ŠIPTARSKA VLADAVINA NA KOSOVU KAO HORDA ZULUMĆARA

Ne kapiraš ti, HRVATU jer ste osilili zato što ste oterali Srbe iz KRAJINE bez velikih gubitaka a trebalo je tako u najmanju ruku biti.To su isto Šiptari uradili uz pomoć Zapada i ti bi sad hteo da Šiptarima oprostimo ili još da se izvinimo kao vama HRVATIMA jel?:otkacio:

ajd pročitaj još jednom tekst koji si citirao i ovoga se tu nalapr0ao:eek::dash:
vidim da i ti imaš problema sa kašpiranjem poenti mojih postova:hahaha: pa se peniš za DZ:mrgreen:
jadan pena mu udarila na usta ...mora da su mu u £azi opet krive ta8lete dali:hahaha:

neko je ovde lood.i to100%.
ili srbi kojima se vec desetinu puta ponavlja da dokumentacija mora biti odgovarajuca, pa makar se radilo i o lekovima, a oni to nikako da nabave, jer ne priznaju kosovo,i timeseigraju zivotima nevinih i obolelih, ili albanski cinovnoci koji teraju inat cak i u toj sveri gde bi humanost ipak trebala biti na prvom cilju. najlakse bi bilo da kazem da su i jedni i drugi loodi, ali mi logika ne dozvoljava da kad god su lekovi u pitanju, stalno time barataju loodaci.
ps. gde si bre neshko kutjo stara, sta ima po mitrovici.
dao sam jedan poen, i to pozitivan.... mislim takve loodake treba ohrabrivati zar ne.:whistling::whistling:
A ti posto volis da pametujes a i tvrdis da ste vi sipci inteligentna bica,zasto kao drzava niste u mogucnosti da bolnicama obezbedite kiseonik,zamisli,eeeeej,kiseonik,to dostignuce 21.veka:eek::eek:,ili je to rezervisano samo za vas,siptare koji se kotite ko pacovi,pa konzumirate neogranicenu kolicinu

čemu generalizacija i stavljanje celog jednog naroda kao zločinačkog:???:...kad dok postoji u tom narodu i jedan koji nije dio zločinačkih pothvata teza ti pada u vodu...:idea:
nadalje...jako dobro sam vidio ovih 3 godine na ovom forumu /2006):rtfm: kako mnogo Srba pljuje po Albancima na Kosovu:arrow: kako im želi sve najgore:arrow: a u mnogim postovima bi im i VJerica "PatriJotkinja" RadJeta pozavidela:mrgreen::cool:

evo primerice imam ovde na ovom forumu ljude koji bi mi u real lifezu mogli biti prijatelji a Srbi su i ima jedan Albanac....:ok:

lepo ti kažem :rtfm::arrow:kad god će neki i0ioti na "terenu" pravit $ranja:roll: tako dugo ovim drugim i0iotima s "druge strane nišana" će to bit "opravdanje" da budu još gori:roll: i da publiku koja im se divi bude još veća:dash:

kapiraš?:think:
Najbolje je kad jedan hrvat predikuje srbinu o dobroti siptara.:dash::dash::dash:

Najbolje je kad jedan hrvat predikuje srbinu o dobroti siptara.:dash::dash::dash:

:eek:ma da:roll::roll: baš si "ubo" poentu mog posta:dash: ko ovaj::arrow:
post-46-1192311466.gif

:cool:

neshko pokusava biti duhovit:hahaha::hahaha::hahaha:
ps. moram ga malo okuraziti, iako mu pokusaj nije uspeo:whistling::whistling:

U smejanju najmanje pameti ima Šiptaru.A tvoja duhovitost je posledica podmukle mržnje prema Srbima na Kosovu.Krasi te lukavstvo i gluma da si tolerantan i razuman a u stvari kada bi ti Srbin koji te žulja pao u ruke, ti bi ga koristio u rezervne delove,,,,:otkacio:

ajd pročitaj još jednom tekst koji si citirao i ovoga se tu nalapr0ao:eek::dash:
vidim da i ti imaš problema sa kašpiranjem poenti mojih postova:hahaha: pa se peniš za DZ:mrgreen:
jadan pena mu udarila na usta ...mora da su mu u £azi opet krive ta8lete dali:hahaha:

Kapiram bolje ja tebe Hrvatu nego ti mene.Nego promašio si ti forum bato.Idi ti blago mene tamo gde možeš Šiptare da hvališ a Srbe koji im nisu oprostili da ljagaš.:rtfm:

čemu generalizacija i stavljanje celog jednog naroda kao zločinačkog:???:...kad dok postoji u tom narodu i jedan koji nije dio zločinačkih pothvata teza ti pada u vodu...:idea:
nadalje...jako dobro sam vidio ovih 3 godine na ovom forumu /2006):rtfm: kako mnogo Srba pljuje po Albancima na Kosovu:arrow: kako im želi sve najgore:arrow: a u mnogim postovima bi im i VJerica "PatriJotkinja" RadJeta pozavidela:mrgreen::cool:

evo primerice imam ovde na ovom forumu ljude koji bi mi u real lifezu mogli biti prijatelji a Srbi su i ima jedan Albanac....:ok:

lepo ti kažem :rtfm::arrow:kad god će neki i0ioti na "terenu" pravit $ranja:roll: tako dugo ovim drugim i0iotima s "druge strane nišana" će to bit "opravdanje" da budu još gori:roll: i da publiku koja im se divi bude još veća:dash:

kapiraš?:think:

.. kapiram..tebi je drazhi jedan shiptarski patriJota od ovih nashih koji su dozhiveli shipce iz prve ruke..neko bi mozhda pomislio da si neupucen, ali sada sam siguran poshto si ispamovao i ovu temu da tachno znash shta radish..ti bi na mesto starosedeoca da postavish shiptarsku elitu..pali mentolu...izvini..za tebe je fisherman's frend..

U smejanju najmanje pameti ima Šiptaru.A tvoja duhovitost je posledica podmukle mržnje prema Srbima na Kosovu.Krasi te lukavstvo i gluma da si tolerantan i razuman a u stvari kada bi ti Srbin koji te žulja pao u ruke, ti bi ga koristio u rezervne delove,,,,:otkacio:

ajde pokusaj da mi odgovoris na jedno pitanje, pretpostavimo da sam ja takav kakvim me ti zamisljas, i kada bi mi ti pao u sake, sta bih mogao uraditi od tebe? ima li neki deo da bi bilo kome zatrebao??? vredi li ista u tebi ??? i sta je to???:dash::dash:

Posle prikupljanja potrebne dokumentacije....

18:55
BOCE SA KISEONIKOM STIGLE U GRAČANICU

BEOGRAD – Deset boca sa kiseonikom, koje je zaplenila Carinska služba Kosova i više od pet dana držala na terminalu u južnom delu Kosovske Mitrovice, dopremljene su danas oko 17 časova sanitetskim vozilom u Kliničko-bolnički centar u Gračanici, potvrdio je za „Radio Gračanicu” direktor te zdravstvene ustanove prof. dr Stojan Sekulić.

Šiptarske vlasti po ko zna koji put ponovo na Kosovu pokazuju svoje pravo lice, tako što sada ostavljaju bolnicu u Gračanici bez neophodnog kiseonika a u bolnici ima beba u inkubatoru.Nedelju dana drže Šiptari zaplenom boce koje su bile napunjene kiseonikom u Srbiji i to sa izgovorom da nemaju potpunu dokumentaciju.A to što će bebe ili teško oboleli umreti u međuvremenu bez kiseonika nema veze.Ovo je dokaz da se Srbi ne smeju prepustiti na milost i nemilost Šiptarskim beuzdušnim zlicama jer u suprotnom će Srbi na Kosovu postati njihovi zamorčići.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nema tu komentara,osim da je bagra bagra.....

Back