- Poruka
- 32.028
I Janika.
edit: Ne mogu da nadjem link u kom on to kaze.
edit: Ne mogu da nadjem link u kom on to kaze.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam stekla utisak da je citava ova forumska zavrzalama vrlo benigna stvar. Bilo koji korak ( sto se pisane reci tice) koji sam mogla da napravim je potpuno bezazlen u doslovnom smislu reci.
eto a ljudi se vredjaju kad ih ja napljujem ovde![]()
prema tome, simpatisanje je samo pretpostavljeno i slobodno mozes da ga negiras..
sto se odgovornosti u vezi privatnih razgovora tice, uopste mi nije bila namera da o tome raspravljam
eto a ljudi se vredjaju kad ih ja napljujem ovde![]()
Ne znam sta da zaokruzim.
Ja se niakd nisakim ne bi upoznao sa ovoga foruma jer toliko mlatim gluposti svaki dan da bi me bilo sramota da pogledam nekog forumasa u oci.
A sto se tice "ljubavi preko neta" ja se ne lozim.Ono,samo mi je drago da neko ima fino misljenje o meni
A sto se tebe tice; Ne znam sto mislis da se vredjaju. Pa ti si samo sarada, prosecna bedna egzistencija; Posto sam humana osoba, gotovo svaki moj odgovor upucen tebi, posredno ili neposredno je bio dobronameran.
Ali nisi samo glupan nego si i neopisivo ubedjen da si u pravu, pa odgovore vise neces ni da dobijas neko vreme.