Silovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljuba82:
...у сваком случају...баш побесним кад видим у новинама да се десило силовање. Просто да пожелим да уведем Шеријат. :x

Cuti ja bih verovatno kad bi ne daj boze bio silovan neko meni drag sam fik-fik nozem kad bih ga nasao, bez blama.

Ljuba82:
...сад се више не сећам где сам то прочитао и ко је аутор (Зиги ми је сумњив)...

...елем...исти је изнео став да жене приликом силовања стварно осећају одређено задовољство, само што је наравно емоција гађења и осећај беспомоћности и бола много јачи...

...у сваком случају...баш побесним кад видим у новинама да се десило силовање. Просто да пожелим да уведем Шеријат. :x
(my man)
Ma, ja i ne znam zasto ne postoji kazna za takve, a i one koji iz hira nakarikaju decu pa ostave je radi mladje, zezanja....Trebalo bi da se uvede -makazama za zivu ogradu -cake,cake.....
:?

Steffan:
Ok.. zamislite sledece.. vracate se kuci nocu i kad odjedanput zaskoci vas neki seksualni manijak i razvali vas od qurca! hahahaha salim se, prvo vas naravno omami sa nekim uspavljujucim sredstvom i odvuce u zbunje.. tamo vas onda kada povratite svest (sa povezom preko ociju i ustiju) pocne polako da vas "obradjuje".. i to onako, profi.. da dozivite visestruke orgazme iako se pritom non stop opirite i mrzite ga iz dna duse..

Ok, a sada veliko finale.. da li bi se osecali jos gore posle toga zato sto ste jednim velikim delom uzivali, ili bi vam to bila olaksavajuca okolnost? :lol: (o da, pritom niste ni zatrudneli niti "zaradili" neku bolestinu)

Mislim stvarno... :lol: Sto ga ne uhvati neka i siluje, pa da se malo smiri. A ne ovako da se prosipa na forumu. :roll:

Steffan:
Ok.. zamislite sledece.. vracate se kuci nocu i kad odjedanput zaskoci vas neki seksualni manijak i razvali vas od qurca! hahahaha salim se, prvo vas naravno omami sa nekim uspavljujucim sredstvom i odvuce u zbunje.. tamo vas onda kada povratite svest (sa povezom preko ociju i ustiju) pocne polako da vas "obradjuje".. i to onako, profi.. da dozivite visestruke orgazme iako se pritom non stop opirite i mrzite ga iz dna duse..

Ok, a sada veliko finale.. da li bi se osecali jos gore posle toga zato sto ste jednim velikim delom uzivali, ili bi vam to bila olaksavajuca okolnost? :lol: (o da, pritom niste ni zatrudneli niti "zaradili" neku bolestinu)
Sto se takve situacije tice negde sam procitala staru japansku izreku "ako ne mozes da se odbranis, opusti se i uzivaj" Naravno da to nije bas moguce u okolnostima kad se tako nesto desi, ali sto rece neko ovde takvog "dasu" samo treba potprasiti vikanjem jer su to u sustini kukavice i naravno psihicki labilne osobe...Ako podviknete ima sigurno da bezi, molbe i ocajne face njega hrane jer u toj bolesti uziva da muci druge...

Vragolasta Amfibija:
onda...drzim te za qu...rec !!!
i ocu da me silues cesto !!!
:lol: :lol: :lol:

Mala, peglacu te celu noc i dan.. radicu ti stvari nezamislive za ljudski um.. padaces u nesvest od seksualnog zloostavljanja.. vrsistaces u agoniji od ucestalih orgazama.. molices, preklinjaces me da prestanem a ja cu te uzimati na silu sve vise i visi i prodiracu u tebe sve jace i jace.. hahhahaa :lol:

Da li si sigurna da to i dalje zelis? :P

Ljudi,ma dosta vise o tom silovanju.Jeste citali danas u novinama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kreten je silovao devojcicu od 3 godine i ona je UMRLA.Strasno.Plakala sam.Takve zivotinje treba javno spaliti na Terazijama.
Molim moderatora da ovu temu zakljuca i da vise niko nikada ne postavlja ovakve gluposti.Bar iz saosecanja. :(

esperanca137:
Ljudi,ma dosta vise o tom silovanju.Jeste citali danas u novinama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kreten je silovao devojcicu od 3 godine i ona je UMRLA.Strasno.Plakala sam.Takve zivotinje treba javno spaliti na Terazijama.
Molim moderatora da ovu temu zakljuca i da vise niko nikada ne postavlja ovakve gluposti.Bar iz saosecanja. :(

Slažem se ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back