Шиптари се наоружавају !

Heh, znam da su neki i to radili... :evil: Al' ja ne bih nikada... Mada, shto se ratnog profiterstva tiche, ne bih se bunio da budem onaj lik shto kad' se " ochisti " selo upada u gajbe i nosi " proizvode " ... :mrgreen:
dobro ne mora oruzije , moze nafta , cigare ,gudra ,psenica ...samo da idu kamioni :mrgreen: mislim po meni nema goreg nego da ides po nekoj "oslobodjenoj" selendri nema veze ko je ziveo u njoj , i od isto tako bednih ljudi kao sto su i tvoji ,uzimas neke televizore i multipraktike

dobro ne mora oruzije , moze nafta , cigare ,gudra ,psenica ...samo da idu kamioni :mrgreen: mislim po meni nema goreg nego da ides po nekoj "oslobodjenoj" selendri nema veze ko je ziveo u njoj , i od isto tako bednih ljudi kao sto su i tvoji ,uzimas neke televizore i multipraktike

Ne, ne, ne... Ne bih ja belu tehniku... I te tako te gluposti... Samo " proizvode " ... Kojih dole ima u izobilju... Razumesh. :mrgreen: A i ovo za prevoz je kul, ako nema oruzja... :) Samo nek' se trguje... :mrgreen:

Ne, ne, ne... Ne bih ja belu tehniku... I te tako te gluposti... Samo " proizvode " ... Kojih dole ima u izobilju... Razumesh. :mrgreen: A i ovo za prevoz je kul, ako nema oruzja... :) Samo nek' se trguje... :mrgreen:
aaaa to jeeee tooooo :hahaha: al nema tih prozivoda to njihovi i nasi po dogovoru rastale i skolne na sigurno mesto jos pre nego sto se zapuca :( mislim to su sve ozbiljni ljudi ,nece valjda dopustiti da trpi posao vredan milijardi evra zbog tamo nekog rata i te prevazidjene price ovo je moje selo , a ono tvoje :lol:

aaaa to jeeee tooooo :hahaha: al nema tih prozivoda to njihovi i nasi po dogovoru rastale i skolne na sigurno mesto jos pre nego sto se zapuca :( mislim to su sve ozbiljni ljudi ,nece valjda dopustiti da trpi posao vredan milijardi evra zbog tamo nekog rata i te prevazidjene price ovo je moje selo , a ono tvoje :lol:

Pih, majku im je*em onu spremnu & namazanu... :evil: Al' dobro, mora da bi se podigao neki shtek shto ne stignu da evakuishu... :D Ako o5 naprave sr*nje, bice samo takva zurka dole... :per:

Slazem se u potpunosti s tobom. Da je to tako jednostavno, bilo bi super.
Da li si ti svestan shta bi nam se desilo da uletimo na Kosmet? Nazalost...
Oni su se previshe osilili i tu vishe nema povratka. Neshto greshkom nashe neodluchne politike, neshto uticajem americhkog lobija koji je korumpiraniji od lobija neke africhke banana republike. Bitno je da oni sole pamet celom svetu o korupciji.
Pogledaj shta se desilo Makedoncima. Ej oni su danima ratovali sa shiptarskim separatistima/teroristima i ceo svet je sve to gledao a prstom nije mrdnuo. Napadali su glavni grad! Eeeeeej!
Da ne pominjem 2004. kad su srushili i zapalili ko zna koliko manastira, crkvi, srpskih kuca...na ochigled celog sveta. Gde je bio taj je.beni svet?
Нисам ни ја мислио да то иде "тако лако", а да је једно од најреалнијих решења, јесте!

Мора да се направи државна тактика коју не можемо разрађивати ја или ти, већ много, много више људи који су плаћени да бране Србију!

Јеси мислио на ово:
19.JPG

и ово:
20.JPG

Burining of the Serbian village Svinjare, March 17
Kosovo Albanian mob rushed towards the Serbian village of Svinjare south of Mitrovica. KFOR apparently was not willing to defend the village and only evacuated Serb civilians to the North side of the River Ibar. Albanians made their way to the village, looted all homes and burnde 150 houses. Kosovo Albanians took Serb possessions in trucks, tractors and other vehicles and nobody stopped them. The village was completely destroyed although the KFOR base was erected to protect this Serb enclave.

http://www.kosovo.net/pogrom_march/svinjare1/page_01.htm

Ако немаш ништа паметно да кажеш, немој ни да спамујеш и скрећеш тему...

Poslednja izmena:
Napadi ce biti sve cesci , bez obzira gde bude policija . Ako se povuku , napadace i u Krusevcu .

A sta mislis , da napadamo i mi njih ?

На жалост то је сада не могуће,јер нам треба доста специјалних јединица,било би добро да дођи наши људи из Багдада,у Багдаду се налази 20 наших специјалаца и то наљбојих.

Нисмо им дали Косово на силу су га отели уз несебичну помоћ америке и њених сателита.Али нека те то не брине много пута до сада смо губили и враћали територије,и Косово ће мо да повратимо.Све што је некада било Српско биће поново !!!

Iz tvojih usta u bozije ushi ali sumnjam...
Sad shta god da pokushamo, ispashce da vrshimo agresiju na drugu drzavu.
Isti scenario po ko zna koji put...

Back