BigMazi
Ističe se
- Poruka
- 2.832
I meni je umrla tasta od "korone". A zapravo su ignorisali visok secer od 20 i nizak pritisak jedno 20 dana. Tako da prazna prica i nikad necu moci da poverujem u takve slucajeve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam imao temp 38C suvi kašalj.Pozz.da li je neko bolovao od korone?Koji su simptomi?
Gde?Na Dnevniku?Ili je pisalo u Blicu ili drugim goveđim listovima koji povlađuju mafijašima i neradničkoj eliti?Juce sam cula 5 iz jedne porodice je umrlo od korone.
Nema potrebe da se brecamo, radi se ipak o nečijim članovima porodice.Gde?Na Dnevniku?Ili je pisalo u Blicu ili drugim goveđim listovima koji povlađuju mafijašima i neradničkoj eliti?
U mojoj uliciGde?Na Dnevniku?Ili je pisalo u Blicu ili drugim goveđim listovima koji povlađuju mafijašima i neradničkoj eliti?
Nije kriva korona nego oni koji ubijaju njom a vade se na slepe miseve,kuga,kolera,spanska groznicaSve veća masa ljudi postavlja pitanje šta je sve ovo, neki se otvoreno nadaju i skoroj impploziji i razotkrivenju.
Do tada postoji jedno jedino objašnjenje-korona.
Prihvatiš ili ne.
Ni ja ne verujem da sam prebolela koronu samo sa izostankom čula ukusa i mirisa na nekoliko dana, ali pitanje je.
Korona ili nešto drugo?
Nešto je svakako bilo jer mi se to nikad pre nije desilo.
Bravo
Da 1 sljepi mis pobije ovoliko
Ti si omasio planetuGde?Na Dnevniku?Ili je pisalo u Blicu ili drugim goveđim listovima koji povlađuju mafijašima i neradničkoj eliti?