Simpatija

NervnozniMomak

Zainteresovan član
Poruka
127
Zdravo imam problem sa simpatijom, dakle onam i se stvarno svidja ali kada joj napisem nesto na insta na njenu sliku naprimer 2 srca ona bi uzvrati sa "bff♥️". Pa me zanima da li ona zeli biti samnom ili samk zeli da me ubaci u frend zonu takodje namoje slike napise ♥️♥️ pa zelim da cujem vase misljenje hvala unapred.

Брт.. ту мора озбиљно да се ради.

Бежи од френд зоне!!!

Јесте тешко, али је најбоље изаћи из тог зла који се зове Френд зона.

Она не жели да буде са тобом јер си у френд зони, али може то да се поправи.

Имаш гомилу литературе на нету. На енглеском наравно. Изађи из френд зоне, опали је и освети све нас милионе и милијарде мушкараца који смо били у френд зонама!!!!

Вероватно си млад.

Веруј старијем брату кад ти кажем да је боље на време да узмеш црвену а не плаву пилулу.

1024px-Red_and_blue_pill.jpg

Не слушај је!!!

Лаже те!!!

Хоће да ти ували плаву пилулу!!! Немој јој то дозволити!!! Узми црвену!!!

Ово чему си управо присуствовао је класичан "Shit test". Хоће да се предаш, одустанеш и узмеш плаву пилулу.

Те шит тестове жене мушкарцима стално раде. Ставе их на тест, да виде хоће ли попустити, и углавном попусте. Попусте јер су конзументи плаве пилуле. Мали број оних који одлуче да узму црвену пилулу, схвате какав је реалан живот, и изађу из тог лажног света Матрикса.

Длакава стрвина те ставља на шит тест, и хоће да попустиш и одустанеш од сексуалног иживљавања над том бичарком са Инстаграма! Немој да одустанеш, већ крени у акцију!!!!

Или...или...

ИЛ' СИ МУШКО, ИЛ' СИ БОШКО!!!!

Буди Мушко, немој бити бошко (не Обрадовић, већ Јаковљевић).

Знаш ко је Бошко Јаковљевић? Био је популаран у оно, наше време.

Не слушај је!!!

Лаже те!!!

Хоће да ти ували плаву пилулу!!! Немој јој то дозволити!!! Узми црвену!!!

Ово чему си управо присуствовао је класичан "Shit test". Хоће да се предаш, одустанеш и узмеш плаву пилулу.

Те шит тестове жене мушкарцима стално раде. Ставе их на тест, да виде хоће ли попустити, и углавном попусте. Попусте јер су конзументи плаве пилуле. Мали број оних који одлуче да узму црвену пилулу, схвате какав је реалан живот, и изађу из тог лажног света Матрикса.

Длакава стрвина те ставља на шит тест, и хоће да попустиш и одустанеш од сексуалног иживљавања над том бичарком са Инстаграма! Немој да одустанеш, већ крени у акцију!!!!

Или...или...

ИЛ' СИ МУШКО, ИЛ' СИ БОШКО!!!!

Буди Мушко, немој бити бошко (не Обрадовић, већ Јаковљевић).

Знаш ко је Бошко Јаковљевић? Био је популаран у оно, наше време.
Uzecu crvenu pilulu

Zdravo imam problem sa simpatijom, dakle onam i se stvarno svidja ali kada joj napisem nesto na insta na njenu sliku naprimer 2 srca ona bi uzvrati sa "bff♥️". Pa me zanima da li ona zeli biti samnom ili samk zeli da me ubaci u frend zonu takodje namoje slike napise ♥️♥️ pa zelim da cujem vase misljenje hvala unapred.
Ma kazi joj kaki crni bff ocu da te probodem

Као доказ да је ово био покушај шит теста, консултоваћемо Оксфордов речник енглеског језика који даје дефиницију Шит теста.

A test that a girl performs on a male by saying or doing something to judge the reaction or response from him.

This is something all women do. The more insecure the woman the more ridiculous the test. They ask a question or make a statement designed to get your reaction. Usually the question or statement has a desperation to it urging the partner to offer counsel or solution. It is a trap. Any answer will label the partner (the person being tested) the source of the problem or an inadequate solution to the problem. Lose. Lose. Don't ever expect accountability for a fight that starts with a shit test. Know that she is feeling insecure about something, but not the thing she shit tests for.

https://www.urbandictionary.com/define.php?term=shit test

Дакле, управо си присуствовао Шит тесту. Битно је да се не сагласиш са покушајем жена да те усеру (тј. натерају те да се сам посереш по себи).
Зна Длакава стрвина и сама да је могуће изаћи из френд зоне, али те шиттестује да види јеси ли довољно мушкарац, да се одупреш шиттесту или си сисица која ће да се преда. Прави се мушкарци никада не предају и прави мушкарци пролазе скоро све те њихове шиттестове.

И ова твоја Инста бичарка, кад јој пошаљеш срце, она зна да се ложиш на њу. Али те онда шиттестује, типа..ти си ми бест френд...ево ти бест френд срцуленце... да види да ли ћеш реаговати као мушкарац или као сисица.

Веруј старијем брату. Буди мушко, као Бошко Обрадовић, а не мушко као Бошко Јаковљевић!!!

Zdravo imam problem sa simpatijom, dakle onam i se stvarno svidja ali kada joj napisem nesto na insta na njenu sliku naprimer 2 srca ona bi uzvrati sa "bff♥". Pa me zanima da li ona zeli biti samnom ili samk zeli da me ubaci u frend zonu takodje namoje slike napise ♥♥ pa zelim da cujem vase misljenje hvala unapred.
Ja mislim da je provalila da si polupismen.

Zdravo imam problem sa simpatijom, dakle onam i se stvarno svidja ali kada joj napisem nesto na insta na njenu sliku naprimer 2 srca ona bi uzvrati sa "bff♥". Pa me zanima da li ona zeli biti samnom ili samk zeli da me ubaci u frend zonu takodje namoje slike napise ♥♥ pa zelim da cujem vase misljenje hvala unapred.
Daj njen telefon da je pitam pa ti javljam odmah. Ok

E oce tamo da se sicaju sa srceta
drag.gif

Uzecu crvenu pilulu

Поред црвене и плаве пилуле, у теорији и пракси имамо и црну пилулу.

https://en.wikipedia.org/wiki/Incel#"Black_pill"

Надам се да си систематична особа и да умеш да направиш анализу, и научиш нешто ново. Данас, у ери интернета, све информације су ти доступне. Само је битно да умеш да их нађеш и проучиш.

Ми, твоји братови са Крсте навијамо за тебе 100 %.

Жене не слушај. Не слушај шта причају, већ посматрај и ослушкуј оно што раде. Оне једно причају а друго раде. Као, ово горе, Длакава стрвина што је покушала. Изаћи ћеш ти из френд зоне, а у тренуцима највеће страсти, немојте да шетате гола дупета по месечини, већ је ухвати за врат, за косу, опали је по голом дупету!!! Мењај, грубо, нежно,грубо, нежно, али темпом да она не може да провали кад ће бити грубо а кад нежно (ма колико да лаже да воли само нежно). Воле оне свуда и у свему те ролеркостере. Грубо, нежно, грубо, нежно...push-pull!!!

Мени се овај Алтер свиђа. Некако је опасан а и пише ћирилицом, ложи ме.

Е, сестро слатка, да сам такав и у "real life", где би ми био крај.

Ја сам пред крај каријере научио лекцију, али наш млади брат има још пуно времена.

Е, сестро слатка, да сам такав и у "real life", где би ми био крај.

Ја сам пред крај каријере научио лекцију, али наш млади брат има још пуно времена.
Дођи на пп, само да те питам нешто. :руменко:

Pise bff zato sto ima vec nekog ebaca, ne zeli da ga menja i nece da ga cini ljubomornim a tebi jasno stavlja do znanja da je ne smaras i da se okanes.
Produzi dalje.

Ja mislim da je provalila da si polupismen.

И Манстирка те шиттестује. Овим грамер наци понашањем хоће да смањи твоју тржишну вредност та тржишту правих мушкараца. Хоће да те спусти, као...ти си неписмен...па да будеш на дну лествице, као мушкарац који није вредан, јер је неписмен.

Не дозволи им овакве ствари. Бићеш на дну те лествице, само ако им дозволиш да ти ово раде. Ако им се одупреш, бићеш на врху друштвене лествице квалитетних мушкараца за којима жене жуде.

Грамер наци - http://www.politika.rs/scc/clanak/269251/Gramaticki-nacisti

Ко су „граматички нацисти”? Укратко речено, то су људи који у интернет дискусијама користе сваку прилику да јавно укажу саговорнику на правописне и синтаксичке грешке које је начинио. Они делују као скретничари, који ће сваку занимљиву тему скренути са колосека у јарак правописних расправа. Они су увек ту, патролирају улицама интернета, често прикривени, и напашће вас чим примете грешку. Стога је назив „граматички нациста” више него адекватан.

Детаљније о граматичким нацистима има на линку горе.

Back