simpatiziranje

Sta radite u dole navedenom slucaju?

• Ja se zestoko nalozim i trazim mu telefon

• Ja se zestoko nalozim i pisem mu na profil/pp

• Ja se zestoko nalozim i posmatram ga krajickom oka

• Ja se nalozim ali me sramota sto se najezim

• Ja se nalozim ali kazim sebi ma jebi i onda radim kontra

• Ego mi se digne, samo to

• Zavolim tu osobu i onda gledam da je branim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
2. ne, nisam to rekao. rekao sam da je tesko napraviti razliku izmedju tebe ozbiljne i tebe ironicne na osnovu teksta, a ne da ti ne umes da budes ozbiljna. smatram da nisam jedini koji se tako oseca. zasto smatram necu da kazem jer smatram da ne bi bilo fer.

3. ne razumem sta si htela da kazes. izgleda da te je moj raniji post dotakao na odredjen nacin. na koji nacin to ne znam.

4. ne mogu da poreknem da ima mog udela u tome, da, tako da si u pravu. no, nisam se nadao tako defanzivnom odgovoru, vise sam ocekivao objektivno da sagledas stvari. hope springs eternal, da.

meni se cini da su tebi zasmetali neki moj raniji komentari u vezi sa tobom, ali umesto da otvoreno, direktno govoris o njima, ti ocekujes da ja sam preuzmem tu odgovornost i to mi stavljas do znanja na defanzivan nacin (4/10 za psihologiju, ne volim te, ti si kriv za privatne razgovore). bilo bi idealno i nesto za ocekivati od normalne, odgovorne osobe, ali vec sam zas.rao - bezbroj postova, napisanih u ko zna kojem kontekstu iz ko zna kog razloga za koje ne mogu da snosim odgovornost cak i da hocu.

Ajoj, dotakao. Pa su mi zasmetali i neki raniji komentari. Pa onda se ja svetim impulsivnim odbrambenim
reagovanjem.
A sta ti u stvari potenciras? Mislim da si stekao pogresan utisak, i ako jesi ja se izvinjavam zbog toga; Ali ne mogu da kazem da si mi znacajan toliko koliko ti to navodis u ovom postu.

Opet, mozda je i samo do mene. Ko ce ga znati, mozda sam nesvesno odasivalja signale simpatiziranja ka tebi, pa sam presla prihvatljivu granicu. Mada nisam primetila da si dobio posebnu paznju od mene ukoliko te uporedim sa nekoliko drugih clanova.

Ja sam stekla utisak da je citava ova forumska zavrzalama vrlo benigna stvar. Bilo koji korak ( sto se pisane reci tice) koji sam mogla da napravim je potpuno bezazlen u doslovnom smislu reci.
Uostalom, ako sam gotovo uvek ironicna, kako kazes,malo je prepotentno proceniti da sam ja tebe simpatizirala.

S druge strane:
Ako sam se s tobom ophodila prisnije nego sto si ti na to navikao( podvlacim jos jednom, nije mi bila intendencija) to ti je zasmetalo, i tvoje vreme utroseno na forumu nisi provodio prijatno zbog mog ophodjenja sa tobom, mogao si da kazes; od jednog direktnog i neposrednog coveka se ocekuje takva reakcija.

emovitni talas, jel da?

ti znas da ja ne mislim nista lose o tebi, iako suprotno mozes procitati u mojim porukama. retko kad sam ozbiljan ovako javno te ocekujem da ne uzimas zdravo za gotovo moje postove.

sve sto trenutno radim je to da delim svoju frustraciju sa tobom. nije neka frustracija te mozda i nije adekvatna rec ali mi je zao da ne mogu dve normalne recenice sastaviti sa tobom.

to je sve.

citajuci nasu malu raspravu od pocetka do kraja primetih nesto sto si ti verovatno do sada vec sama uvidela ali rekoh nije na odmetu da potvrdim.

pomenula si uperen prst. nisam ja nikakav prst uperio, one stavke sto sam naveo su se odnosile na to zasto nisam dozvolio da me pretpostavljeno simpatisanje nalozi.

prema tome, simpatisanje je samo pretpostavljeno i slobodno mozes da ga negiras. sto se odgovornosti u vezi privatnih razgovora tice, uopste mi nije bila namera da o tome raspravljam.

Poslednja izmena:
eto a ljudi se vredjaju kad ih ja napljujem ovde :lol:

A sto se tebe tice; Ne znam sto mislis da se vredjaju. Pa ti si samo sarada, prosecna bedna egzistencija; Posto sam humana osoba, gotovo svaki moj odgovor upucen tebi, posredno ili neposredno je bio dobronameran.
Ali nisi samo glupan nego si i neopisivo ubedjen da si u pravu, pa odgovore vise neces ni da dobijas neko vreme.

@kreptosucks

mhmz. moje izvinjenje ako zvucim naduveno. i moje izvenjenje za nadimke koje sam ti dodelio van ove diskusije ali tokom nje. (nisam mislio nista ozbiljno, ali znam da te nervira)

hocu nesto da napisem, ali ne znam sta, a verovatno me je i krstarica odjavila za ovo vreme. d:

Back