gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Kako izlazite na kraj s takvim ljudima?
Kad vas napadnu za nesto sto oni rade.
Da li ste Vi mozda takvi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa diskutujem, dokazujem, cuvam dokaze koje prezentiram kad me "zrtva" napadne i sl.Kako izlazite na kraj s takvim ljudima?
Nisi, samo se salis.pa diskutujem, dokazujem, cuvam dokaze koje prezentiram kad me "zrtva" napadne i sl.
nekad se jednostavno udaljim od manipulatora, ako imam taj luksuz.
a ne znam dal sam i ja takva, ako bismo pitali neke forumase, vrvt bi rekli da jesam.
Normalno, manipulatori na svaki nacin da zastitite sebe glume zrtve.Mislim jedino ignorisanjem da pomaze.
Sta god da im kazes one ce da nastave svoju pricu i jos ce to da pridodaju, pa ti ispadas jos vise kriv
I nisam takva
Nisi, samo se salis.
Ja uopće nisam onakva kakvo me predstavljaju šta više sa mnom uopće ne pričaju a niti ja sa njima ali se naravno izenrviram jer su počeli toliko da lažu to je bolest,neizlječiva bolest.Sve u svemu ja se uvijek posvadjam i posle to lepo blokiran sada na fejsu ima opcija da im se brisu komentare na našim postovima naprimjer ako ti nešto postaviš a neko počne da priča gluposti mos mu izbrisati komentar i pored toga ako si u grupi moći ćeš da ga prijaviš adminima da ga izbace naravno ni admini nisu nešto bolji i sama sam to iskusila na svojoj koži nedavno.Kako izlazite na kraj s takvim ljudima?
Kako izlazite na kraj s takvim ljudima?
U tim situacijama je nebitno sta pricamo, bitno je samo sta radimo. Konkretna, materijalna stvarnost. Ignorisanje uz smijesak, dok radim onako kako mislim.Kako izlazite na kraj s takvim ljudima?
Treba se kloniti takvih...Kako izlazite na kraj s takvim ljudima?
Ne trositi svoje vrijeme i zivce na takve.Dajete im samo na vaznosti kad se upustite u raspravu.Ignorisati samo......Treba se kloniti takvih...
Ne mozes ako su agresivni....ja se sklonim oni udju u dvoriste ko u svoje....Treba se kloniti takvih...
MozesMislis na ove sto su se pokazali kao lopuze i svakoga tako optuzuju da mu smanje kredibilitet? Ovih tvojih jadnika?
Ne mozes ako su agresivni....ja se sklonim oni udju u dvoriste ko u svoje....
Da li ste Vi mozda takvi?Kako izlazite na kraj s takvim ljudima?
neDa li ste Vi mozda takvi?
uvek mozes, ako iza sebe nemas nikoga ko ne ume ili ne moze da se skloni ili je meta napada agresivnih nicim izazvanih....