Silovanje ogroman problem u Americkoj vojsci - 19000 slucajeva godisnje

Ma, toga je uvijek bilo u vojsci. Srećom, služenje vojnog roka je ukinuto prije nego što mi je došao poziv za vojsku. :mrgreen:

a ti sluzhish u americhkoj vojsci? :lol:
uostalom,verovatno te ne bi ni pozvali...chuo sam da su ukinuli magarece jedinice! :mrgreen:

tema: samo napred,nek se glodju medjusobno,i nek se medjusobno zlostavljaju,u potpunosti podrzhavam sve te demokratske vrednosti koje propagiraju i prenose,i imam da im poruchim,
pre nego dodjete ovamo,informishite se gde idete,jel mi ovde takve majmune ne tolerishemo,i jebbemo im mammu!u pitchku! :mrgreen:

Ето, видите да је боље што су Тадић и Шутановац укинули војску

Замислите да се та зараза пренесе и на нас?
Kod nas ****** nisu ni sluzili vojsku , tako da znas .Nije ni morao biti ***** , dovoljno je bilo
da se tako izjasni i na regrutnoj komisiji je bio oslobodjen sluzenja .Tako su mi barem pricali oficiri
koji su se bavili regrutacijom .

Ma, toga je uvijek bilo u vojsci. Srećom, služenje vojnog roka je ukinuto prije nego što mi je došao poziv za vojsku. :mrgreen:

U vojsci samo? Pa toga je bilo i bice i u manastarima, medju monasima, a ima toga ihihihi u katolickoj crkvi jer su oni od rodjenja do smrti
pod " celibatom".Ima ih u svim organizacijama gde je samo muskarcima pristup dozvoljen ( vojska, policija, crkva).

Kod nas ****** nisu ni sluzili vojsku , tako da znas .Nije ni morao biti ***** , dovoljno je bilo
da se tako izjasni i na regrutnoj komisiji je bio oslobodjen sluzenja .Tako su mi barem pricali oficiri

Zato se i nisu izjašnjavali...pa su dolazili u jedinice...

A seća li se ko eksperimenta u JNA 1984 i 1985. kada je određenom kontigentu devojaka bilo dozvoljeno da služe vojsku?

Oni koji su u to vreme bili u Sarajevu u vojsci (tamo su te devojke služile) kažu da je bilo svega...uglavnom jako lepih, ali i ružnih stvari...

nego mene zanima,a kako to da toga nema u Izraelskoj vojsci?:think:
ili o tome cute...:lol:

Ima toga u svakoj vojsci gde je mešovit sastav.

Samo ni približno u nekoj alarmantnoj meri.

Nego Amerikanci vole da o svakom svom problemu naprave film, seriju i dokumentarac (u skladu sa onim da svako dobija svojih 5 minuta slave u životu), pa još da to pojačaju jedno 10 puta, radi dramatike i rejtinga, i onda ostali pravdoljubivi svet neotporan na čari američke propagande može da se zgražava i ispira usta...:per:

Inače, kod njih se "seksualnim napadom" smatra kada muški oficir kaže ženskoj koleginici "ala si se zategla u teretani, guza ti super izgleda..."

Ako ga ona prijavi, završiće na sudu...:roll:

Да ли ти то причаш о војсци СФРЈ?

За то знам, али ова модерна није била тако гадљива ни на срчана обољења, ни на педере, ни на оне које су се изјашњавали као верници, па нису желели да носе оружје и да иду на обуке гађања.

А ни на жене.

Ima toga u svakoj vojsci gde je mešovit sastav.

Samo ni približno u nekoj alarmantnoj meri.

Nego Amerikanci vole da o svakom svom problemu naprave film, seriju i dokumentarac (u skladu sa onim da svako dobija svojih 5 minuta slave u životu), pa još da to pojačaju jedno 10 puta, radi dramatike i rejtinga, i onda ostali pravdoljubivi svet neotporan na čari američke propagande može da se zgražava i ispira usta...:per:

Inače, kod njih se "seksualnim napadom" smatra kada muški oficir kaže ženskoj koleginici "ala si se zategla u teretani, guza ti super izgleda..."

Ako ga ona prijavi, završiće na sudu...:roll:

jasno...i ja sad treba da plachem zbog toga!
evo sve suze niz guzicu liju! :lol:
nek zovu Ramba da ih spase! :mrgreen:

Back