SILOVANJE

meni je bio uzhasan trip kada me je neki matori napao u basu kada sam imala 13 godina. Provalila sam shta se deshava ali me je bilo sramota da kazhem ishta. Posle sam nauchila da ne treba da cjutim, i da treba da se branim...

cLick - OR - Die:
Secam se negde da si napisala da si nekoliko puta vodila ljubav. Zar je moguce da je u tih nekoliko puta upalo i silovanje?. Jesi li gonila tvog silovatelja ili si ga pustila da se slobodno $eta? Za$to mnoge devojke ne priajvljuju silovanja?! Totalno nerazumno

kao seks, ali ne moze se ni tako nazvati a kamoli vodjenje ljubavi ni jedno posle, a to uzas i ...
nisam ga gonila iz mnogo razloga koje ne mogu sada da pricam. psihijatar mi je rekao da je ipak dobro jer bih trebala da dokazujem, to bi bilo mucno, a i saznalo bi se i samo bi se potresala. u stvari nije mi nista ni rekao kao u smislu razume me. i evo sad da se ispovedim. inace imam psihozu i od toga se lecim i taj psihijatar se verovatno susretao sa takvim slucajevima u toj bolesti, nemate pojma kako je uzasno to lecenje, vise ne mogu ni da objasnim ono sto mislim i sto bih htela reci. to se desilo tako sto me taj (nepoznat pozvao na kafu i ja pristala. ja sam inace jako asocijalna i nisam znala sta to znaci. tako da me je napao u svom stanu. ostalo i nemogu da pricam.

bojna:
slucajevima u toj bolesti, nemate pojma kako je uzasno to lecenje, vise ne mogu ni da objasnim ono sto mislim i sto bih htela reci. to se desilo tako sto me taj (nepoznat pozvao na kafu i ja pristala. ja sam inace jako asocijalna i nisam znala sta to znaci. tako da me je napao u svom stanu. ostalo i nemogu da pricam.
Greota... da te neko pozove na kafu i siluje te.. pa to je klasika sluchaj za policiju. Sa chim ti je pretio? Zar nisi mogla jednostavno da ustane$ i ode$? Jel te vezao.. muchio.. da li je bilo fizichkih povreda.. ne kontam ba$ najbolje kako je uspeo. Koliko si mu otpora pruzhila i da li si?

Back