Gde nadje ovu temu , jer zene su najgori primer za ovu temu..
Znaci zene kad krenu sa svojim internim , ne javnim, pricama o seksualnim odnosima, onda se sve svede na sta ti fali , malo ga primis i nista, za 10 min se nije ni desilo...ali to su stvarno zenske price, obicno kao i price o tome da su sve zene postene i ne kradu , dolaze od najlaksih zena, dajki teskih...vise olji...i po pravilo ko ocemu ku o postenju , to je najbolji primer bas na ovom pitanju...
Namerno navode druge zene na promiskuitetno ponasanje tim cudnim savetima i teorijama...
Onda su zavedeni i muskarci , oni koji su povodljivi drustvom ili zenama..pa pomisle stvarno ako je prirodno sta i ako nije dobrovoljno nek malo stisne zube i nista joj nece biti..
E sad ja kao gradjanin, na to ne gledam ni kao na prirodni gest, niti kao na gest razlike da li je imala 1000 njih ili joj je to prvi muskarac, na to posebno poludim kad cujem...otezavajuca okolnost za zrtvu je ako joj je prvi muskarac...a nasilje bilo...ima takvih situacija...
Nego na to gledam kao na prinudu na nesto sto je tvoja seksualnost, a ne tvoja prirodnost...
Zene tu najvise kvare sve, jer zene cesto trabunjaju o tome da su svi muskarci isti , svaki seks je seks... i slicne stvari...
Kako je vrlo malo seksa onaj koji se zapamti ...nekako spustaju nivo znacaja seksa na nivo zadovoljenja fizickog koitusa i onda naravno da raste argumentacija da je seks samo fizika ulaz izlaz i nista znacajno..
Tako da mi po gradjanskom koje je u zesttokom sukobu sa feminstkinjama i narocito lezbosima i promiskuitetlijkama....nikako ne ide da silovanja delim na laka koja nisu sa flasama i redaljke, ili sa prebijanjem i na teska koja su sa flasama i prebijanjem ili redaljke..
Medjutim kako dolazi seljacka Srbija, tj prava Srbija a ne ova deformisana SFRJ Srbija, to je sve vise u mentalitetu prisutno omekstavanje stavova prema nasilju..
Kao to je prirodno da ako ti se svidja, malo je nategnes...malo ce da place, sutra ce da trazi jos...
Sto je najgore, u praksi sam video i to , zalosna je praksa, ali tacno je video sam da silovana devojka, i to prvenac, i sutra dolazi po jos...ali to ne smete pogresno razumeti , to sto je zbunjena i pojma nema sta joj se sve desavalo ili je kur.vonjak u pitanju ima i toga...to nije na nama da mi lepimo etikete...
Isto kao sto ne dozvoljavam mobing u skolama, makar se to zvalo luzer u usa skolama ili se zvalo sta fali malo da ocelici ili da se zna ko je stariji ..
Srecom ja nisam imao mobing u skoli , inace bih verovatno bio delikvent, tj neko bi debelo platio sto me cacka ....
Ti mene da redovno bockas i smestas u kutijicu sopstvenih fobija , pa ima da te spakujem u kutijicu ne zvavo se sima strahota..