Sinovi poslanika stranke Milice Stamenkovski pretukli odbornika

Mr.Atom

Domaćin
Banovan
Poruka
3.993

Sinovi poslanika stranke Milice Stamenkovski pretukli odbornika​

IZVOR: ALO PONEDELJAK, 10.04.2023. | 14:00

Na snimku koji je objavljen na mrežama se vidi kako Nemanja Zečević pritrčava sa leđa, a zatim i šutira, pa udara pesnicom u glavu odbornika SNS Vasića, koji je potom pao.

Kako se prenosi, u toku je bila rasprava po drugoj tački dnevnog reda, izuzetno važnoj za građane opštine Aranđelovac – izrada izmene i dopune prostornog plana opštine Aranđelovac.

"Porodica Zečević posle pljačke penzionera po čemu je poslanik Zečević poznat široj javnosti, ponovo je pokazala bahatost i nasilništvo nakon čega je građanima jasno kakav teror Zavetnici provode", prenosi Alo.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=04&dd=10&nav_category=11&nav_id=2316148

Naša politička scena sve više postaje kečerski ring. Sve se lažira i daje se sada malo rejting Zavetnicima.

Да си провео месец дана у Србији са нашим платама, сам би се себи смејао шта си написао.
Znam itekako dobro sta znaci biti u teskoj besparici, stenjao sam pod SDP-njarskom cizmom.
Nedostatak novca zahvaliti Zutima i Djilasu koji je na tajnim racunima posakrivao milijarde.

Samo polako, ni Rim nije nastao preko noci, a Republika Hrvatska i Republika Srbija pod mudrim vodstvima Predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Gospodina Premijera Andreja Plenkovica i Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, uspjesno plove i uvijek iznova pronalaze blagodatne vjetrove profita 💰, dok istovremeno vjesto izbjegavaju fatalne sprudove bankrota.

🐈

Znam itekako dobro sta znaci biti u teskoj besparici, stenjao sam pod SDP-njarskom cizmom.
Nedostatak novca zahvaliti Zutima i Djilasu koji je na tajnim racunima posakrivao milijarde.
Ти верујеш да има људи у Београду који гласају за СНС, да си некада провео два дана у Београду схватио би да тога нема. Тако да из твоје перспективе ово што пишеш је потпуно разумљиво. Али је погрешно, јер не одговара чињеницама.
СНС је 10 година на власти, то да им је неко други крив, ништа од те приче.

Ти верујеш да има људи у Београду који гласају за СНС, да си некада провео два дана у Београду схватио би да тога нема. Тако да из твоје перспективе ово што пишеш је потпуно разумљиво. Али је погрешно, јер не одговара чињеницама.
Znam dosta ljudi koji glasaju za SNS.

Znam dosta ljudi koji glasaju za SNS.
Вероватно је зато поред гласача који су доведени и накнадно пријављени у Београд, СНС није успео да добије већину већ је касније убеђивао неке да бирају градоначелника.
Изгледа да не знаш оне који не гласају за СНС.

Вероватно је зато поред гласача који су доведени и накнадно пријављени у Београд, СНС није успео да добије већину већ је касније убеђивао неке да бирају градоначелника.
Изгледа да не знаш оне који не гласају за СНС.
Ne već ljudi koji su rođeni u Beogradu, a znam i one koji ne glasaju za SNS.

Ne već ljudi koji su rođeni u Beogradu, a znam i one koji ne glasaju za SNS.
Вероватно зато је СНС имао проблем па није могао да добије већину у Београду. А и они доведени гласачи који су накнадно уписани, све то им није баш много помогло. Очигледно да те људе које познајеш и нема много.

Вероватно зато је СНС имао проблем па није могао да добије већину у Београду. А и они доведени гласачи који су накнадно уписани, све то им није баш много помогло. Очигледно да те људе које познајеш и нема много.
Očigledno je da vreme SNS-a polako prolazi i da će imati sve manje glasača. Dolazi do smene generacije.

Smešno.

Back