Simbolika burme

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
dal ste burmu sa bivseg vencanja sacuvale ili poklonile i utopile i da li je nosite ako ste jos u braku
kako reagujete kad na muskoj ruuci vidite burmu jer to znak stabilnog muskarca ili vas to odbija u startu ako vam se kojim slucajem dopadne
dal vam imponuje ako muskarac zbog vas skine burmu sa ruke

Na burmu gledam kao na uspomenu na dan kad si sproveo u delo odluku da sa nekim podeliš ostatak života. Ako se budem ženio, nakon venčanja burmu neću nositi svakako. Nakit bilo kakve vrste mi je podnošljiv jedino na drugima.

A inače, burma ko burma.. opšteprihvaćen simbol braka. Što se mene tiče, žena i ja bismo mogli tada da umesto burme razmenimo npr. čokoladna mleka.

burma dobro dodže kad zafali keš za kladžu a stigne dojava za siguricu

- - - - - - - - - -

Na kraju krajeva, pseudonim mu je caveman :D

pa šta?
bolje i pećinsko muško nego tu neki parčići...
žene se volele i u pećinsko doba.... a ovo na parče još nisam prostudirao...

- - - - - - - - - -

Како једноставних мозгова има.

neš verovati ali sve genijalne stvari su uvek jednostavne
ono kad nešto treba da se naširoko i naveliko, sa puno babica okolo, obično bude kilavo i nikakvo

dal ste burmu sa bivseg vencanja sacuvale ili poklonile i utopile i da li je nosite ako ste jos u braku
kako reagujete kad na muskoj ruuci vidite burmu jer to znak stabilnog muskarca ili vas to odbija u startu ako vam se kojim slucajem dopadne

Burma kao krug koji simbolizuje vjecnost je tradicionalni zalog mladenaca koji razmjenjuju na vjencavanju ... Licno sklon izbjegavanju tradicija, volio bih imati originalan zalog izmedju mene i moje potencijalne buduce ... mozda nesto morbidno kao sto su to uradili Zolijeva i Torton ...
... kupimo neka gotivna grobna mjesta pod hladovinom drveta gdje cemo biti sahranjeni jednog dana il tako nesto :hahaha:

....volela sam da nosim burmu, znacila mi je tad...bila je posebno lepa...kad je to prestalo da bude to, skinula sam je....nisam je bacila stoji sa ostalim uspomenama,
ne vidim potrebu za bacanjem...sve je to deo mog zivota...

Utopila sam verenicki nakit :lol:
Ne bih se vencala niti nosila burmu.
Ne reagujem nikako, njegova stvar. Licno mi se ne dopadaju nametnute obicajne norme- burma za brak, crnina za zalost,... Ili volis, zelis, uzivas, ili patis... to je u tebi, zasto insistirati na tome kroz pojavu?

Totalno sam nezainteresovana za burmu(burme).
Ne nosim svoju, ne očekujem da je zbog mene neko nosi, niti me interesuje da li je ostali imaju ili nemaju, da li je nose, ili je ne nose.

Ja nisam znao da postoje devojke koje uopšte neće da razgovaraju s tobom ako nemaš burme.

Aha, burma (na muškarcu) je baš seksi, a idealan aksesoar uz nju dete, recimo trogodišnje.

Pop u mantiji i ćale su najpopularnije zabranjeno voće
zl991f.gif
.

Aha, burma (na muškarcu) je baš seksi, a idealan aksesoar uz nju dete, recimo trogodišnje.

Pop u mantiji i ćale su najpopularnije zabranjeno voće
zl991f.gif
.

Ja nisam znao da postoje devojke koje uopšte neće da razgovaraju s tobom ako nemaš burme.
Ja sam drugačije razumela napisano. Zasmetala mi množina"burme" pa sam pročitala još jednom. A možda sam samo zastarelih shvatanja.:zcepanje:

Back