Nisam vise od deset puta bio na tom chatu, u mom decenijskom prisustvu na internetu, i niko me ne startuje, ukoliko nisam negde na vrhu, pod slovom a, b
jednom sam dao sebi zenski nik... i minut nisam bio logovan, dobio sam 5 poruka, mozda da se nisam brzo odlogovao bilo bi ih i vise. *naravno da nisam gej jer sam uzeo zenski nik, vec mi je cilj bio pored zezanja, da posluzim kao mamac.. i odvojim sto vise napaljenih idiota od potencijalnih zenskih plenova, i ne-odgovaranjem na poruke im narusim samopouzdnje, kroz taj vesti manevrski startegijski potez obezbedio sebi tj svom pravom niku dosta brisanog prostora u lovu na zrtve, tj zenske nikove.. od kojih je mudrost prepoznati prave, jer vecina njih poput blondi cica plawusica... pripadaju musakrcima, vec vestim u ovoj igri lova, chat je loviste.. moras biti spreman kad ulazis tamo i da poremetis druge lovce, koji verovatno i zajdnicki love, pretvaraju se u gejeve spamuju i napadaju uz pomoc modova, u sustini gejevi i ne postoje koliko ih neko predstvalja u medijima, radi nekog orvelovskog sindroma neprijatelja. vrlo moguce otvarac ove teme nastoji da zastrasi potencijalne nove chatere da odu tamo radi svojih interesa. pricom o bandama gejeva, ali, nikome ne treba verovati, svi imaju neku agendu i svi su neprijatelji.. prijatelji ne postoje, jer prijateljstvo je gej. mnogi ovde i na forumu se druze, poznaju umrezeni su, to je bolest. ja nikog ne znam ovde i zato sam zdrav.
Sad osecam potrebu da ucinim neko dobro delo poput robin huda, pa odajem tajne iskusnih majstora, znam mnogim upletenim u te sisteme manipulacije se nece svideti ovo sto sam napisao, mozda ce me i napasti, poslati neki virus (vec mi je racunar odavno u raspadu posle svih podmetacina onih koji me uhode jer znaju da sam im za petama ) ali ovo nije ni delic onog sto znam da se zapravo desava iza kulisa, nek stvari su pre za natprirodne misterije, nego psihlogija pdf.
Te bande moderatora mozda postoje, mozda su prijatelji medjusobno, samim tim i gejevi.
mene zato samo zanima da li su ti admini normalni ljudi ili neka policija.. koja uhodi i prati privatne poruke... jednom sam izbacen sa tog chata jer sam nekog idiota u priv poruci nazvao pedercinom muslimanskom, drugi put jer sam delio neke zoofilske linkove devojci nekoj, treci put ni sam ne znam zasto. dakle pitanje da li tamo postoje neki bot programi koji detektuju nepozeljne fraze ili su to ljudi koji bukvalno citaju sta se pise u priv porukama, nije li to kaznjivo zakonom.. da li je isti slucaj i sa ovim forumom, da li ti moderatori misle da su bezbedni, da se obican narod nece pobuniti i dici na noge i naci ih u svojim domovima, sta oni misle da su uhvatili boga za rep jer su oformili neki forum, pa se prodaju stranim sluzbama i nude im licne podatke, po uzoru na gmail, fejsbuk, umnozili su svoje klonove, hakovali sve pa zezaju sav normalan svet, manipulisu kao neki masoni, sve pod plastom zastite bezbednosti ako su vezani sa policijom i gej lobijem, policijski mod gejevi. a.cmg.a.b.