- Poruka
- 30.314
"dosao sam da te nosim,
da se ne bojis,
da ne govoris nema me..."
da se ne bojis,
da ne govoris nema me..."

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Palim na prvuUh, ne znam. Ako nisi tip sa kasnim paljenjem onda nema svrhe da ti kazem da pricekas i da ce te se mozda kasnije poklopiti, ili?!
Daj vam malo vremena....Možda je potrebno vreme da sve profunkcioniše kako želišRazmisljam nešto...
Videh se sa super likom, msm super fizički, muvkali se neko vreme, on zagrizao, ja se nećkala, pa popustila...
Nego posle toga, njemu super, on bi još, zivka, piše, a ja nešto i nisam pala na teme od oduševljenja.
Očekivala sam više, da me oduva i raznese na atome.
Šteta jer je ovako ok, i sad razmišljam zašto je teško da obe strane dobiju ono što žele, kako to da je nekome super, a nekome tjah, da li da mu kažem da nije do njega nego da je do mene...
Ili da nadjem neki kompromis, pošto kad nadjem nekoga sa kim funkcionisem super fizički, to bude isti komad budale ko ja, i onda me nerviraju sve one osobine koje ima on ,a imam i ja, samo što meni moje ne smetaju![]()
nemojDobro, jesam nestrpljiva, preka, takva mi priroda. Primiricu se
U kom smislu da te oduva na atome?Znaš u čemu je problem? Što niko nezna da čita misli.Razmisljam nešto...
Videh se sa super likom, msm super fizički, muvkali se neko vreme, on zagrizao, ja se nećkala, pa popustila...
Nego posle toga, njemu super, on bi još, zivka, piše, a ja nešto i nisam pala na teme od oduševljenja.
Šteta jer je ovako ok, i sad razmišljam zašto je teško da obe strane dobiju ono što žele, kako to da je nekome super, a nekome tjah, da li da mu kažem da nije do njega nego da je do mene...
Ili da nadjem neki kompromis, pošto kad nadjem nekoga sa kim funkcionisem super fizički, to bude isti komad budale ko ja, i onda me nerviraju sve one osobine koje ima on ,a imam i ja, samo što meni moje ne smetaju![]()
U svakom smislu da oduva na atome. Ja je razumem u potpunostiU kom smislu da te oduva na atome?Znaš u čemu je problem? Što niko nezna da čita misli.
Sigurno da ima neku početnu euforiju ali daj mu ono vremena....i i i iskomunicirajte to
Tako je to kad se prica svede da neko mora muvati .... ako me ne uzme na ono sto je kad sam u njenoj blizini, muvanje ce tesko sta promjeniti. Msm u smislu nesto vise od sexaRazmisljam nešto...
Ma jok.
Ali mi treba nekad i nesto vise.
A opet treba mi i sloboda.
I onda tako balansiram uzaludno
samo umesto trećeg uzmi slobodan dan ))Pa nista, onda troje, sta sad
Ma polagano, naićićeš na pravog koji će biti kompletan po tvojim kriteriumima.A znas da imam tipa koji je 2 u 1, msm ona prva dva...
Samo sto imam problem poverenja