Simultani koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani

Baudrillard

Autošoven
VIP
Poruka
131.139

rambo amadeus kst beograd

Kilo Tzar, nadaleko poznat i kao Rambo Amadeus, vraća se uživo na binu koncertom u Kombank dvorani zakazanim za 21. novembar sa početkom u 20 časova.
Za razliku od prethodnog Interplanetarnog koncerta održanog u aprilu ove godine, predstojeći događaj biće simultanog karaktera, te će nastup uživo moći da bude praćen i putem interneta.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a. Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju fizički, moći će da se pridruže putem platforme Entrio.si

Prisustvovanje koncertu uživo biće moguće uz poštovanje svih epidemioloških mera, a za one koji odluče da sve isprate pred svojim malim i velikim ekranima nema nikakvih ograničenja, bez obzira gde se nalaze i u kojoj vremenskoj zoni. Kao i prethodnog puta, i ovo je performans za sva inteligentna bića u Svemiru.
U saopštenju povodom najavljenog nastupa Rambo je naveo: „Došao sam na svirku, popeo se na binu, ali sve je neizdrživo traljavo i loše, loše ozvučenje, ja zaboravio da sviram, gitara mi raštimovana, bend u rasulu, ono malo publike u sali nezainteresovano se razilazi u pola pjesme… Srećom to je samo ružan san, noćna mora koju povremeno imam u poslednje vrijeme.

Već mi prilično nedostaju koncerti, publika, tješi me činjenica da živa muzika i nastupi pred publikom opstaju milenijumima, od postanka Homo Sapiensa do danas, bez obzira na okolnosti

U bezbrižnim životnim trenucima, živa muzika je tu da nas dodatno oraspoloži, ali u vanrednim, problematičnim vremenima tu je da utješi, osnaži duh, oraspoloži. Zato se dvostruko radujem koncertu koji slijedi.“

balkanrock.com

Koncert Ramba
Pancevo, Studentski, 1993. (nema raja ni para ni volje)

Nas 10-ak se skupilo, pozabadali se po foteljama sa strane, tuga nevidjena.
Kasni koncert sat vremena, kome I da sviraju?
Izlazi Rambo, prati ga deprimirani bend.
,,Publika" pozdravlja glasno ( koliko moze nas 10), par optimista istrcava pred binu, tapsu, zvizde...euforija.
Rambo gleda ledenim pogledom Cak Norisa.
Izvrcem pivo, to je to, idemo kuci.

Ali..
Car silazi sa bine, prilazi svakom ponaosob I dooobro nas pogleda
Vraca se za mikrofon I izgovara, za mene nezaboravno:

,,E sad cemo da napravimo koncert"

Skupilo se posle stotinak ljudi.
Svirka je bila vrhunska.

Veeeliki pozdravi za Mega Cara

Back