***** silovao decaka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam naravno, shta si ti veci srbin od mene?
:lol:
Srpstvo moze vaskrsnuti samo vecim prirodnim prirastajem,
a vrednosti moraju da budu tzv evropske, jer su ta drustva najsrecnija i najbogatija.
Uostalom iz svih zemalja sveta narod hrli u tu Evropu, (to je najveci dokaz), niko ne hrli u Afriku, Iran, Tunguziju...

Нећу да скрећем са теме, али богатство и срећа су релативни појмови. Некоме је богатство у доларима, некоме у деци итд...

Ne sudi drugima po sebi, kaže stara mudrost!

Ti o mudrosti ne znas ama bas nista. Nema diskusije u kojoj si se ti javila a da si napisala bilo sta iole smisleno. Tvoje celokupno ucesce na ovom forumu svodi se na prazno brbljanje, spam i naravno turpijanje noktiju.

WASHINGTON, May 31, 2002 (LSN.ca) - A new report published by the Family Research Council (FRC) reveals that there is a body of evidence indicating a definite link between homosexuality and pedophilia. Statistics show that homosexual men, who represent less than 3 percent of the adult male population, commit a disproportionate number (one-third or more) of the cases of child sexual molestation.

Ono sto si izjavio.
"Devojcica bi imala manju traumu" :dash::dash::dash:.

Јесте гнусно поредити... Али није џабе сав свет скочио и није се случајно свима преврнуо стомак када смо видели шта је онај манијак беше у Аустрији урадио ћерци. Његов грех по вашем становишту није ништа гори од грха обичног силоватеља који иначе не привлаче толику пажњу.

Али да користим прецизну терминологију... Мислим да ће женска хетеросексуална особа имати мање последице него мушка хетеросексуална особа ако га прими. Из простог разлога што је ово друго неприродније. Нисам психолог али ето...

Ono sto si izjavio:
"Devojcica bi imala manju traumu" :dash::dash::dash:.

Za njih je silovanje ženskog deteta prihvatljivo. Gej ili hetero pedofil i silovatelj, nema razlike, sve je to isti šljam. Samo koliko je ovde onih koji bi silovali ženu? Po onome što pišu bojim se ne mali - videli smo da onaj što je pisao da čim devojčica počne da pokazuje znake ženstvenosti za njega je dozvoljena za seks meni pretio da će da me prijavi moderatoru zbog teme o tome da neko u zemlji Srbiji siluje devojčice? Tabu tema, o tome se izgleda ne sme pričati?

Јесте гнусно поредити... Али није џабе сав свет скочио и није се случајно свима преврнуо стомак када смо видели шта је онај манијак беше у Аустрији урадио ћерци. Његов грех по вашем становишту није ништа гори од грха обичног силоватеља који иначе не привлаче толику пажњу.

Али да користим прецизну терминологију... Мислим да ће женска хетеросексуална особа имати мање последице него мушка хетеросексуална особа ако га прими. Из простог разлога што је ово друго неприродније. Нисам психолог али ето...

Ja znam par devojaka kojesu bile silovane u mladosti. Svaka od njih je vremenom razvila neki mentalni problem, jedna jako težak oblik paranoidne psihoze zbog čega je bila duže vremena hospitalizovana. verovatno se to ništa bolje ne odrazi ni na muškarce, ali reći da žene to bolje podnesu je čisti fašizam i indirektno opravdavanje samog čina silovanja žene.

Ja znam par devojaka kojesu bile silovane u mladosti. Svaka od njih je vremenom razvila neki mentalni problem, jedna jako težak oblik paranoidne psihoze zbog čega je bila duže vremena hospitalizovana. verovatno se to ništa bolje ne odrazi ni na muškarce, ali reći da žene to bolje podnesu je čisti fašizam i indirektno opravdavanje samog čina silovanja žene.

Рекао сам да је гнусно поредити, али сам и рекао своје лаичко мишљење. Ни на један начин не оповргавам силовање жене, ја бих том манијаку што не није способан да нормално ували одфикарио све од пупка на доле.

Nemoj tako,on je civilizovani Evropljanin,samo ti to ne razumes:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back