[/SIZE]
Prvo nije ljudski ni humano nikoga tuci a kamoli starijeg ili mlađeg od sebe .
,
dakle iz toga proizlazi daje nasilnok i treba ga za to adekvatno kazniti.. a kako sevidi odmah je pronađen i uhapsen te ce se protiv njega pokrenut krivicni postupak.....tako seradi upravnoj drzavi .
.
Dakle osuđujem napad na bilo koga neovisno od nacionalnosti pa tako i na osobu srpske nacionalnosti
NO CITAJUCI VASE KOMENTARE ....POCINJEM SUMNJATI DA NA FORUMU UOPCE IMA NEKOG KOJI MOZE NESTO SAGLEDATI NORMALNO I TAKO PISATI ....
.
DA LI MISLITE DAJE NESILNIK USTASA I DA ZATO SU SVI HRVATI USTASE .....
.
DALI JEDNOM MOZETE NESTO KOMENTIRATI BEZ POZNATIH FRAZA ....VEC ONAKO KAKO BI DOLIKOVALO NORMALNOM I KULTURNOM COVJEKU BIO ON SRBIN ILI HRVAT
osim toga mozda i brzate.....recite mi po cemu netko u BG moze znati dasam hrvat .
.
mislite da mi na leđima pise ili da hodam sa zastavom ili da se deremiz sva glasa .
.
postoji mogucnost da me netko napadne i u centru beograda ako me prepozn a nesto sammu ucinio u proslosti ...
samo ja ipakmirno secem po beogradu jer me NITKO NE MOZE PREPOZNATI .....s razlogom jer se nisam nigde ni petljao.
.
dakle mozda je taj stariji gospodin ...ima sa ovim hrvatom ...makar i da je ima ..ne opravdava ga ...vec je trebao da pozove policiju injoj prepusti stvar ako ima razloga
na zalost moram da konstairam da nacin komentiranja nekih forumasa pokazuje prag kulture po ne znam koji puta