Umri_muski Legenda Poruka 74.090 10.01.2022. u 20:07 - Siniša Mali uživao u bureku: "Hvala Stevi" FOTO #26 Ne znam...kazem ljudima da se pohvalio Mali da je pojeo burek na N1, oni mi svi kazu , aaa, za jogurt moze da dodje kod nas...
Ne znam...kazem ljudima da se pohvalio Mali da je pojeo burek na N1, oni mi svi kazu , aaa, za jogurt moze da dodje kod nas...
filmskinachin Aktivan član Banovan Poruka 1.440 10.01.2022. u 20:08 - Siniša Mali uživao u bureku: "Hvala Stevi" FOTO #27 Umri_muski: Ne znam...kazem ljudima da se pohvalio Mali da je pojeo burek na N1, oni mi svi kazu , aaa, za jogurt moze da dodje kod nas... Kliknite za proširenje... Ti bi mogao da igraš u filmu The Joker 2
Umri_muski: Ne znam...kazem ljudima da se pohvalio Mali da je pojeo burek na N1, oni mi svi kazu , aaa, za jogurt moze da dodje kod nas... Kliknite za proširenje... Ti bi mogao da igraš u filmu The Joker 2
Umri_muski Legenda Poruka 74.090 10.01.2022. u 20:31 - Siniša Mali uživao u bureku: "Hvala Stevi" FOTO #28 Ne znam brate, ne igram karte...Hvala Stevi.
filmskinachin Aktivan član Banovan Poruka 1.440 10.01.2022. u 20:32 - Siniša Mali uživao u bureku: "Hvala Stevi" FOTO #29 Umri_muski: Ne znam brate, ne igram karte... Kliknite za proširenje... Ali imaš njegov repertoar iz Komedi kluba
Umri_muski: Ne znam brate, ne igram karte... Kliknite za proširenje... Ali imaš njegov repertoar iz Komedi kluba
Umri_muski Legenda Poruka 74.090 10.01.2022. u 20:33 - Siniša Mali uživao u bureku: "Hvala Stevi" FOTO #30 Aaaa, za zene sve....pa i komendija..
sumnjivo lice Buduća legenda Poruka 44.833 10.01.2022. u 21:14 - Siniša Mali uživao u bureku: "Hvala Stevi" FOTO #31 al bundy: Možda nešto u vezi KK Bosna koji je valjda u vreme SFRJ bio do jaja uspešan . Inače Bosanci jedu govna i Grci i Turci imaju burek sa sirom ,špinacijom ,qurcem palcem...samo oni seru. Kliknite za proširenje... dve sezone
al bundy: Možda nešto u vezi KK Bosna koji je valjda u vreme SFRJ bio do jaja uspešan . Inače Bosanci jedu govna i Grci i Turci imaju burek sa sirom ,špinacijom ,qurcem palcem...samo oni seru. Kliknite za proširenje... dve sezone