simpatija.

...Xella, bice da tvoj nije tipican predstavnik vrste, lucky girl;)

...moj je bio vrlo, vrlo tipičan...od umetnickih sklonosti, pameti, romantike pa do horoskopskog znaka i nadalje, redom...doduse, do sacmare nismo dosli, sto jes jes...lako ih je voleti:lol:

...Xella, bice da tvoj nije tipican predstavnik vrste, lucky girl;)

...moj je bio vrlo, vrlo tipičan...od umetnickih sklonosti, pameti, romantike pa do horoskopskog znaka i nadalje, redom...doduse, do sacmare nismo dosli, sto jes jes...lako ih je voleti:lol:

Škorpija pretpostavljam :zper:

Bogme da sam nekada bio curica pre bi se lozio(lozila :lol:) na Bon Dzovija, jes' da je onizi, onako kao kikirez, al' je brate ipak bio faca. :D

I Bon Jovi, ofkors. :mrgreen:

Ne, ne, ne, ne, ne...Bon Jovi nema tu Hitklif destrukciju u sebi zvanu - poubijacemo se ali opet ce nam biti dobro samim tim sto smo skupa iako smo izgrebani i krvavi:lol:...

Jok, jok...moji su vazda bili nekakve ribe...doticni i u znaku i u podznaku...svesno sam presla na ovnove i lavove ali pssssssst srce mi je jos uvek neptunu okrenuto:heart:

fcce32ea_DraganaMirkovic-Kolosrece.jpg

Ne, ne, ne, ne, ne...Bon Jovi nema tu Hitklif destrukciju u sebi zvanu - poubijacemo se ali opet ce nam biti dobro samim tim sto smo skupa iako smo izgrebani i krvavi:lol:...

Jok, jok...moji su vazda bili nekakve ribe...doticni i u znaku i u podznaku...svesno sam presla na ovnove i lavove ali pssssssst srce mi je jos uvek neptunu okrenuto:heart:

:lol:

Kod mene samo ovnovi i škorpije. :aha:

A lavovi me nikad nisu privlačili.

P. S. Mada, dosta prijateljica imam u znaku lava.

:D E, pa Dragana je ranih devedesetih bila glavna riba, za njom su mnogi ceznuli. Neki lik je tada birao cure tako da obavezno lice na nju, naravno da uopste nisu licile, da je samo tripovao, i da smo ga non stop zezali. :lol:

:lol: Pa jeste bila idol tadasnjim frajerima, bila je sredinom devedesetih na vrhuncu popularnosti, izvikana kao sto je sada Ceca za neku bogznakakvu folk zvezdu, megastara broj jedan, nije se skidala sa PInka i ostalih medija. Devedeset pete, seste, ne znam tacno, imala je koncert u velikoj sali SPENS-a, to je bila prava pomama za njom, kao nekada za Brenom, karte planule, a ostalo mase i mase koja zeli na koncert, i pustali su ih na ulazima uz deviznu nadoknadu, posle je kompletno obezbedjenje najureno, nafatirali su se markama samo tako, uzimali su sakom i kapom i svakog ko je platio "ulaznicu" pustali u dvoranu, a ti kapijasi nisu znali da su postavljene sigurnosne kamere na ulazima i da ih snimaju kako copaju.

Back