kapiram da mnogi ovde misle, znaju bar podsvesno, da sam ja bog u stvari. mogu to da poricu.. ali,
realno gledano ja koji ovo pisem sam normalan ko svi, ipak imam tu moc transofrmacije u druge realitete, zemlju oza gde vladaju druga pravila igre.. tamo sam apsolutni vladar, ipak u nekim drugim okolnostima frekvencijama,..suprotno- niko me ne primecuje, .
pitanje je ovde ko je odgovoran za to sto neko misli da sam ja bog kralj car, da li je to moja kivica ili vasa?
ovo je jedna mudrost, koja istice problem uglova percepcije.
"Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself."
bila je ovde jedna tema o ljudskim maskama... ne znam gde je nestala, no poenta tu je.. da to nisu maske, vec demoni, u nama se nalazi beskonacan broj njih, legija demona, koja gleda na svet iz razlicitih uglova. andjeli su zapravo uglovi. angle. projekcije energije,
neko se tu moze posmatratii sa visine, neko sa dna. problem je u spustanju na njihov nivo i balansiranju, ne moze da se dodje do njih drugacije, bez izmene ugla u polarizovanom realitetu,. gotovo je nemoguce ostati nepromenjiv, doseci nivo svesnosti Bude ili nekog idealnog kosmickog svesniog bozanstva. a pri tom pokusaju ne biti proglasen palim andjelom luciferom od strane sitnijih demona, odnosno nosilaca uglova suzenije percepcije.u ovom univerzumu kreiranom pod uglovima i sestarom.