Sindrom iznenadne smrti zdravog deteta

Лилит

Zainteresovan član
Poruka
233
Sindrom iznenadne smrti je iznenadna pojava smrti kod deteta koje je prethodno bilo zdravo, bez kliničke slike ili simptoma neke bolesti. Postoje dva entiteta: sindrom iznenadne smrti odojčeta i sindrom iznenadne smrti starijeg deteta.

Sindrom iznenadne smrti odojčeta pogađa decu uzrasta do godinu dana, najčešće u snu. Učestalije se javlja kod dečaka, u zimskom periodu, kod dece koja ne doje, kod dece koja koriste cucle i najčešće u uzrastu od 4. do 6. meseca života.

https://www.krstarica.com/zivot/deca/sindrom-iznenadne-smrti-zdravog-deteta/

Kažu da je baš to uzrok smrti sina Srđana Todorovića...

Sindrom iznenadne smrti je iznenadna pojava smrti kod deteta koje je prethodno bilo zdravo, bez kliničke slike ili simptoma neke bolesti. Postoje dva entiteta: sindrom iznenadne smrti odojčeta i sindrom iznenadne smrti starijeg deteta.

Sindrom iznenadne smrti odojčeta pogađa decu uzrasta do godinu dana, najčešće u snu. Učestalije se javlja kod dečaka, u zimskom periodu, kod dece koja ne doje, kod dece koja koriste cucle i najčešće u uzrastu od 4. do 6. meseca života.

https://www.krstarica.com/zivot/deca/sindrom-iznenadne-smrti-zdravog-deteta/

Kažu da je baš to uzrok smrti sina Srđana Todorovića...

dete je imalo 3 godine... o čemu ti pričaš?

SIDS je izmisljena dijagnoza od strane lekara koja ide u njihovu korist. Mora da postoji razlog za smrt, kako moze zdravo dete iz cista mira da umre. To su propusti lekara uglavnom, i onda da bi se zatvorio slucaj samo se kaze SIDS i toliko.
Ne govorim o ovom slucaju koji se desio skoro, nista mi jos ne znamo sta se zapravo desilo, govorim uopste o misticnom sindromu.

Ova tragedija zaslužuje informaciju da je Dr. Robert S. Mendelsohn (1926 -1988), nekadašnji direktor Američkog pedijatrijskog društva dokazivao da je DTP vakcina najčešći uzročnik ovog "sindroma" koji se javlja od jednog dana do tri nedelje posle vakcinacije.

- - - - - - - - - -

Obdukcija je potvrdila da je iznenadna smrt nastupila u snu, usled prestanka rada srca. To je danas potvrdila i sama Ana Todorović, još u šoku od užasa koji je proživela bezuspešno pokušavajući da oživi svoje dete koje, iako u tom trenutku na antibioticima, ni u kom slučaju nije bilo ozbiljno bolesno. Pogotovo ne toliko da bi iko mogao i da pomisli na ovako tragičan ishod.

- - - - - - - - - -

znaci lekovi uzrok smrti

SIDS je izmisljena dijagnoza od strane lekara koja ide u njihovu korist. Mora da postoji razlog za smrt, kako moze zdravo dete iz cista mira da umre. To su propusti lekara uglavnom, i onda da bi se zatvorio slucaj samo se kaze SIDS i toliko.
Ne govorim o ovom slucaju koji se desio skoro, nista mi jos ne znamo sta se zapravo desilo, govorim uopste o misticnom sindromu.
Cesto cujemo, citamo u vestima da je neki zdrav, mlad, uspesan sportista jednostavno umro bez da je ikada bio bolestan, bez
da je imao problema sa srcem, bez da je uzimao neke anabolike.
O kakvim propustima lekara pricas, ako ovde govorimo o zdravoj deci ( i mladim ljudima)? Sta ce oni kod lekara ako nisu bolesni`?

Jednoga dana kada shvatiš da lekari nisu vidoviti niti čudotvorci nećeš pisati ovakve gluposti. I šta ti to znači da je neko zdrav? Umiru ljudi koji nisu jedan dan bolovali...

- - - - - - - - - -

Ova tragedija zaslužuje informaciju da je Dr. Robert S. Mendelsohn (1926 -1988), nekadašnji direktor Američkog pedijatrijskog društva dokazivao da je DTP vakcina najčešći uzročnik ovog "sindroma" koji se javlja od jednog dana do tri nedelje posle vakcinacije

Nisam ni sumnjao da su glavni krivci lekovi i vakcine. Sve to ukinuti smesta...

Cesto cujemo, citamo u vestima da je neki zdrav, mlad, uspesan sportista jednostavno umro bez da je ikada bio bolestan, bez
O kakvim propustima lekara pricas, ako ovde govorimo o zdravoj deci ( i mladim ljudima)? Sta ce oni kod lekara ako nisu bolesni`?

"U svojoj dugogodišnjoj praksi nikada se nisam susrela sa ovakvim slučajem. To je izuzetno retko, ali morala je u pozadini biti neka neotkrivena srčana anomalija, ili neka retka metabolička bolest koja nije davala simptome - smatra doktorka."

Znaci, u pozadini mora da stoji neki razlog, a najlakse je reci SIDS.

za koga zdrav,za ukucane.komsije?jel daje lekar neki pecat zdrav-nezdrav-na lecenje?meni vecina deluje bolesno,mentalno i fizicki,sve se mislim ako potrce za busom da ce riknuti

"U svojoj dugogodišnjoj praksi nikada se nisam susrela sa ovakvim slučajem. To je izuzetno retko, ali morala je u pozadini biti neka neotkrivena srčana anomalija, ili neka retka metabolička bolest koja nije davala simptome - smatra doktorka."

Meni zaista nie jasno kakve veze imaju lekari , farmacija, vakcine sa nekim izuzetno retkim slucajem smrti zdravog coveka, deteta?

Lekarka i sama kaze da je to izuzetno retko, a to sto se ona nije u praksi nije srela s takvim slucajem to zapravo ne znaci nista
jer zdravo dete ne ide kod lekara.
Samo patolozi mogu u takvim slucajevima da otkriju uzrok smrti.

SIDS je sudsko-medicinska dijagnoza. Postavlja se kad se obdukcijom ne otkrije nijedan drugi mogući uzrok smrti. Dakle, nema tu šta je najlakše a šta najteže reći. Ne znaš o čemu govoriš.

Znači li to da svemoguća medicina nije u stanju da otkrije uzrok smrti ?

I ovo nije baš tako retka pojava, jednom mom daljem rođaku je takođe u snu umro momak koji je došao iz vojske, na vikend, zaspao i nije se probudio.

Šta je to što ubija decu u snu ?
Obdukcijom se valjda uvek okrije sta je bio uzrok smrti, ali ovde diskutujemo o iznenadnoj smrti zdravog coveka, deteta.

Znači li to da svemoguća medicina nije u stanju da otkrije uzrok smrti ?

I ovo nije baš tako retka pojava, jednom mom daljem rođaku je takođe u snu umro momak koji je došao iz vojske, na vikend, zaspao i nije se probudio.

Šta je to što ubija decu u snu ?

Ako se vratio iz vojske, teško da spada u temu o kojoj pričamo. Potrudi se da pratiš materiju, znam da ti je teško, ali potrudi se.

Momak je imao 19 godina. Bio sasvim zdrav. Umro u snu.

Za mene je to dete, jer su mi deca sada manje više u sličnom uzrastu.

Radi se o iznenadnoj smrti potpuno zdravih osoba mlađeg uzrasta, od 1 do 20 godina starosti. Koje UMIRU U SNU !

Ako te u tim tvojim "visokim školama" tamo dole na jugu, nisu naučili šta ubija decu u snu, i nemaš odgovor na pitanje koje trenutno zanima hiljade i hiljade roditelja

na Balkanu , onda se skloni sa teme I OSTAVI SE JEFTINIH PROVOKACIJA.

Momak je imao 19 godina.

Radi se o iznenadnoj smrti potpuno zdravih osoba mlađeg uzrasta, od 1 do 20 godina starosti. Koje UMIRU U SNU !

LOL, kako to tako proizvoljno postavljas interval? Da je imao 21 godinu, onda bi interval bio 1-25 da bi ga opet obuhvatio :D
Ne, nije isto da li ima 19 ili 1 godinu, covece. Nije isto jer se apsolutno razlikuje patologija koja se moze ocekivati u ta dva uzrasta. Kad neko iznenada umre sa 19 godina, to nije bio zdrav covek, nego covek kome nije otkrivena bolest. To bi mogla biti neka srcana mana koja nije davala simptome ranije, ili aneurizma neke arterije intrakranijalno koja je naprasno prsla, ili nesto trece. SIDS nije to. SIDS je kad umre beba, pa se uradi obdukcija, pa se na njoj ne nadje nikakva patologija koja bi mogla da objasni smrt. To je SIDS.
Ne provociram te kad kazem da ne razumes, samo konstatujem cinjenice.

By the way:
Ako te u tim tvojim "visokim školama" tamo dole na jugu
I onda napises da se ja ostavim jeftinih provokacija. A znamo obojica da znas da sam zavrsio u Beogradu. Ja konstatujem tvoj manjak inteligencije koji je objektivna, saglediva cinjenica. Ti svesno pises laz kako bi provocirao.

Back