Singapur

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
46.427
Putujem u martu u ovaj grad pa bih voleo da čujem neke preporuke i iskustva za smeštaj pre svega i naravno šta ne propustiti od atrakcija.

Za sada plan:

-Kineska četvrt i gastronomska tura, uključujući chicken with rice sa tezge sa mišelinovom zvezdicom ;)
-arapska i kolonijalna četvrt
- garden by the bay i Marina Bay Sands...nažalost infiniti pool je nedostupan za posetioce
-Sentoza ostrvo
-Changi aerodrom sa Changi's jewel veštačkim vodopadom

free_singapore_tour_900_58f398c8c940a.jpg

Za puna tri dana trebalo bi još nešto pa sam otvoren za savete :bye:

Evo ja sam malo bacio pogled i meni licno bi bilo zanimljvo night safari, najveci akvarijum na svetu s.e.a., the southern ridges i jos ponesto, toliko stvari a tako malo vremena. Ne bih propustio se provozam brodom. Toliko. Srecan put i lep provod, ocekujemo detaljan izvestaj.

Evo ja sam malo bacio pogled i meni licno bi bilo zanimljvo night safari, najveci akvarijum na svetu s.e.a., the southern ridges i jos ponesto, toliko stvari a tako malo vremena. Ne bih propustio se provozam brodom. Toliko. Srecan put i lep provod, ocekujemo detaljan izvestaj.
Kako stvari stoje a stoje loše jer se virus širi u Singapuru postoji zaista velika verovatnoća da se i put i izveštaj odlože za neka bolja vremena po cenu gubitka dela novca za kupljenu kartu :(
I ljubav prema putovanjima ipak ima neku granicu.

Naravno, bice vremena.

Drugar otisao u sredu za hong kong i poneo dve maske sa filterima, svejedno sam mu rekao da se necemo druziti par nedelja kad se bude vratio.
Ma...nije vredno. Ne bojim se virusa nisam ugrožena kategorija ali pomisao da me neko stavi u karantin ili ne daj bože nekoga zarazim pa strada zbog mene...idi bre :lol: Neka se iščisti to lepo...pa bilo u aprilu ili na jesen Singapur je zacrtan kao prioritet.

Pa gde ces sada?

Videću još da li da odem na Tajland bez Singapura. Zbog politike refundacije i promena avio karata QA neisplativo i opet rizično jer i Tajland je pogođen,tako da sam skloniji ideji da uzmem deo para natrag oprostim se sa 150€(u slučaju promene moram da doplatim 250€) i sačekam da se smiri sitiuacija pa odem negde za Uskrs .

U slučaju da i dalje bude problema onda razmišljam da se vratim prvobitnoj ideji i odem u Madrid i možda Sevilju sad ili za uskrs a na jesen da se vratim ovoj priči sa jugoistočnom azijom.

Radovao sam se putu jer je trebao tačno da se poklopi za završetkom jako teškog poslovnog perioda koji imam sada ali šta je tu je. Nije još ništa definitivno imam vremena da do kraja meseca procenim tada mi je neki krajnji bezbedan rok za tajlandsku vizu...pa ono. Ali mislim da ću 90% odustati od ideje da idem sada.

Mnogo lepa klima. Prosto da uzivas, pogotovo ako imas neke probleme sa plucima. Inace forumas Tintare poznaje jarana koji tamo mlati $1600 mesecno radeci kao programer. Mozda njega pitas za preporuke. :D
Svaki hotel ima stand sa turama po gradu , koje ukljucuju vodica. Najbolji nacin da se obidje grad za par dana. Ako ides sam ustedis novac i ne vidis nista.

Back