Nataša Rostova Buduća legenda Poruka 44.083 30.03.2020. u 22:56 - Шиптари доносе корону на простор Македоније и Србије? #26 Komunistkinja: Шиптар је донео , то је тачно и то је било означено као билошки напад Kliknite za proširenje... Čitala sam da je bio problem da se karantin tamo napravi Inače sada lažu da je Variolu prepoznao neki doktor u Đakovici , Šiptar
Komunistkinja: Шиптар је донео , то је тачно и то је било означено као билошки напад Kliknite za proširenje... Čitala sam da je bio problem da se karantin tamo napravi Inače sada lažu da je Variolu prepoznao neki doktor u Đakovici , Šiptar
Komunistkinja Buduća legenda Poruka 48.824 30.03.2020. u 22:58 - Шиптари доносе корону на простор Македоније и Србије? #27 Nataša Rostova: Čitala sam da je bio problem da se karantin tamo napravi Inače sada lažu da je Variolu prepoznao neki doktor u Đakovici , Šiptar Kliknite za proširenje... фалсификују историју ..али генерално не би ме чудило да Шиптари искористе овај вид биолошког рата јер ово није ништа друго до билошки рат
Nataša Rostova: Čitala sam da je bio problem da se karantin tamo napravi Inače sada lažu da je Variolu prepoznao neki doktor u Đakovici , Šiptar Kliknite za proširenje... фалсификују историју ..али генерално не би ме чудило да Шиптари искористе овај вид биолошког рата јер ово није ништа друго до билошки рат
Nataša Rostova Buduća legenda Poruka 44.083 30.03.2020. u 23:15 - Шиптари доносе корону на простор Македоније и Србије? #28 U celoj priči upravo to ograničavanje kretanja je najčudnije I meni ovo izgleda više kao terorizam, a ne kao epidemija
U celoj priči upravo to ograničavanje kretanja je najčudnije I meni ovo izgleda više kao terorizam, a ne kao epidemija
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 89.313 30.03.2020. u 23:17 - Шиптари доносе корону на простор Македоније и Србије? #29 A mi da zarazimo siptare, balije i kroasane? I naravno, Bugare.
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 89.313 30.03.2020. u 23:18 - Шиптари доносе корону на простор Македоније и Србије? #30 Ja mislim da je neki nas junak zarazio Amere.
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.155 30.03.2020. u 23:46 - Шиптари доносе корону на простор Македоније и Србије? #31 sigurno saće da nas pobede
Jugoslav Čvarak Buduća legenda Poruka 31.924 31.03.2020. u 00:24 - Шиптари доносе корону на простор Македоније и Србије? #32 Tesko mi je povjerovati da se Siptari znaju koristiti bioloskim oruzjem.
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.124 31.03.2020. u 06:15 - Шиптари доносе корону на простор Македоније и Србије? #33 Komunistkinja: али ово су Шиптари , говоримо о групацији која може да искористи и овај вид ратовања , намерно изазове огромну епидемију . Русија је то озваничили и карактерише сваког појединица који свесно избегава карантин као терористу . Шиптари као затворена заједница ван сваке контроле система имају ту могућност Kliknite za proširenje... MAli ciga tati: -Tata,treba mi 100 dinAra..... -Treba ti,sine,treba ti......
Komunistkinja: али ово су Шиптари , говоримо о групацији која може да искористи и овај вид ратовања , намерно изазове огромну епидемију . Русија је то озваничили и карактерише сваког појединица који свесно избегава карантин као терористу . Шиптари као затворена заједница ван сваке контроле система имају ту могућност Kliknite za proširenje... MAli ciga tati: -Tata,treba mi 100 dinAra..... -Treba ti,sine,treba ti......