Šipkom pretukao tinejdžerku

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Manijak šipkom pretukao tinejdžerku na seoskom drumu

SM | 19. 03. 2012. - 16:53h | Foto: SM | Komentara: 48
Marija Ć. (17) iz Globodera, koju je u petak uveče Slađan Trnavac (27) na ulici pretukao metalnom šipkom, uspešno se oporavlja na Hirurškom odeljenju kruševačke Bolnice. Trnavac je Mariju Ć. presreo na seoskom putu oko 20 sati i sa leđa je udarao gvozdenom šipkom.

Porodica je posetila Mariju, kojoj su obe ruke u gipsu

- Udarao je po glavi dok je ona pokušala da se zaštiti. Kada je pala pokušao je da je odvuče do kola. Bio je mrak. Sreća da je kolima naišla komšinica, pa se uplašio i pobegao. Kada sam video kako mi dete izgleda šokirao sam se! - priča za "Blic" Marijin otac Bratislav Ć.

On kaže da je Marija odmah prepoznala napadača jer im je pre dvadesetak dana dolazio u kuću.

- Sve vreme je bila svesna i odmah mi je objasnila ko je napao. Ona je dobro dete i družila se sa svojim vršnjacima. On joj nije bio prijatelj čak ni na Fejsbuku - priča Bratislav Ć.

Jasmina i Bratislav Ć, Marijini roditelji, i dalje su u šoku

Jasmina i Bratislav Ć. obišli su danas ćerku u bolnici i kažu da je ona za sada dobro i da se oporavlja.

- Ima nešto povišenu temperaturu, ali kažu da nije opasno. Još ne može da pomiče šake pošto su joj obe podlaktice u gipsu i ima podlive. Tek kada skinu gips videće se kakve su povrede. Obe šake je stavila na glavu braneći se dok ju je udarao. Glava joj je sva u kopčama. Utučena je, ali joj puno znači što su je u nedelju posetili drugari iz škole. Došlo je skoro čitavo odeljenje - kažu roditelji.

Stanovnici Globodera još su u šoku zbog napada. Oni kažu da je Trnavac u petak maltretirao svoje ukućane tražeći da mu daju novac. On je priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kruševcu, a očekuje se da mu pritvor bude produžen jer je osumnjičen za pokušaj ubistva.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/312843/Manijak-sipkom-pretukao-tinejdzerku-na-seoskom-drumu

auuuuu kakva gowna, pa sve same žene žrtve, nikako da napadnu nekog muškarca....Srbija zemlja kukavica :dash:

Back