Duh Sekire
Iskusan
- Poruka
- 6.686
Zarathustra:Добро си нас подсетио, ми на њих и заборавили. Орденоваћемо их.![]()
Тако је брате! Заједно са Херојом Лазом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zarathustra:Добро си нас подсетио, ми на њих и заборавили. Орденоваћемо их.![]()
dr.HOOK&medicine_shaw:Dejan Lucic je strasan analiticar. Ne znam samo da li pise pod uticajem droge ili alkohola.
Toliku kolicunu fantazija ne pise ni Asimov u svojim delima. Inace, veoma je bio dobar kao posrednik u agenciji za nekretnine, dok nije ispalio ortaka za pare.
Vidim, da je ovde prilicno popularan , na ovom forumu, ima cak i svoju temu ( O tempora....)
Ne mogu da verujem , kad sam video da se neko ozbiljno bavi Lucicem, hteo sam da placem, jer nije ni smesno.
Truman:Hajde malo detaljnije o Lucicu posto vidim da znas nesto sto ja ne znam. Cilj foruma je i da se prikupi sto vise podataka. Slazem se da je imao dosta promasaja ali sigurno i da poznaje neke stvari...
dr.HOOK&medicine_shaw:Trumane, moja iskustva sa Lucicem , kao i sa onom nesrecom Dragosem Kalaicem su licne prirode.......i necu ih detajno obrazlagati.
Samo cu za obojicu reci da su daleko od onoga za sta se predstavljaju, da su plagijatori, i manipulanti....kvalitet .....NULA!
_Milanche_:GZ Prihvatili smo nadleznost haskog tribunala tako da on ima prednost nad nasim sudovima.
jomini:Strelo samo polako, nema potrebe za takvim tonom. Može to i mirnije.