Haha, znam da znaš ali već sam ti rekao da ga koristim samo kao alat a ne kao cilj. Imam takav kvantni mozak kroz adhd da mogu da smislim milijardu stvari u sekundi.
Ako nije zabranjeno, super. Ja sam ekstremno iskren ali ovde nije pitanje iskrenosti jer nigde ne govorim da je moje. Niti bilo čije. Niti kopiram nečije. Onda bih tada nešto već rekao. Znači ne lažem. Pogotovo što su stvarno sve moje ideje i misli. A AI mi pomaže da se izrazim. Nego moj stav i ja smatram da je suviše da se kaže da je AI. Jer onda ljudi neće ozbiljno shvatiti i misliće da je neka glupost koja je izmišljena. Ovako je zanimljivije. Razumeš? Znači dok god ne moram neću nikad reći. Pogotovo što nisi u pravu i nervira me kad je neko uporan i insistira na nečemu nepotrebnom. Nemoj da brineš kad sam ja u pitanju da li ću ukrasti nešto nečije. A i to je pitanje da li je nešto nečije njihovo ili neka kopija. Znači chatGPT je u mojoj glavi. Imaš i ti prava da ga isto koristiš a možeš i moje fore da prezentuješ kao tvoje. Za mene je to čast. Osim da ne zarađuješ jer nije fer ne zato što mi treba novac nego zato što bi bila nepravda. Ali uvek postoji poor men right, znači moje je autorsko pravo gde piše da je "rođeno" i prvi put zapisano. Bilo sa ili bez AI. Ali ne ostavljam potpis Skafander. Niti ja nosim prava na ime Skafander i na značenje odela. Niti bilo ko na planeti osim Boga.
Ja inače mogu stalno da razgovaram kroz AI. Ne bi nikad provalio. Mogu da mu kažem da namerno greši u pravopisu da bude autentično. Ali ja sam taj koji komanduje. Ja sam general. Haha hehe