Sindrom zlog planktona

Headhunter

Primećen član
Poruka
949
Da li su neki nasi politicari:

1)99% Gasovi - 1% cisto zlo

2)1% Gasovi - 99% cisto zlo

3)Nisu zli plankton

4)Ne gledam Sponge Bob-a

Da li gledate tv duele (kad nema pametnijih stvari na tv,i kad je vreme nikakvo)?

I da li su neki nasi polticari zli plankton koji samo gleda kako da sto vise prosiri zlo i popljuje najvise - i najdalje, sve do vlasti...?

I kad bi dodeljivali (vrsili kasting) za srpsku-politicku verziju Sponge Bob-a ko bi dobio koju ulogu?

Sponge bob- r.i.p Djindjic (hiperaktivan,sa dobrim namerama,ali ne i crtani lik -neotporan na metke)
Lignjoslav- Vucic (uvek smoren-mracan,pametuje)
Keba Kraba- Karic (skrtica,cuva prvi/svaki dolar)
Patrik morska zvezda- Toma Nikolic (priglup,ponekad agresivan)
Sendi veverica- Velja Ilic (zbog karatea!)
Geri morski puz- Labus (najpametniji,a niko ga ne razume)
Plankton - Seselj (99% gasovi, 1% cisto zlo)

Headhunter:
Sponge bob-
Lignjoslav-
Keba Kraba- Karic (skrtica,cuva prvi/svaki dolar)
Patrik morska zvezda- Toma Nikolic (priglup,ponekad agresivan)
Sendi veverica- Velja Ilic (zbog karatea!)
Geri morski puz-
Plankton - Seselj (99% gasovi, 1% cisto zlo)

TI SI OPSEDNUT VOJISLAVOM SESELJEM, TJ. STO BI REKLI HRVATI- TI SI POSEDNUT. :roll: :roll: :roll:

Headhunter:
d1:
Boga mi, Vucic mi mnogo vise lici na Patrika :wink:

Bob recimo Djelic
...

Daaa,od zivih moze Djelic. :)
Ali je Vucic ipak pre ko Lignjoslav po konfiguraciji i mracnosti(i pametovanju),mada tu je negde... Bolji je Toma kao Patrik(glup,i ponekad agresivan)
pa pazi.... Lignjoslavu su dali onaj mracni, da ne kazem grobarski, glas.... i nekako mi usporen, gospodin u pokusaju, koji nonstop zeli da postane kalif umesto kalifa al' ga neko zezne.... znaci moj glas ide Lignjoslav=Tomislav... cak se i rimuje :wink:

Vucic mi ipak ima vise energije od Tomice, koji je prosto usisava ko crna rupa, pa valjda stoga mi vise lici na Patrika :roll:

Back