Simile smilis

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
e
mozgam ja danas (!!!)
i zanimam me koliko je vase drustvo heterogeno odnosno obrnuto
da li se druzite uglavnom s ljudima koji su slicnog ukusa, stila, interesovanja i nacina zivota, pa i pojave kao i vi (muzika, hobiji, sport, tip izlazaka, oblacenje, stavovi...)
ili je ono potpuno raznoliko i ravnopravno bez obzira na gorenavedene stavri

e
mozgam ja danas (!!!)
i zanimam me koliko je vase drustvo heterogeno odnosno obrnuto
da li se druzite uglavnom s ljudima koji su slicnog ukusa, stila, interesovanja i nacina zivota, pa i pojave kao i vi (muzika, hobiji, sport, tip izlazaka, oblacenje, stavovi...)
ili je ono potpuno raznoliko i ravnopravno bez obzira na gorenavedene stavri

druzim se sa svima
posto ne mogu da nadjem ljude sa istom ideologijom
mada,opet osecam se prijatnije medju ljudima koji imaju bar slican pogled na svet
razliciti ljudi sa razlicitim interesovanjima imaju razlicit nacin interakcije sa okolinom,sto opravdava moju trecu recenicu

nemam ni 'gram' zajednickog interesovanja sa naj drustvom, sto me nervira u poslednjih par godina, ali jb-g, ne mogu tek tako da ih odbacim kao stare patike...ali strasno me to nervira, i msm da drustvo treba da bude 'homogeno' da bi opstalo, odnosno, dobro funkcionisalo...

E, ovako u najblizhem drushtvu, imam ateistu, budistu, pravoslavca i mene, nedifinisanog; metalca, alternativca, narodnjaka i repera; 2 elektronca, pravnika i geografa; 3 lenshtine i jednog vrednog; jedino shto se tiche izlazaka smo homogeni - idemo gde god ima dobrog alkohola. :lol:

svejedno je,sa svima se druzim,ali sa jednim covekom izlazim ili sam. zanm da me taj lik nece nikada ostaviti pijanog negde na snegu ili u parku kao sto su mi prethodnici radili i zbog toga ga postujem.

Imam par ortaka koji su patriote, pravoslavci i tirbo folkeri, a ja sam ekstremni levicar, paganin i metalac...do skora mi to nije smetalo, ali sada mi ide na zivce... voleo bih da upoznam ljude slicne meni, ali kao da takvih nema...:D

Imam par ortaka koji su patriote, pravoslavci i tirbo folkeri, a ja sam ekstremni levicar, paganin i metalac...do skora mi to nije smetalo, ali sada mi ide na zivce... voleo bih da upoznam ljude slicne meni, ali kao da takvih nema...:D

Shvaticesh kad porastesh malo da muzika ili religija nikako nisu presudni faktori za biranje drushtva, shtavishe, ne bi trebalo ni da se uzimaju u obzir.

moja najbolja drugarica i ja smo jednom ukrstile interesovanja tako sto mi je prevodila falcove pesme
premda sam joj porodila sansu da primeni znanje iz nemackog, ona ne slusa falca, kao ni ja seku aleksic
mada smo volele istu uzinu da jedemo, ponekad, zito za pedeset dinara

Pa vrlo je heterogeno i tu ima bas svega i svacega , sto kaze narod nas od zlog oca i gore majke :mrgreen: mada upravo je valjda u tome i sustina pravog prijateljstva , kad si sa nekim dobar tolike godine bez obzira na njegove uspone i padove i raznorazne gluposti koje se u medjuvremenu dese .

najvise mi odgovaraju ljudi koji su slicni meni..ja i naj drugarica imamo slican ukus sto se tice svega (sem frajera,sto je dobro :lol:),isto se oblacimo,dobro,malo se razlikujemo oko muzike,ali imamo skroz ista interesovanja,u istom smo fazonu..:D

jedna drugarica tripuje neki sto ja kazem 'peace' hipi fazon,sta god,ona je skroz ok likusa,gotivimo je i sve to,ali kad nju ne zanima nista sto nas zanima,nece da izlazi,ne ide na zurke,to je njoj smor,tako da smo se jedino u skoli druzili sa njom...

Druzim se sa onima koji mi odgovaraju. Nikada nisam gledala ljude po tome sta slusaju, oblace, koje su nacionalnosti, veroispovesti. U drustvu nas ima od Silvane do Nirvane :D, i opet se svi super slazemo.

Back