Da navedem naucno sve ili bar one kombinacije koje mi padaju na pamet da postoje pa da vidimo sta sve tu postoji...
-vremenski ogranicena veza
Veza kojoj je planiran kraj
-veza bez obaveza
veza koja omogucuje socijalne kontrakte, ugovore i ponasanja i prisustva, a nema obavezujuc karakter
-seks bez emocija
-ne volim te veza
veza u kojoj se sve emocije negiraju kontra izjavama
-veza ne biti sam
veza u kojoj niko nikog ne voli nego se malo pospesuje samopouzdanje jer nisi sam na ovom svetu , antiderpesivna metoda pomalo
-ljubav prema stvarima, fetish sekusalnost
seksualno uzbudjenje usled dodirivanja stvari , raznih
-idealna veza
veza u kojoj oba ucesnika iznose svoje najbolje varijante pred drugu dok se sve negativnosti zataskavaju, sluzi za maksimalizovanje idealnosti i kod sebe i kod partnera
-iskrena veza
nepostojeca varijanta jer iskrenost donosi sukob izmedju egoa osobe, zelje da dominira, zelje da komanduje, zelje da ima isti emotivni odgovor na svaku situaciju , sluzi kao maska za stvaranje neke prevare u vezi, bilo dominacije ili superiornosti na moralnom polju ili dobijanje poena na laznu moralnost i patetisanje..
-prosta veza
veza bez rukavica, retka stvar jer zahteva od oba ucesnika visok nivo socijalnih znanja, daleko visi od prisutnog u Srbiji , ne znam za ostale delove sveta...nesto sto je moguce samo u religijskim vezama sa naglasenom poniznoscu....gde su oba partnera ponizna pred bogom te nemaju reakciju da ih neko drugi ponizava i mogu da kreiraju proste , prostodusne veze..
-religijska, zatim duhovna veza
dve totalno razlicite ali ih stavljam u istu grupu, jer je duboka posvecenost ideji ono sto je zajednicko, u prvom slucaju posvecenost bogougodnom zivotu , mada je to retko , nego se obicno desava posvecenost bogodisciplini, dok je u drugom slucaju u pitanju sustinska srz zivota....ono sto dvoje osete da im je najvaznije u zivotu, vaznije od svega, a nije vezano za seks i emociju ljubavi..
Zajednicko je to da ispunjavanjem svoje zivotne strasti u oba slucaja , oba partnera dolaze do jacanja i svoje partnerske veze...
-veze poverenja
veza u kojoj dugotrajno poznanstvo i muka dovodi do poverenja u partnera jer je prozivljeno ono sto vezuje vise od lakomih obecanja i bilo kakve idealizovane veze
-veza lakomih obecanja
veza u kojoj se stalno preispituje berzantski status i svoj i svog partnera i tezi da se zauzme sto bolji ratio izmedju ponudjenog i dobijenog....najcesci tip veza....lov potencijala kad je lovac na zalasku karijere..
-feministicko pasivne veze
veza u kojoj je osnovna ideologija ako je pravi nece ti dati da se odvojis od njega, borice se za tebe pod svim uslovima i situacijama
-feministicko aktivne veze
veza u kojoj muskarac mora da ispunjava poduzi listing prohteva i zahteva da bi zadovoljio standard, delimicno se uzima i kao uspeh u karijeri , tj pored karijere , takva veza se uzima kao uspeh, zasluga zene koja je uspesna.
-masturb veza
veza u kojoj pravi klimaks partneri dozivljavaju samo kroz svoj masturb, nikako zajedno.
-otvorena veza
veza u kojoj se potencija, libido i zivotna energija trazi kroz samopotvrdu pozudnosti od drugih, pozeljnost
-swing veza
veza koja ogranicava otvorenost seksualnog stupanja i utiska nove micikane , novog seksualnog dozivljaja preko postojanja regulisucih odnosa suprotnog para.....neka kvazi sigurica da ce partnerski odnos opstati jer nema razvijanja emocija samo strasti...
Efekat promene seksualnog dozivljaja tela je prisutan i ispunjen.
E sad ima mozda jos, ali meni se spava.
Da ostanem na poslednjem...efekat promene seksualnog dozivljaja je moguc kod sexbotova jednostavnim promenama parametara.
To znaci da se penisu a i vagini omogucava lako da steknu utisak da je nova micikana u pitanju ili novi penis...
A svaka je pomalo razlicita , a verovatno i zenama je svaki pomalo razlicit, jer ne bi onda postojao potpis prilikom seksa...tj bilo bi teze otkriti prevaru kod zene..
Ponuda poverenja, podantnosti i dostupnosti je takodje prednost sexbota.
Jedino je obaveza ciscenja otezavajuca, posto to sa prirodnom partnerkom zvuci balkanski , otreso sam ga i gotovo...