Sinhronizacija

Razmisljam nešto...
Videh se sa super likom, msm super fizički, muvkali se neko vreme, on zagrizao, ja se nećkala, pa popustila...
Nego posle toga, njemu super, on bi još, zivka, piše, a ja nešto i nisam pala na teme od oduševljenja.
Očekivala sam više, da me oduva i raznese na atome.
Šteta jer je ovako ok, i sad razmišljam zašto je teško da obe strane dobiju ono što žele, kako to da je nekome super, a nekome tjah, da li da mu kažem da nije do njega nego da je do mene...
Ili da nadjem neki kompromis, pošto kad nadjem nekoga sa kim funkcionisem super fizički, to bude isti komad budale ko ja, i onda me nerviraju sve one osobine koje ima on ,a imam i ja, samo što meni moje ne smetaju 😅
Daj vam malo vremena....Možda je potrebno vreme da sve profunkcioniše kako želiš

Razmisljam nešto...
Videh se sa super likom, msm super fizički, muvkali se neko vreme, on zagrizao, ja se nećkala, pa popustila...
Nego posle toga, njemu super, on bi još, zivka, piše, a ja nešto i nisam pala na teme od oduševljenja.
Šteta jer je ovako ok, i sad razmišljam zašto je teško da obe strane dobiju ono što žele, kako to da je nekome super, a nekome tjah, da li da mu kažem da nije do njega nego da je do mene...
Ili da nadjem neki kompromis, pošto kad nadjem nekoga sa kim funkcionisem super fizički, to bude isti komad budale ko ja, i onda me nerviraju sve one osobine koje ima on ,a imam i ja, samo što meni moje ne smetaju 😅
U kom smislu da te oduva na atome?Znaš u čemu je problem? Što niko nezna da čita misli.
Sigurno da ima neku početnu euforiju ali daj mu ono vremena....i i i iskomunicirajte to

Samo prema dostupnim podacima, sve je to normalno. Kada veza krene kao sexualna, a da nema još nekoliko interesantnih sadržaja, onda je zanimljivo dok je zanimljivo. Nakon nekog perioda nastupa mala dosada i preispitivanje šta mi ta osoba znači. Jedan pravac je ostaviti i dalje samo za sex, tada treba videti da nije i ta želja prošla ili je još tu. Ili drugi pravac, videti da li mogu da se naprave novi sadržaji sa tom osobom.

Ukoliko mogu novi sadržaji onda se to proba. Ako se ispostavi da je osoba apsolutno nezanimljiva osim za sex, a sex se već polako hladi, onda je vreme za razlaz. Međutim, dok se još uvek nešto dobija iz tog sexa, a nema nekog drugog na vidiku, pretpostvaljm da treba nastaviti. Ukoliko osoba shvati da joj definitivno samo sex nije dovoljan, onda se traži neko drugi čiji će "paket" biti kompletniji.

Razmisljam nešto...
Tako je to kad se prica svede da neko mora muvati .... ako me ne uzme na ono sto je kad sam u njenoj blizini, muvanje ce tesko sta promjeniti. Msm u smislu nesto vise od sexa :D

Poslednja izmena:
Ma jok.
Ali mi treba nekad i nesto vise.
A opet treba mi i sloboda.
I onda tako balansiram uzaludno

Tebi trebaju trojica a ne jedan. Trojka. :lol:
Prvi da bude hebač rasni, da te oduva i raznese na atome.
Drugi da bude uman čovek, romantičan, koji ume da razgovara, sluša, udeli kompliment, podigne raspoloženje.
Treći da bude mrtav, da imaš na njegov dan slobodu.

I naizmenično ih viđaš, dan za danom.
Iako nekako naslućujem da bi prvog viđala tri četiri dana za redom, onda drugog pa trećeg. :mrgreen:

Back