Siniša Mali: Beograd nikad nije bio čistiji!

Alvaro Rekoba

Početnik
Poruka
50
Gostujući u Beogradskoj hronici pre neki dan, odgovarajući na pitanja o brojim aferama, pitao se kako niko ne primećuje koliko je mnogo uradio kao gradonačelnik, uz konstataciju koja me ostavila bez teksta: "Beograd nikad nije bio čistiji!"

Danas, 5-6 dana posle te emisije šetao sam centrom Beograda i mogu slobodno da kažem da je ponovo u pitanju neverovatno bezočna laž. Ničim izazvana!!!
Godinama unazad, u ovo vreme, stotine radnika Gradske čistoće bivalo je angažovano na skupljanju lišća koje u ovo doba godine opada sa listopadnog drveća.
Danas, ovih dana, niko živ to lišće ne skuplja i pored standardnog đubreta po beogradskim naseljima i ulicama stvara utisak koji je zapravo istina, a to je:

"Beograd nikada nije bio prljaviji!"

Poslednja izmena od moderatora:
radi isto sto i gazda...gleda te u oci i zaebava...moze mu se...ima telohranitelje, podrsku zapada, lokal patriote, policiju, krimose, opljackane pare i izlaz za slucaj nuzde... takav je bio i mitevic kada su demonstranti bili ispred rts i uralli a pokojni spiker slavko budihna koji je bio kao zec, sav usplahiren i pio sedative od straha da ne upadnu i pobiju ih....mitevic i banda mu se smejali kao ovi retardi danas i govorili sta si se usro, ameri i sloba nas stite, nista nam ne mogu...posle smo videli kakav kraj je imala ta prica..bas kao sto ce i ova, samo ce ova biti za mnogo stepeni gorca po njih jer su oni ranije imali kolko tolko ljudskosti za razliku od ovih danasnjih besprizornih

radi isto sto i gazda...gleda te u oci i zaebava...moze mu se...ima telohranitelje, podrsku zapada, lokal patriote, policiju, krimose, opljackane pare i izlaz za slucaj nuzde... takav je bio i mitevic kada su demonstranti bili ispred rts i uralli a pokojni spiker slavko budihna koji je bio kao zec, sav usplahiren i pio sedative od straha da ne upadnu i pobiju ih....mitevic i banda mu se smejali kao ovi retardi danas i govorili sta si se usro, ameri i sloba nas stite, nista nam ne mogu...posle smo videli kakav kraj je imala ta prica..bas kao sto ce i ova, samo ce ova biti za mnogo stepeni gorca po njih jer su oni ranije imali kolko tolko ljudskosti za razliku od ovih danasnjih besprizornih

Де те бре гледа у очи, једно око гађа тебе, друго врх Авале.

Bezočna laž!Nikad prljaviji i to u centru a kako je na periferiji mogu da zamislim.Skoro videla na ulici one duvaljke za lišće...kakva glupost neopevana.
lišće leti na sve strane, onaj sateruje šatro u ćošak a prašina vitla li vitla okolo!Umesto lepo da jedan čisti a drugi skuplja odmah u odgovarajuću kantu
i odnosi na predvidjeno mesto, lišće ostane tu saterano...do prvog vetra!

Pa da, sad će krenuti i kazne za nečišćenje lišća. A gradske službe koje treba da čiste javne površine da ne rade ništa, tako je najbolje!

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:576777-Kazne-prete-i-zbog---lisca

Ajde, komunalni inspektori, kod Siniše Malog, pa mu ispišite par hiljada kazni!

bg-LISCE-BEOGRAD_620x0.jpg

Poslednja izmena:
Gostujući u Beogradskoj hronici pre neki dan, odgovarajući na pitanja o brojim aferama, pitao se kako niko ne primećuje koliko je mnogo uradio kao gradonačelnik, uz konstataciju koja me ostavila bez teksta: "Beograd nikad nije bio čistiji!"

Danas, 5-6 dana posle te emisije šetao sam centrom Beograda i mogu slobodno da kažem da je ponovo u pitanju neverovatno bezočna laž. Ničim izazvana!!!
Godinama unazad, u ovo vreme, stotine radnika Gradske čistoće bivalo je angažovano na skupljanju lišća koje u ovo doba godine opada sa listopadnog drveća.
Danas, ovih dana, niko živ to lišće ne skuplja i pored standardnog đubreta po beogradskim naseljima i ulicama stvara utisak koji je zapravo istina, a to je:

"Beograd nikada nije bio prljaviji!"

aj ne jeduckaj gomna :)
cisti se lisce ali stalno opada. kroz sat vremena se ne vidi da je cisceno.

a i jebbe mi se za lisce.
ja cekam sneg u januaru koji ce ih iznenaditi pa cemo imati kolaps u saobracaju zbog sneznih nanosa od 10 cm

Одговорно тврдим да нити Градска чистоћа нити Градско зеленило не раде посао за који су плаћени.

Ови из чистоће мрљају са оним ћелавим метлама и јасно видим да их боли к***ц какав је учинак.

Даље, на неким градским локацијама их никада и нема. Не чисте. Само празне контејнере.

Зеленило - ту је тек комедија. Коровчина им порасте два метра у вис у ужој градској општини и тек на позив комуналне инспекције они стижу и као раде.

Мрш!

(данас ћу поставити слике као доказ)

Back