Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz.da li je neko bolovao od korone?Koji su simptomi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paaa ne vredi da paničiš zbog toga...ako ti se jave neki simptomi ti idi na pregled u kovid ambolantu ako ne ništaNeki juce riga od kaslja pred prodavnicom..stajao do mene
Svuda bas..sta im je?Rigaju svuda.
Ja sam na nogama...Ok.Bilo je dosta i ležanja.Vidis da ima raznih simptoma neko umre ,neko se raspada nedeljama,a neko na nogama prelezi
Moja tetka sve ok prelezala..ozdravilaVidis da ima raznih simptoma neko umre ,neko se raspada nedeljama,a neko na nogama prelezi
To su i simptomi gripa
"Izgub"i se culo i od gripa ,izgubi se apetit i od gripa ,kako da osetis ukus hrane kada grlo zeza pa i nos??Imaš svakojake simptome,zavisi kakve si sreće.
Za upalu pluća,kao ja sto sam imao letos su simptomi temperetura od 37 do 37.3-4 ponelad i više ali ne mora,malaksalost,tupa bol,stiskanje u grudima(najviše oko grudne kosti) i upala mišića na leđima.Ne mora da kašlješ uopšte,ne moraš da imaš druge neke simptome.Zna da bude baš podmuklo.
A jedan moj drug isto je letos imao od prilike u isto vreme i njenu je počelo sa temperaturom od 37.5 (pa odatle sve viša i viša) i nekom ljigavom knedlom u grlu koju nije mogao da iskašlje,pa mu se začepio nos,pa je izgubio čulo ukusa(sve mu je bilo slano) i upala bukvbalno svih mišića...I dalje odatle samo mu je sve više skakala temperatura i kašljao je ko lud.
Neki ljudi uz to mogu da izgube i ćulo mirisa,neki i proliv da dobiju...Neki glavobolju...Neku izgube apetit...
Не, буквално се изгуби. Причао сам са људима који су то имали. Не знам да ли код свих буде тако."Izgub"i se culo i od gripa ,izgubi se apetit i od gripa ,kako da osetis ukus hrane kada grlo zeza pa i nos??
Najlakse je reci "izgubi se culo" ,ne izgubi se culo od nicega nego se smanji ....
Pa to je jaci grip..koji moze i da ubije..To su i simptomi gripa![]()
pa nije grip,grip je skroz drugi virus,ovo je iz porodice virusa koji obično izazivaju prehlade,samo je mnogo zarazniji i agresivniji...a da ubije može ljude kojima je već organizam nekeko oslabljen,koji imaju hronične neke bolesti,to su obično stariji ljudi i mada ima i mlađih sa takvim problemimaPa to je jaci grip..koji moze i da ubije..
Evo 3 iz jedne porodice ubilo za 20 dana..pa nije grip,grip je skroz drugi virus,ovo je iz porodice virusa koji obično izazivaju prehlade,samo je mnogo zarazniji i agresivniji...a da ubije može ljude kojima je već organizam nekeko oslabljen,koji imaju hronične neke bolesti,to su obično stariji ljudi i mada ima i mlađih sa takvim problemima
Ma sta god..zaraza je.pa nije grip,grip je skroz drugi virus,ovo je iz porodice virusa koji obično izazivaju prehlade,samo je mnogo zarazniji i agresivniji...a da ubije može ljude kojima je već organizam nekeko oslabljen,koji imaju hronične neke bolesti,to su obično stariji ljudi i mada ima i mlađih sa takvim problemima
to definitivno jeste...zato treba svi da se pažimo i da vodimo računa a ne da panbičimo...panika ništa ne pomaže,maska kad se izlazi među ljude,gel za dezinfekciju ruku ili onaj alkohol od 70-90%,po kuči ništa specijalno pošto se podovi i onako ribaju nečim na bazi varikine kao što je domestos i to...Ma sta god..zaraza je.
Tako jeto definitivno jeste...zato treba svi da se pažimo i da vodimo računa a ne da panbičimo...panika ništa ne pomaže,maska kad se izlazi među ljude,gel za dezinfekciju ruku ili onaj alkohol od 70-90%,po kuči ništa specijalno pošto se podovi i onako ribaju nečim na bazi varikine kao što je domestos i to...
A kad se jave simptomi jbg ni to ne mora da znači da je odmah strašno...Ima negde 50-50 šanse da je neki običan grip ili prehlada...a čak i kad se ispostavi da je kovid ako nisi u nekoj rizičnoj grupi oni ti u ambolanti daju lekove i pošalju te kući da ležiš jer su dobre šanse da nećeš imati komplikace.
Pa da prenickovali su gripTo su i simptomi gripa![]()