Imam 23 godine, postoji osecaj nadutosti (postojao je i kad sam isla kod lekara), a on je nadutost objasnjavao spustenim zelucom (jer sam mrsava) i rekao je da moram manje da jedem ali cesce. Dobro mi je kada se toga pridrzavam. Medjutim, kada jedem jako toplu i tecnu hranu (supu pogotovo, narocito kad je topla), stomak mi se da tako kazem brzo "napuni" i onda se naduva tako da sam posle par zalogaja sita i vise ne mogu da jedem.
Gorusica se javila kada sam imala 19 godina i kada mi je uradjena endoskopija doktor je rekao da me "pece" zeludac jer se sfinkter na jednjaku ne zatvara i hrana se vraca. Otkrivene su i dve grizlice na zelucu i imala sam helicobacter ali sam se izlecila. Sa stolicom je tada bilo u redu. Nema bolova, stolica je formirana kad ima sluzi, nemam dijareju, samo ponekad cesce praznjenje s mekanom stolicom.
Gorusica se javila kada sam imala 19 godina i kada mi je uradjena endoskopija doktor je rekao da me "pece" zeludac jer se sfinkter na jednjaku ne zatvara i hrana se vraca. Otkrivene su i dve grizlice na zelucu i imala sam helicobacter ali sam se izlecila. Sa stolicom je tada bilo u redu. Nema bolova, stolica je formirana kad ima sluzi, nemam dijareju, samo ponekad cesce praznjenje s mekanom stolicom.