Sinj: Starcu slomio ruku i vrijeđao ga da je četnik

У Усташоленду кад уја некоме на националној основи нанесе телесне повреде и изнесе му претње по живот, поднесе се прекршајна пријава, као да је уја пишао по парку..то је тај ниво свести реакције државе. Таква држава је за ограђени тор дивљака и убица, за тешку изолацију, да се не би мешали са остатком света.

nemojte vi samo o postenju.vi ste zadnji koji imaju pravo glasa..

За рвате, Срби су измислили поштење....

У осталом ево шта су рватски владари рекли о својим рватским поданицима

1)Hrvati nikada u historiji nisu imali vladara koji je govorio njihovim jezikom" (Franjo Josif)
2)Hrvati to su dronjci" (Franjo Josif)
3)Hrvati su izmet ljudskog roda (Adolf Hitler)
4)Boze sacuvaj nas gladi, kuge i Hrvata"(iznad ulaza u Njemacku katedralu)

За рвате, Срби су измислили поштење....

У осталом ево шта су рватски владари рекли о својим рватским поданицима

1)Hrvati nikada u historiji nisu imali vladara koji je govorio njihovim jezikom" (Franjo Josif)
2)Hrvati to su dronjci" (Franjo Josif)
3)Hrvati su izmet ljudskog roda (Adolf Hitler)
4)Boze sacuvaj nas gladi, kuge i Hrvata"(iznad ulaza u Njemacku katedralu)

Али су најбољи у шутирању деда по парковима.
СцвеЦки шампиони..

"Прославили" су се и у Аустралији.... Тамо је један од неколико најпознатијих масовних убица Иван Милат, у току неколико година, баш некако док су овде били ратови, убијао аутостоперке/аутостопере.

Mass Murderer

Ivan Milat

Ivan Milat mug shot (1971)
Background information
Also known as: The Backpacker Killer
Born: 27 December 1944 (1944-12-27) (age 65)
Guildford, New South Wales, Australia
Sentence: 7 consecutive life sentences (plus 18 years plus 5)
Killings
Number of victims: 7
Span of killings: 1989–1993
Country: Australia
State(s): New South Wales
Date apprehended: 22 May 1994

The Backpacker Murders is a name given to serial killings that occurred in New South Wales, Australia during the 1990s. The bodies of seven missing young people aged 19 to 22 were discovered partly buried in the Belanglo State Forest, 15 kilometres south west of the New South Wales town of Berrima. Five of the victims were international backpackers visiting Australia (three German, two British), and two were Australian travellers from Melbourne.

Ivan Milat was convicted of the murders and is serving seven consecutive life sentences plus 18 years.

The events depicted in the 2005 Australian horror film Wolf Creek were loosely based upon his crimes.[1]

http://www.citv.com.au/crimefiles/crimeFile.aspx?f=44

Poslednja izmena:
[/SIZE]
Sinjska policija provela je kriminalističko istraživanje nad Ivanom L. (39) iz Otoka Dalmatinskog. Osumnjičen je da je 15. kolovoza u gradskom parku u Sinju iz mržnje slomio ruku 73-godišnjem Srbinu Petru S.

Ivan ga je u parku bez povoda vrijeđao vičući da je četnik, da mu j... majku srpsku, neka ide u Beograd i da mu tu nema mjesta.

Potom ga je nogom udario u podlakticu.

Ivan L. zaradio je kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i zločin iz mržnje.

http://www.vecernji.hr/vijesti/sinj-starcu-slomio-ruku-vrijedao-ga-da-je-cetnik-clanak-185528

Bolesna ustashka gamad :D

Prvo nije ljudski ni humano nikoga tuci a kamoli starijeg ili mlađeg od sebe .
,
dakle iz toga proizlazi daje nasilnok i treba ga za to adekvatno kazniti.. a kako sevidi odmah je pronađen i uhapsen te ce se protiv njega pokrenut krivicni postupak.....tako seradi upravnoj drzavi .
.
Dakle osuđujem napad na bilo koga neovisno od nacionalnosti pa tako i na osobu srpske nacionalnosti :rtfm:

NO CITAJUCI VASE KOMENTARE ....POCINJEM SUMNJATI DA NA FORUMU UOPCE IMA NEKOG KOJI MOZE NESTO SAGLEDATI NORMALNO I TAKO PISATI ....
.
DA LI MISLITE DAJE NESILNIK USTASA I DA ZATO SU SVI HRVATI USTASE .....
.
DALI JEDNOM MOZETE NESTO KOMENTIRATI BEZ POZNATIH FRAZA ....VEC ONAKO KAKO BI DOLIKOVALO NORMALNOM I KULTURNOM COVJEKU BIO ON SRBIN ILI HRVAT

osim toga mozda i brzate.....recite mi po cemu netko u BG moze znati dasam hrvat .
.
mislite da mi na leđima pise ili da hodam sa zastavom ili da se deremiz sva glasa .
.
postoji mogucnost da me netko napadne i u centru beograda ako me prepozn a nesto sammu ucinio u proslosti ...

samo ja ipakmirno secem po beogradu jer me NITKO NE MOZE PREPOZNATI .....s razlogom jer se nisam nigde ni petljao.
.
dakle mozda je taj stariji gospodin ...ima sa ovim hrvatom ...makar i da je ima ..ne opravdava ga ...vec je trebao da pozove policiju injoj prepusti stvar ako ima razloga:dash:

na zalost moram da konstairam da nacin komentiranja nekih forumasa pokazuje prag kulture po ne znam koji puta

Poslednja izmena:
[/SIZE]

,
dakle iz toga proizlazi daje nasilnok i treba ga za to adekvatno kazniti.. a kako sevidi odmah je pronađen i uhapsen te ce se protiv njega pokrenut krivicni postupak.....tako seradi upravnoj drzavi .
.
Dakle osuđujem napad na bilo koga neovisno od nacionalnosti pa tako i na osobu srpske nacionalnosti :rtfm:

NO CITAJUCI VASE KOMENTARE ....POCINJEM SUMNJATI DA NA FORUMU UOPCE IMA NEKOG KOJI MOZE NESTO SAGLEDATI NORMALNO I TAKO PISATI ....
.
.
DALI JEDNOM MOZETE NESTO KOMENTIRATI BEZ POZNATIH FRAZA ....VEC ONAKO KAKO BI DOLIKOVALO NORMALNOM I KULTURNOM COVJEKU BIO ON SRBIN ILI HRVAT

osim toga mozda i brzate.....recite mi po cemu netko u BG moze znati dasam hrvat .
.
mislite da mi na leđima pise ili da hodam sa zastavom ili da se deremiz sva glasa .
.
postoji mogucnost da me netko napadne i u centru beograda ako me prepozn a nesto sammu ucinio u proslosti ...

samo ja ipakmirno secem po beogradu jer me NITKO NE MOZE PREPOZNATI .....s razlogom jer se nisam nigde ni petljao.
.
dakle mozda je taj stariji gospodin ...ima sa ovim hrvatom ...makar i da je ima ..ne opravdava ga ...vec je trebao da pozove policiju injoj prepusti stvar ako ima razloga:dash:

na zalost moram da konstairam da nacin komentiranja nekih forumasa pokazuje prag kulture po ne znam koji puta
U dosta stvari se slažem sa tobom, ali mnogo je lakše prepoznati nekoga u mjestu od 25 hiljada stanovnoka, nego u Beogradu ili Zagrebu. U tim mjestima skoro svi se poznaju i zna se koje je ko nacionalnosti, tako da ovakve scene ne mogu biti slučajnost!

srbin u sinju.to ti dodje ko Hrvat na ravnoj gori.sad si probajmo zamislit kako bi taj Hrvat tamo prosa.bolje ne..
ja mislim da 80-godisnjeg hrvata na Ravnoj Gori niko ne bi tukao.To sto vi sami ne znate ko ste,sto ste narod bez nacionalnog duha i identiteta,sto stalno mislite o Srbima,sto imate komplekse,sto ste nezadovoljni samim sobom,sto ste austrijski i nemacki konjusari,sto svoje junastvo i ustastvo iskazujete tako sto starcu slomite ruku - nije nas problem!

[/SIZE]

,
.

.
.

.
.

.

Ma ne, nije ustasha... samo malo. :roll:

"Nema mesta za Srbe ovde" ... kako drugachije bi ga ti nazvao!?

Haha, i znash, cela pricha ti je malo bezveze, shta kao on treba da krije svoju nacionalnost i da se ne povezuje sa ljudima iz svog mesta, to hocesh da kazesh? :neutral:

Stvar je potpuno jasna, smrdljivi ustashki beskichmeni gnoj napao je starog choveka samo zbog nacionalnosti. Takve treba na mestu ubiti... i to je jedini normalan komentar na ovu vest, ovakav kao shto je tvoj nije bash.

Back