Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
meni je bio uzhasan trip kada me je neki matori napao u basu kada sam imala 13 godina. Provalila sam shta se deshava ali me je bilo sramota da kazhem ishta. Posle sam nauchila da ne treba da cjutim, i da treba da se branim...
Secam se negde da si napisala da si nekoliko puta vodila ljubav. Zar je moguce da je u tih nekoliko puta upalo i silovanje?. Jesi li gonila tvog silovatelja ili si ga pustila da se slobodno $eta? Za$to mnoge devojke ne priajvljuju silovanja?! Totalno nerazumno
kao seks, ali ne moze se ni tako nazvati a kamoli vodjenje ljubavi ni jedno posle, a to uzas i ...
nisam ga gonila iz mnogo razloga koje ne mogu sada da pricam. psihijatar mi je rekao da je ipak dobro jer bih trebala da dokazujem, to bi bilo mucno, a i saznalo bi se i samo bi se potresala. u stvari nije mi nista ni rekao kao u smislu razume me. i evo sad da se ispovedim. inace imam psihozu i od toga se lecim i taj psihijatar se verovatno susretao sa takvim slucajevima u toj bolesti, nemate pojma kako je uzasno to lecenje, vise ne mogu ni da objasnim ono sto mislim i sto bih htela reci. to se desilo tako sto me taj (nepoznat pozvao na kafu i ja pristala. ja sam inace jako asocijalna i nisam znala sta to znaci. tako da me je napao u svom stanu. ostalo i nemogu da pricam.
slucajevima u toj bolesti, nemate pojma kako je uzasno to lecenje, vise ne mogu ni da objasnim ono sto mislim i sto bih htela reci. to se desilo tako sto me taj (nepoznat pozvao na kafu i ja pristala. ja sam inace jako asocijalna i nisam znala sta to znaci. tako da me je napao u svom stanu. ostalo i nemogu da pricam.
Greota... da te neko pozove na kafu i siluje te.. pa to je klasika sluchaj za policiju. Sa chim ti je pretio? Zar nisi mogla jednostavno da ustane$ i ode$? Jel te vezao.. muchio.. da li je bilo fizichkih povreda.. ne kontam ba$ najbolje kako je uspeo. Koliko si mu otpora pruzhila i da li si?