sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zene zasto vama smeta da se istorbate nakon nekoliko nedelja, nego forsirate sex vec nakon nekoliko dana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene zasto vama smeta da se istorbate nakon nekoliko nedelja, nego forsirate sex vec nakon nekoliko dana?
Kad ih kresnes onda je gotovo navale ko nezdrave ,misle da su lose ako neces opet pa da se dokazu
zato što smo opsednute seksom i samo na to mislimo i stalno nam fali..Zene zasto vama smeta da se istorbate nakon nekoliko nedelja, nego forsirate sex vec nakon nekoliko dana?
pa ono, ja ujutru se probudim i prva stvar na pameti mi je seks.. al kao ajde nema veze, doručkujem, popijem kafu, odem na posao, pa me kao malo prođe..
onda dođem s posla, pa opet pomislim kako bi mi lego neki seks.. ali iskuliram se, umorna sam..
onda odmorim malo pa me opet uhvati, ali stignu neke druge obaveze, pa opet se iskuliram.. i onda sam uveče toliko umorna da opet ne vredi, mada obavezno pomislim na seks pre spavanja..
e sad, ako se slučajno desi da se npr ne umorim mnogo na poslu onda jbg.. desi se problem o kojem sinke govori..
inače da sam stalno zauzeta bilo bi oko jednom u par nedelja..
moja zena to zove zornjakom. posle cega se odremne jos 20 minuta pa kud kojiVidiš, čest zajeb, zato izjutra odradiš sex...pa dan ide kako hoćeš nema taj umor na kraji dana koji te sjeb.....
Kao prvo, nestrpljive smo. Hocemo sve i hocemo odjednom. Kao drugo racinalne, ekonomicne i humane smo, zasto gubiti vrijeme i njegov novac na skupe izlaske kad nam je zapravo potreban iz samo jednog razloga - sexZene zasto vama smeta da se istorbate nakon nekoliko nedelja, nego forsirate sex vec nakon nekoliko dana?
Ma nije. Gledaj ovako. Nama muskarcima odgovara, mozemo se seksati bez briga, psihijatrima koji im poslije, kad se malo emocionalno sjebucnu grdno naplacuju seanse, takodjer. To cini ogromnu populaciju sretnom i zadovoljnom.tugica