Sindrom "U cara Trojana kozje uši"

Steinadler

Poznat
Poruka
9.944
Prikupljanje informacija je od vitalnog značaja za službe kao što su CIA, bivši KGB, MI6, Mosad, MUP, DB i sl. Uglavnom te službe nazovi tajne, se bave prikupljanjem istih u većem dijelu nego što se bave operativom kao što je prikazano u filmovima... no dobro.

Šta je to što malog čovijeka tjera da prenosi informaciju drugima, i to često na njegovu štetu? "E, nemoj nikom da kažeš", "ovo ti pričam u povjerenju" i sl. u suštini niko nikome ne kaže, svako svakome kaže, i svi saznaju na kraju pa se tikve razbijaju, zamjeraju.
Kakav li se to proces psihološki i emocionalno hemijski odvija u čovijeku te dobija teranje i nagon da se izlaje, da li se taj nagon može porediti po jačini sa seksualnim?

Dakle, "U cara Trojana kozje uši".

Naši, polupreci Turci su nam ostavili u amanet, a pored riječi amanet i muštuluk. Muštuluk je transmisija dobrih newsa, ali ljudima je sočnije recimo da prenose nešto šokantno, fatalno i tragično. Da li se ovo može smatrati kao još jedan ljudski "bug" ili je i ovo normalno i treba tako.

Prikupljanje informacija je od vitalnog značaja za službe kao što su CIA, bivši KGB, MI6, Mosad, MUP, DB i sl. Uglavnom te službe nazovi tajne, se bave prikupljanjem istih u većem dijelu nego što se bave operativom kao što je prikazano u filmovima... no dobro.

Šta je to što malog čovijeka tjera da prenosi informaciju drugima, i to često na njegovu štetu? "E, nemoj nikom da kažeš", "ovo ti pričam u povjerenju" i sl. u suštini niko nikome ne kaže, svako svakome kaže, i svi saznaju na kraju pa se tikve razbijaju, zamjeraju.
Kakav li se to proces psihološki i emocionalno hemijski odvija u čovijeku te dobija teranje i nagon da se izlaje, da li se taj nagon može porediti po jačini sa seksualnim?

Dakle, "U cara Trojana kozje uši".

Naši, polupreci Turci su nam ostavili u amanet, a pored riječi amanet i muštuluk. Muštuluk je transmisija dobrih newsa, ali ljudima je sočnije recimo da prenose nešto šokantno, fatalno i tragično. Da li se ovo može smatrati kao još jedan ljudski "bug" ili je i ovo normalno i treba tako.

можда су Турци твоји преци , моји нису ..нису ни наши .

није то преношење тајних информација .природно је да се људи један другом показују и откривају , то је природан процес.

Pa jeste prirodno čim se dešava, prirodno je i kada pljuneš nekoga u lice, ali da li je to good pitanje je sad, ako prvo lice kaže dugom za treće nešto što treće ne želi da prvo kaže drugome, a prvo ipak kaže, te je pitanje zašto prvo lice govori drugom licu za treće, tj. koji je to nagon koji nagoni prvo lice da kaže drugome za treće i u tom slučaju drugo lice je samo dobilo korist i informaciju dok su se treće lice i prvo zamjerili !? Suka bled što bi rusi rekli.

Mala, turkiši jesu naši preci svidjelo se to tebi ili ne, i mnogi drugi pored turkova, cigojneri su takođe ušli dosta u srpski dnk, žene su ostajale same po selima muški ugibali po liniji kao topovsko meso, a danas ih se niko ne sjeća nit se poštuju, morale su za cigana poći jbg tako vrijeme bilo, život i istorija uče ali ne nauče. Miks je neminovan u dalekoj budućnosti priviđaju mi se čoko srbi. Njegoš je znao, u većinskom slučaju, prava žena vjere nema, nije ženkama bitna nacionalnost, vojska, ratovi i sl. žena je pametna mačka adaptira se životu dok mužjak glupi pas srlja i gine za iluziju i ideal, a žena je bliža realnosti života.

Tako da komunistkinjo dobro došla si na psihologiju jer treba da se malo preispitaš što se tiče tvoje polarnosti muško ženske, jer nije normalno da žena vuče toliko na politiku, nacionalnost i sl.

što se mene tiče, ja sam još 23. maja podeno zahtev moderatorima da mi ugase nalog, juče sam slao opet, tako da me zabole šta bilo ko od vas kaže o meni jer ćete me zaboraviti posle pola sata kad mi se zacrni ime ako bog da vrlo uskoro

sve što sam napisao je istina, istina je da nisam nikad imao devojku i da nisam nikad j...., da nemam nijednog prijatelja na svetu već par godina, da sam prsao sa mozgom pre 12 godina, i znam da biste me svi poslali u Jasenovac zbog toga i to mi je baš drago

Poslednja izmena:

Back