Simatovic i Stanisic oslobodjeni optuzbi za Srebrenicu

Zarathustra:
Добро си нас подсетио, ми на њих и заборавили. Орденоваћемо их.
16.gif

Тако је брате! Заједно са Херојом Лазом.

dr.HOOK&medicine_shaw:
Dejan Lucic je strasan analiticar. Ne znam samo da li pise pod uticajem droge ili alkohola.
Toliku kolicunu fantazija ne pise ni Asimov u svojim delima. Inace, veoma je bio dobar kao posrednik u agenciji za nekretnine, dok nije ispalio ortaka za pare.
Vidim, da je ovde prilicno popularan , na ovom forumu, ima cak i svoju temu ( O tempora....)
Ne mogu da verujem , kad sam video da se neko ozbiljno bavi Lucicem, hteo sam da placem, jer nije ni smesno.

Hajde malo detaljnije o Lucicu posto vidim da znas nesto sto ja ne znam. Cilj foruma je i da se prikupi sto vise podataka. Slazem se da je imao dosta promasaja ali sigurno i da poznaje neke stvari...

Truman:
Hajde malo detaljnije o Lucicu posto vidim da znas nesto sto ja ne znam. Cilj foruma je i da se prikupi sto vise podataka. Slazem se da je imao dosta promasaja ali sigurno i da poznaje neke stvari...

Trumane, moja iskustva sa Lucicem , kao i sa onom nesrecom Dragosem Kalaicem su licne prirode.......i necu ih detajno obrazlagati.
Samo cu za obojicu reci da su daleko od onoga za sta se predstavljaju, da su plagijatori, i manipulanti....kvalitet .....NULA!

dr.HOOK&medicine_shaw:
Trumane, moja iskustva sa Lucicem , kao i sa onom nesrecom Dragosem Kalaicem su licne prirode.......i necu ih detajno obrazlagati.
Samo cu za obojicu reci da su daleko od onoga za sta se predstavljaju, da su plagijatori, i manipulanti....kvalitet .....NULA!

Neki i za Bunjuela, Kusturicu, Bregovića... tvrde da su kompilatori, plagijatori i manipulatori, pa im to nije ništa naškodilo, jer ovi koji to tvrde, uglavnom iza sebe nemaju NIKAKVO DELO!

Poznajes li ti Dejana Lucica, Dragosa Kalajica, Emira Kusturicu, i Gorana Bregovica???
Bilo koga od njih licno???

Za Bunjuela i ne pitam , sa njim si, sto kaze narod , " na prst u B*lju, verovatno..............

Covek me pitao, i ja odgovorio, jer ih poznajem LICNO, i znam sta stoji iza njihovih velikih "DELA"..
Takodje znam i Bregovica, o kome , i pored prica (opravdanih ) o plagijatima , imam sasvim lepo misljenje.

Ne znam, ko je tebe sta pitao, i odakle bas ti da se osecas kompetentna po pitanju Lucica?
Da nisi radila u njegovoj agenciji??
Mislim, za nekretnine.........:)

@dr.HOOK
Slušaj, dosado nametljiva neotesana, vidim pokrivaš ovde sve teme, uništavaš svaki pokušaj normalog razgovora, spamuješ od kad si se registrovao pod tim nikom, kačiš neke debilozne slike, rečju na sve moguće načine opstruišeš svaki vid komunikacije...

Ovo je forum, pripada svima koji žele da iznesu neke svoje poglede, da razmene mišljenje sa drugima, znači svako ima pravo na ono što je javno izneto da reaguje, a ti ako želiš sa nekim privatno da komuniciraš, imaš pp, daj mu meil, broj telefona, adresu...

TO KO SI I KOGA OD POZNATIH LIČNOSTI POZNAJEŠ, ME APSOLUTNO NE ZANIMA!!!

Ne postoji zakon ni pravilo, koje zabranjuje diskusiju o JAVNIM LIČNOSTIMA i NJIHOVOM DELU!
I ponavljam, najčešće oni koji iza sebe nemaju nikavu biografiju i delo, dozvoljavaju sebi slobodu da pljuju po poznatim i renomiranim stvaraocima.

Uostalom stavila sam te na ignore.

Back