Sindrom "Finalne Destinacije"

Dremač

Ističe se
Banovan
Poruka
2.667
Onaj film znate tipa horor, poslednja destinacija, (ili kako su ga preveli... ekskurzija) .... znaci ono ocekujete stalno neki maler da vas strefi. idete ulicom i na glavu niodkud padne anvil, klavir ili nesto, nesto bizarno bas, vas zadesi.. kad najmanje ocekujete. i kraj. neka fobija, psihoza neurioza od iscekivanja iznenadne smrti ili povrede... nesigurnost u druge., kakav efekat ima ne realni zivot.

autonesreca, pljacka ili neki pobesneli pas su u ovom slucaju su manje vise ocekivani maleri... u reali i filmovima..
taj filmski serijal Final Destionation.. poruka je.. smrt je neizbezna... nesto tamo gore ce se pitati o vasem kraju, neki zli pervezni kreativni bog ubica ima plan komicnog kraja...

cesto primecujem druge ljude - deluju opusteni.. kao da ce vecno ziveti... ali vec sutra, zadesi ih neka bizarna smrt... ili nesto kao grom iz neba udari u glavu.
svakako sanse su 99 % da vam se ne desi nesto naopako... ali ipak ostaje taj 1%, kako ziveti sa tim stresom i kako se boriti,
mozda smrt i ne postoji mozda sve je iluzija . mozda nismo zivi mozdai imamo 9 zivota. ali treba biti 99i nivo masonerije da bi znao sve egzistencijalne odgovore.

verovatno ima jos slicnih filmova... da li su takvi scenariji kraja smao fim ili te malerozne povrede i smri zaista postoje.

vozite se autobusom avionom... svi su opusteni nasmejani.. a samo vi vidite male gremline koji ce skociti na vozaca i izazvati nesrecu.
da li jos neko ima takve napade paranoje ili samo ja. razumem da ce neko reci misli pozitivno ne brini sta ce biti... ali, sta ako je tamo neki manijak ubica terorista u svojem fimu resio da digne u vazduh ceo grad
iil neki politicari ili masoni, strane ambasade, rese da izazovu gradjanski rat, jer im smeta blagostanje, ne daju ljudima da zive miran i srecan zivot, zele nasilje ratove... to ih pokrece.

horor filmski scenariji koji me ganjaju u reali su - kad jedem nesto ili kad istiskujem pastu za zube... vidim kako krv, delovi ljudskih organa izlaze, ili za kasiku supe pomislim crvi insekti neki plivaju..
i ogledalo, faca mi se menja u nekog drugog ili brinem da nesto ne iskoci iz ogledala..
kad stavim penis u vaginu.. ocekujem da ce neki alien da iskoci.. a o pusenju da ne govorim... hoce da mi ga odgrize. mozda ne namerno... ali sta ako joj padne polica sa knjigama na glavu i presece mi kitu. ili namerno jer je ljubomorna zbog flerta sa drugom (-ovo je bilo u nekim vestima..) i filmovi i vesti.. kakvi bolesni ljudi to uredjuju.... zasto plase narod.. i decu. crtani filmovi su puni slicnih ideja... i sad ja idem tako ulicom koa sve je ok.. onda mi dodje sta ako se otkaci neka daska za krova zgrade, obicno su neki gradjevinski radovi svuda, ili iz nekog kamiona izleti neki ekser, kamion sa gasom eksplodira. sta ako sofer dobije srcani udar.. znaci napolju ima zilion scenarija, bolje ne ici nikud, ali i kuci strepis
evo sad gledam u monitor... i brinem sta ako eksplodira, sta ako nastane pozar zbog ovih elektricnih instalicija.. cesto brinem o pozarima komisja, zemljotresima, poplavama. a ne znam dal bi da nisam gledao filmove.

novogodisnja noc.. pucaju svi, metak moze da zaluta u vas prozor... ne smem da se opustim i veselim ko drugi.. uvek brinem u ponoc... i te vesti u koijma se objavljuju neobicni krajevi.. neko to namerno radi.
ja sam veoma vazan . osecam kao da neko tamo ceka da me ukloni. svaki predmet okolo je potencijalno oruzje
svakako jeste da nemam poverenje u druge ljude.
i njihove kreacije predmete objekte , ko zna kakve karmicke energije oni nose
ali to stanje opreznosti nije stalno, ali nekad se pojavi, udjem u taj ugao posmatranja na okolinu , spoznajem da imam dva dela sebe, neko prisustvo posmatrac. glas razuma koji ne znma jel bolji il losiji od opustne licnosti.

ovo su samo neke stvari koje su mi ponekad prolaze kroz glavu... naravno nisam uvek opterecen time, ali imao sam nekakvih slicnih traumaticnih iskustava u proslosti, filmovi vesti su okidaci koji mi dolivaju ulje na vatru.
svi kazu ne misli o tome..misli pozitivno, izbaci crne misli i bice sve ok. ali verujem jedino ako postanem bog mogu da kontrolisem sve i znam sta ce biti. ostala stanja svesti su rulet. ja sma smao avatar u ovoj simulaciji realnosti.

recimo ako jednog dana.. bubasvaba zarazena virusom side,ebole.. upadne u tanjir sa hranom.. a ja ne primetim i pojedem, otrujem se i nestanem... ko je onda kriv.
zasto bas meni da se to desi.. jel mi sudjeno.. ko odredjuje ta pravila. da li je sve slucajno, ili svaka smrt ima svoje krivce.

svaka akcija izaziva reakciju... koja je to akcija koja izaziva smrt..??? . da li o smrti treba pricati ili ne.. ko to racuna.

nije li resenje da se sto manje energetskih akcija i rizika preduzima .. da se ne jede, ne .ebe, ne pije.. ne ide nigde... vec sedi i bleji , i jednostavno bude u miru sa sobom i kosmosom, kao buda. ili smisliti plan da vi oduzimate zivot drugima nekom bizarnom metodom, kao neki psihopata iz hallowina ili petka 13, ako ste vi ubice. nasilnik necete biti zrtva.. mozda je to filozofija mudrosti,
moj neki zaklucak ljudski nesavrseni faktor je odgovoran za sve negativne situacije, a ne priroda ili neka kosmicka bozanska svest.

posto ovo pisem u tri nocu posle, doticnog filma.. nema nikog naforumu a ne znam da li cu stici sutra ovde, pokusao sam da sam sebi dam odgovore, sa ovim dugackim postom. onaj ko procita svaka cast. a onaj ko ne spasio se mentalne torture virusa negativnih baksuznih misli.

Ja imam i taj sindrom Benjamina Butona, ne starim nego se podmladjujem i vracam u detinjstvo, pre nekoliko godina sam odlucio da reprogamiram svoj bioloski sistem, konektujuci se na vise kosmicko vibracione frekvencije van vremena i prostora..
Isus je rekao- budi kao ovo dete malo samo tako ces uci u carstvo nebesko, sad ovo nije religija pdf. da ne skrecemo, ali na tom duhovno regresivnom putu postoje iskusenja, napadi derealizacije i dobijanja vidovnjackih sposobnosti usled nivoa hristove svesnosti.

Cesto mi se desava dok gledam neku utakmicu na tv, npr ostane 1 min do kraja , vodimo 13 razlike u kosarci .. i tacno osetim, sad ce ovi idioti ispustiti tu razliku, bacice loptu u prazno, nece dati kos, a ovi majmuni ce trojke davati, ja nemocan da im pomognem upozorim, tad kao da izlazim izvan sebe u tom momentu, gledam u nekom stanju katatonije... pogotovo ako gledam na tv ili monitoru prenos (nesto manje uzivo), kristalni lcd mi daje neke vidovnjacke moci, kao kristalna kugla. kapiram kad bih uzeo kristal met da bi to bilo sve jos zivopisnije.

Back