Simptomi promaje i ostalih usputnih bolesti

E sada zanima me kako se medicinski objasnjava uticaj promaje na nase zdravlje? Ili sedenje na hladnom betonu? Mozda zvuci kao za.ebancija ali ovo govorim mrtav ozbiljan posto sam buduci student medicine i ona me jako interesuje a nigde u udzbenicima se ne daje odgovor na ovako nesto.

Da si upisao medicinsku školu, znao bi.

Promaja: Naglo hlađenje određenog dela tela. Promene nastaju usled naglog hlađenja, to jest, promene temperature. Ne znam da li to utiče na mišiće ili na nerve.

Sedenje na hladnom betonu: Sve zavisi. Zavisi koji deo tela dodiruje beton i zavisi od temperature betona.

Sviđa mi se što postavljaš ovakva pitanja jer se narod oko nas pravi da zna ovo, ali njih 99% ne zna.

Da si upisao medicinsku školu, znao bi.

Promaja: Naglo hlađenje određenog dela tela. Promene nastaju usled naglog hlađenja, to jest, promene temperature. Ne znam da li to utiče na mišiće ili na nerve.

Sedenje na hladnom betonu: Sve zavisi. Zavisi koji deo tela dodiruje beton i zavisi od temperature betona.

Sviđa mi se što postavljaš ovakva pitanja jer se narod oko nas pravi da zna ovo, ali njih 99% ne zna.

Eh ti uobrazeni medicinaru :D Sve sam to znao i bez tebe :P Treba mi nesto konkretnije

Back