Zao mi da ovo pominjem sad, ali sinoc sam gledao kako tri klinke koje nisu sponzorski obucene, vec u obicnim teksas kompletima sede na klupi u jednoj cuvenoj , ali ipak sporednoj ulici na zvezdari....(puno pevacica zivi u toj ulici , a i zvezdi sa pinka).....
I skrenu crni dzip i promasi klupicu sa devojcicama godista mozda 14,mozda 16 (lose procenjujem ta godista). Medjutim zvoni telefon jednoj od njih.....Ona se javi , gleda levo , gleda desno , skoci i potrca tih 30 tak metara , dodje do dzipa koji je stao sa strane.....i poce tipicno pregovaranje, mada ne direktno o ceni , vec ono vise sponzorsko , kurtoazno (fino, slatko izgledas)......
E sad, koliko sam upucen od jedne klinke iz kraja, te devojcice nemaju makroa, one to same rade.....
Naplacuju 50e, neka mozda i 100e, ali obicno 50e.....
Parajlije dobijaju telefon preko neke od njih, jer drugarice pomazu drugaricama....
Nisu nasminkane, ili ako jesu , to je ono samo ruz i to blago , kao da su se vratile iz skole....
Hoce da popuse , tj u smislu teme, da izmere pritisak, i za 10e.....i to u kolima....
Neke od njih to cine iskljucivo u terminima pre ili posle skole....usput....
Uglavnom sve rade u kolima, vole dzipove ima vise mesta.....ili sportske custom verzije npr citroena....BMW....