sinan sakic

probo sam veselje na svadbama i u kafani nije lose,al mi ej boljhe veselje na metal koncertu gde sskaces,guras se ponekad popijes i uzivas,pevas pesme koje volis...kako kod meni je bojle ovo veselje nego ono naraodno ili kako vec...

Evo ljudi, upravo nas chovek nauchi da mi volimo Sinana, i da bez takve muzike ne mozemo da se veselimo...a da i patimo od manjka saopstvenog identita...Dakle saznali smo pravu istinu o sebi, zahvaljujuci ovom mudrom choveku, koji zasluzuje Nobelovu nagradu. Dakle, ja bih molio da da mu se svi zahvalite od srca. :klap::klap::klap:

Pa uzmi pa se veseli na G'N'R :D
Ja slusam ono sto je dobro, bila to klasika, rock ili pop, ili narodna nije bitno sve dok to nosi kvalitet. Stvoriti dobru narodnu pesmu je podjednako tesko kao stvoriti i neku recimo rock pesmu. A to sto se Sinan sakic toliko dugo odrzao na sceni mora da znaci da ga ipak masa ceni i da ima dobre pesme. A to sto ja spominjem manjag identiteta, mislim na to da jednostavno neki ne zele da priznaju kvalitet samo zbog toga jer "to nije u modi".

Pa uzmi pa se veseli na G'N'R :D
Ja slusam ono sto je dobro, bila to klasika, rock ili pop, ili narodna nije bitno sve dok to nosi kvalitet. Stvoriti dobru narodnu pesmu je podjednako tesko kao stvoriti i neku recimo rock pesmu. A to sto se Sinan sakic toliko dugo odrzao na sceni mora da znaci da ga ipak masa ceni i da ima dobre pesme. A to sto ja spominjem manjag identiteta, mislim na to da jednostavno neki ne zele da priznaju kvalitet samo zbog toga jer "to nije u modi".

Veselim se ja na GN'R i te kako...nishta ti ne brini za mene...samo mislish da mnogo znash. Stvoriti dobru narodnu pesmu jeste teshko, ali to svakako ne chini Sinan. I josh neshto, da bez takve muzike nema veselja, moze da kaze samo nash chovek seljak, zatupljen i neobrazovan, pre svega muzichki. A shta radi narod u drugim zemljama ( ne mislim na Balkan, sve je to isti k....) ?? Veseli se uz Sinana ?!!

Veselim se ja na GN'R i te kako...nishta ti ne brini za mene...samo mislish da mnogo znash. Stvoriti dobru narodnu pesmu jeste teshko, ali to svakako ne chini Sinan. I josh neshto, da bez takve muzike nema veselja, moze da kaze samo nash chovek seljak, zatupljen i neobrazovan, pre svega muzichki. A shta radi narod u drugim zemljama ( ne mislim na Balkan, sve je to isti k....) ?? Veseli se uz Sinana ?!!

A ti mislis ako kazes da slusas G'N'R da znas sta je muzika, ma daj molim te...
Kritikovati neciji ukus je isto ko kad bih ja sada za svakog ko ima dugu kosu i svira gitaru reko da je narkoman. A i kako mozes da kazes da necije pesme ne valjaju kada ih nikada nisi ni cuo, mislim kritikujes ovde nesto sto ne poznajes.

A ti mislis ako kazes da slusas G'N'R da znas sta je muzika, ma daj molim te...
Kritikovati neciji ukus je isto ko kad bih ja sada za svakog ko ima dugu kosu i svira gitaru reko da je narkoman. A i kako mozes da kazes da necije pesme ne valjaju kada ih nikada nisi ni cuo, mislim kritikujes ovde nesto sto ne poznajes.

Shta ja uopshte radim na ovom forumu, kad svi vi vec unapred znate na osnovu chega je neko formirao mishljenje, znate ko shta voli, i ko je shta chuo, a shta nije...jel gledate u karte, pasulj..o chemu se radi objasnite mi...da pochnem i ja da diskutujem na taj nachin ???

trezan
lepa do bola
sunce moje
pijem na ex
zoko moja zoko
umreću s osmehom
reci sve želje

sve hit do hita.

..иди...? изем ти хит..:kafa:

Сувише си лепа да би моја била
На игранци синоћ
Не питај ме о љубави
Срце ме је откуцало...

и још има ту да се пробере хитова, а не оне лимунаде ..(пијем на екс... :roll: )

Back