***** simbol zdravlja....

Bas dobro sto je gljiva ugljivila gornji post....

Prostitutke djoku shvataju kao misicni organ, a ne kao celinu.....bas kao sto neki tako tumace misli i reci......
Nekome dlan sluzi samo za primanje novca , a drugima i za sudbinu....

stvarno ne znam kako ga dozivljavaju...kao predmet rada ili...kao sredstvo za rad...ne mogu da se setim davno sam chitala to :D
moze biti i kao mishicni organ..hm...pa moze da se proshiri njihova specijalnost kardiolog + fizioterapeut , nema veze

shto se tiche tumachenja rechi i misli...ako domacica nije dala pribor za salatu, jedite je rukama... reche mi neko nekad davno ... u svakom sluchaju tema je patozifiologija prava, sa osvrtom na onkologiju i ostale granchice...a ja dodah ove tete, samo radi primene u parksi, mozda da budu pomocnici pri pregledu, umesto ekg/a...baci...na sto, da sestra pogleda

Zao mi da ovo pominjem sad, ali sinoc sam gledao kako tri klinke koje nisu sponzorski obucene, vec u obicnim teksas kompletima sede na klupi u jednoj cuvenoj , ali ipak sporednoj ulici na zvezdari....(puno pevacica zivi u toj ulici , a i zvezdi sa pinka).....

I skrenu crni dzip i promasi klupicu sa devojcicama godista mozda 14,mozda 16 (lose procenjujem ta godista). Medjutim zvoni telefon jednoj od njih.....Ona se javi , gleda levo , gleda desno , skoci i potrca tih 30 tak metara , dodje do dzipa koji je stao sa strane.....i poce tipicno pregovaranje, mada ne direktno o ceni , vec ono vise sponzorsko , kurtoazno (fino, slatko izgledas)......

E sad, koliko sam upucen od jedne klinke iz kraja, te devojcice nemaju makroa, one to same rade.....
Naplacuju 50e, neka mozda i 100e, ali obicno 50e.....
Parajlije dobijaju telefon preko neke od njih, jer drugarice pomazu drugaricama....

Nisu nasminkane, ili ako jesu , to je ono samo ruz i to blago , kao da su se vratile iz skole....

Hoce da popuse , tj u smislu teme, da izmere pritisak, i za 10e.....i to u kolima....
Neke od njih to cine iskljucivo u terminima pre ili posle skole....usput....
Uglavnom sve rade u kolima, vole dzipove ima vise mesta.....ili sportske custom verzije npr citroena....BMW....

Тужни, није мислио буквално да је **** мерило здравља! Он може да по својој спољашности сугерише на неке проблеме, али гледање у ђоку није мерило здравља. Мерило је колико често користите ђоку у праве сврхе. Јер ако га редовно користите, или имате здраве потребе, онда се сматра да су вам сви органи витални, и психа на месту.

Mozda je bolji termin indikator.....a ne merilo...

Mada je tema tu bas zato da bi se obratila paznja na djoku , kao i na beonjace, kao i na sastav izdisanog vazduha , kao i na zube....pa onda iz inervacije djoke moze da se odredi stepen zasicenja i stanja nervnog sistema, iz beonjaca povisen bilirubin, pritisak, secer, iz vazduha kakav je rad jetre i zeluca, iz zubi kakav je uticaj na srce i bubrege i tako slicno.....
Iz koze se moze otkriti stanje krvotoka, ishrane, avitaminoze i stanje minerala....
Iz kose se mogu otkriti uroloske infekcije i bolje nego analizama....
Itd....da ne dodajem....

Back