simpatija.

Pa da. Prva koje se sećam (tu negde do moje sedme-osme) je bila Karolina:

2whoui1.jpg

Moja prva prava simpatija (ne racunam glumce, pevace i to) izgleda potpuno isto kao pre x godina, fizicki, a bogami i mentalno. Imam ga na facebook-u i drago mi je kada ga "vidim" ali je i na jedan nacin zalosno da neko sa 30+ izgleda isto kao sa 16. Dosledan je covek svom stilu. :lol:Kako god, zelim mu sve najbolje, uvek ce mi biti drag. :)

pa da kazem bolje zbog vas da izgleda ko ozbiljan gospodin u raspadu i nek propusi da ima onako hrapav iebacki glas:lol:
Zrelost ne znaci automatski raspad. Bar ne u mom svetu. Jednostavno ne pristaje nekome ko ima dovoljno godina da i dalje svakodnevno nosi Metallica majice, igra igrice i loce pivo oko logorske vatre sa drugarima. Eh da, mama ga izdrzava of course. :lol: Ali dobro, ako ti mislis da ce to bolje da ti upali od zrelosti i ponasanja u skladu sa godinama samo napred. ;)

pa nema gde da upali za svakog je bolje da nikad ne odraste i zadrzi decacki duh u sebi..sad sto je to vama trn of zaista nije merodavno da se uozbilji i nosi na maturi odelo i kravatu ne bi li se nekoj u tom fazonu dopao

pa nema gde da upali za svakog je bolje da nikad ne odraste i zadrzi decacki duh u sebi..sad sto je to vama trn of zaista nije merodavno da se uozbilji i nosi na maturi odelo i kravatu ne bi li se nekoj u tom fazonu dopao
Jel se ti pretvaras da ne razumes ili stvarno ne razumes?
Ko ovde spominje decacki duh i odelo na maturi? :dontunderstand:
Zao mi je sto cu da te razocaram ali stvarno jeste veliki turn off kada neko sa 33 zivi istim stilom kao kada ima 16 godina. Narocito ovaj deo o financiranju. Sta treba, da se udam za tako nekog pa da nas njegova keva izdrzava. Ili da mu ja preuzmem ulogu keve pa da ga ja izdrzavam dok se on zeza sa drugarima oko logorske vatre?! Vazi, evo sad cu! :lol:
Sve u svoje vreme. Niko nikome ne brani da zadrzi decacki duh ali to mu ne bi trebalo smetati da se ponasa u skladu sa godinama i preuzme odgovornost. Niti mora da bude matorac sa pusackim glasom da bi tako nesto postigao.

zar se zene uvek ne brecaju kad se kaze da se sredjuju zbog muskaraca?a sad bi da se mi samo zbog vas sredjujemo i izgledamo i ponasamo se primerno godinama..pa vi to nikad ne uspevate bas zato sto se tripujete da nikad ne mozete dostici nivo majki:lol:

moja prva simpatija, ljubav, muskrac mi se deselio u komsiluku.
srecem se svaki dan.

lijep je kao i prije. a sam! :whistling:

i sad se zaljubih u jednog, jaaaako (fizicki) slicnom njemu.

sta ti je zivot :aha:

Back