a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.703
pa ondak neki kazu da nema vecne ljubavi.Da, kada ti odobri kredit veže te za ceo život.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ondak neki kazu da nema vecne ljubavi.Da, kada ti odobri kredit veže te za ceo život.![]()
Ništa bolje ne održava brak nego stambeni kredit na 25 godinaDa, kada ti odobri kredit veže te za ceo život.![]()
Bravo za tebe i muza.Rekoh li da sam 26 godina u braku, znači....![]()
Hirajkam hirajgooo
Све истина, све искрено. Више лажи и прећуткивања = више срања. Из личног искустваDa li da joj priznam da mi se sviđa odnosno da sam zaljubljen u nju ?
Nisam siguran da i ona isto oseća jer uvek ima osmeh na licu kada me ugleda i pokušava da mi privuče pažnju na sebe dok odjednom ne želi da budemo više prijatelji..
Значи, битни су сви аспекти, да се људи повежу емотивно, духовно и материјално. Пуноћа односа.Ništa bolje ne održava brak nego stambeni kredit na 25 godina![]()
Само их смрт може раставити...ако и тадаЗначи, битни су сви аспекти, да се људи повежу емотивно, духовно и материјално. Пуноћа односа.![]()
Види се да си романтична душа.Само их смрт може раставити...ако и тада![]()
Обично жена чији муж болује од срца, убаци му измрвљену вијагру у јутарњу кафу,Само их смрт може раставити...ако и тада![]()
Или га окупа и стави на промајуОбично жена чији муж болује од срца, убаци му измрвљену вијагру у јутарњу кафу,
и до послеподнева, све је већ готово.
i sad vise nema ljubavi ?Rekoh li da sam 26 godina u braku, znači....![]()
Hirajkam hirajgooo