Симо Спасић прети смрћу Ђорђу Вукадиновићу: Сазнао сам где живиш. Проћи ћеш као Ћурувија

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
субота, 27. новембар 2021.
За сат времена ми истиче ултиматум г. Симе ("мегафон") Спасића. Ово је само део обраћања у истом духу. Али право питање - а и право извориште зла, јесте откуд неартикулисаном г. Сими мој број? И још занимљивије: како је "сазнао где живим"? И плус ово о Ћурувији. Сима није сам - објавио је на Твитеру уредник Нове српске политичке мисли и политички аналитичар, Ђорђе Вукадиновић, након што је добио претње смрћу од Вучићевог "мегафона", Симе Спасића.
simof.jpg

- Сазнао сам где живиш и то те обавештавам, ако не дематујеш твоју лаж проћи ћеш као Ћурувија - запретио је Спасић, што се види из принтскрина преписке.
Вукадиновић је затим помирљиво одговорио да ће објавити све оно што је по закону, те замолио Вучићевог "магафона" да му се не обраћа више. Међутим, то није смирило Спасића.
- По ком закону си ти објавио да имам стан у БеограђанкУ? Имаш ли ти доказа за то? Које доказе имаш да мени власт даје 140.000? Ако сутра до 18 часова то не докажеш, ја ћу да те убијем, то ти се кунем - запретио је Спасић.

Ово је још један пример како власт преко својих послушника, и то оних који су осуђени за најгора кривична дела, попут силовања као Спасић, застрашује своје политичке противнике, чиме желе да зауставе писање о корупционашким аферама.

Како је Вукадиновић накнадно саопштио, претње Вучићевог "магфона" пријавио је полицији, те нам остаје да видимо како ће надлежни одреаговати на овај еклатантан пример угрожавања туђег живота.
(Директно.рс)

Tog divljeg polusveta mi je stvarno preko glave. Obično laprdala koja nemaju ni trunke hrabrosti. Verovatno se iživljava nad od sebe deset puta slabijima, a kad dođe neki mišićavi pobegne brzinom svetlosti. Jadnik paćenik ološ šljam.
Svako kome je moto "Živela Šumija" je na istom timu

Da, režimski čovek.

Njegov posao je da kad Marinika ima pres obraćanje, urla na megafonu na kosovskom jeziku

Znači Simo radi za Vuka Jeremića i Mariniku?
Tako ispada, da njega nema, Marinikini nastupi bi bili daleko manje zanimljiviji...
Simo dodje ko ritam sekcija, recimo...

Bas primer sukoba vrednosti u Srbiji.

Ja i moj komsija kao Djordje i taj Sima...

E sad moja iskustva su , da ako se ne bunis i ne vristis protiv svinje, svi u komsiluku pomisle da tebi svinjarije ne smetaju i da ti ustvari volis taj odnos ljudi , i takvo iskazivanje i komunikaciju..
Jer svi su Sima manje vise...

A gradjanski i uopste normalno usmereni ljudi vide da Simarije ne resavaju nista...samo spuste uz ono ko zna ko je prvi poceo , ceo odnos i ponasanje na nivo Sime.

Ne postoji nacin u Siminoj Srbiji da budes nesto mnogo razlicit od Sime, videcete to ....
Svejedno sto su simpatije jednog dela ljudi ka Djordju, Sima je Sima..

Znači Simo radi za Vuka Jeremića i Mariniku?
Tako ispada, da njega nema, Marinikini nastupi bi bili daleko manje zanimljiviji...
Simo dodje ko ritam sekcija, recimo...
Eto sad radi za Djordja Vukadinovica, da nije njega, Djordje ne bi dolazio toliko do svesti stanovnika, a ovako covek stvarno ne zna kad da ocekuje sacekusu...
A da, to sam zaboravio. Ovakvi ljudi kao Sima stvarno prave sacekuse....izistinski...

Tog divljeg polusveta mi je stvarno preko glave. Obično laprdala koja nemaju ni trunke hrabrosti. Verovatno se iživljava nad od sebe deset puta slabijima, a kad dođe neki mišićavi pobegne brzinom svetlosti. Jadnik paćenik ološ šljam.
Jednom rečju nedokršteni.

Jednom reju nedokršteni.
Nebaždareni. Baš dosta imamo tih nabildovanih likova bez mozga. Pun ih Balkan. Nego što kad im lupiš dva šamara zaplaču. Da su muškarci ne bi imali potrebe za ogromnim kolima i mišićima jel... Kompleksi teški umešani sa gordošću i narcisoidnošću.

Jedino sećam se one budale što je polomio obe ruke momku u NS. E taj divljak se sigurno ne bi uplašio ali to su već krimosi. A možda je i ovaj krimos.
Njima moraš metak u čelo to ih definitivno smiruje.

BOLES'

Eto sad radi za Djordja Vukadinovica, da nije njega, Djordje ne bi dolazio toliko do svesti stanovnika, a ovako covek stvarno ne zna kad da ocekuje sacekusu...
A da, to sam zaboravio. Ovakvi ljudi kao Sima stvarno prave sacekuse....izistinski...

+1, istina....od mnogo pretnji, ljudi ne shvate da ima ljudi koji ih i ostvare, u pravu si za Simu...

Nebaždareni. Baš dosta imamo tih nabildovanih likova bez mozga. Pun ih Balkan. Nego što kad im lupiš dva šamara zaplaču. Da su muškarci ne bi imali potrebe za ogromnim kolima i mišićima jel... Kompleksi teški umešani sa gordošću i narcisoidnošću.

Jedino sećam se one budale što je polomio obe ruke momku u NS. E taj divljak se sigurno ne bi uplašio ali to su već krimosi. A možda je i ovaj krimos.
Njima moraš metak u čelo to ih definitivno smiruje.

BOLES'
Delimicno tacno , ne bi od dva samara nego od toga koliko ljudi ima iza toga ko ga samara...
Ako je jedan na jedan, ne pomaze prosta nadmoc, cak i kad si jaci od njega, hoce da se uplasi ali nece da prestane da pravi sra.nja...
Postoje nacini , ali njih ne bi da ovde opisujem za te Balkanske seljobere...

Ali ti nacini su anarhijski , tj tu ti vise nisi persona nego si borac ili zlikovac...sta god ti draze.

U svakom slucaju , brojnost je na strani seljobera, ma kako vam se cinilo da niste u toj grupi , jeste......bicete upleteni na ovaj ili onaj nacin.

Jedan seljober ovakvog tipa uplete , zenu , decu , komsijsku decu , komsinice, komsije, tako da izadje otprilike 10 ljudi pod necim sto ja zovem piz.da strah...
To nije bas strah ali je ono kad ti dodje neko krupan i hoce preko reda a ti meris da li je svrsishodno da pravis sukob ili da propustis...

Npr ja znam mnogo ljudi koji su samo zato sto izgledaju ludi ili su bezobrazni dobijali povlastice, nizu cenu , lakse se ubedjuju , lakse se cenkaju sa ljudima zato sto postoji njihov stav ej ja sam dobar ali sam malo zivac, pretnja....
To je kao dobar dan u Srbiji..

Kod mene ne pokusavaju cesto a i nekako nanjuse da mi nije zanimljiva ta stvar, vidi se na meni , a i ni ja nisam manji od 2 sa 2....ali nije zbog ovog poslednjeg...to sluzi da ne krenu odmah da mi se pistolje kad skinu profil od nekih drugih...i to sam vidjao kad cuju da je neko meksi , odmah u startu od njega prave svoju kucku....kao u zatvoru da su...

U svakom slucaju , brojnost je na strani seljobera, ma kako vam se cinilo da niste u toj grupi , jeste......bicete upleteni na ovaj ili onaj nacin.

Jedan seljober ovakvog tipa uplete , zenu , decu , komsijsku decu , komsinice, komsije, tako da izadje otprilike 10 ljudi pod necim sto ja zovem piz.da strah...
To nije bas strah ali je ono kad ti dodje neko krupan i hoce preko reda a ti meris da li je svrsishodno da pravis sukob ili da propustis...

Npr ja znam mnogo ljudi koji su samo zato sto izgledaju ludi ili su bezobrazni dobijali povlastice, nizu cenu , lakse se ubedjuju , lakse se cenkaju sa ljudima zato sto postoji njihov stav ej ja sam dobar ali sam malo zivac, pretnja....
To je kao dobar dan u Srbiji..

Kod mene ne pokusavaju cesto a i nekako nanjuse da mi nije zanimljiva ta stvar, vidi se na meni , a i ni ja nisam manji od 2 sa 2....ali nije zbog ovog poslednjeg...to sluzi da ne krenu odmah da mi se pistolje kad skinu profil od nekih drugih...i to sam vidjao kad cuju da je neko meksi , odmah u startu od njega prave svoju kucku....kao u zatvoru da su...
Da probam da pišem kao tvoja neuvažena ličnost....... Mislim da ću dobiti artritični napad ali evo......

Ja znam mnogo ljudi u Srbiji koji su dopustili da inteligentniji napreduju......ali reci ti na Bajlonijevoj pijaci nekom da ti proda 2 švargle za cenu 1 mrkve ili obratno........dešava se ali

Speakout GIF by VersusArthritis

Da probam da pišem kao tvoja neuvažena ličnost....... Mislim da ću dobiti artritični napad ali evo......

Ja znam mnogo ljudi u Srbiji koji su dopustili da inteligentniji napreduju......ali reci ti na Bajlonijevoj pijaci nekom da ti proda 2 švargle za cenu 1 mrkve ili obratno........dešava se ali

Speakout GIF by VersusArthritis
Ti odavno ne znas sta pises....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back