Silovanje i „silovanje“

Imala sam utisak da ću u tebi naći kvalitetnu osobu za diskusiju te je moja poenta bila da se žene iz pokreta ,me too, teško mogu tretirati sa viktimološkog aspekta što je mislim i glavna nit za diskusiju iz uvodnog posta. Akcenat nije na silovanim ženama već na ponašanju koje je sramno za ceo ženski rod a tiče se teških obmana u svrhu postizanja pozamašne finansijske dobiti
Ali obzirom da si se unervozila i ponudila niz bezobrazluka i kontradikcija u svom postu, izvređala me ni krivu ni dužnu ja ti se evo, izvinjavam što sam započela razgovor sa tobom kao sa ravnopravnim sagovornikom.

- - - - - - - - - -

nisam priznajem, tada sam čuvala sitnu decu.
jesam li propustila nešto važno, neki trend? :lol:

Ja ne znam sta je tvoj problem. Ti si prva mene citirala jer te zaslepela sadrzina poruke jer nije u skladu sa onim sto je u tvojoj glavi. Kao prvo ja nisam obradila taj aspekt koji ti jesi jer je moj odgovr zapravo odgovor na citiranu osobu u mom postu. Kada prvo odlucis da me prozivas bez razloga, bar procitaj zasto se to bas tu nalazi.
Svoje stanoviste iznela sam na nacin na koji sam ja smatrala da treba da obradim, a ne ono sto bi ti volela da procitas. To je moja stvar apsolutno. Problem je me too, jel? Vidi, ako ga nisam pomenula, sta promasila sam temu? I ne znam kako je moglo da ti prodje kroz glavu da sam ja taj pokret obradila sa viktimoloskog aspekta.. Vo ime oca i sina! Nemam komentar. Zato sam rekla sta sam rekla, nista uvredljivo. Ako si se pak i nasla uvredjenom, onda mi je jasno i zasto..
Sve najbolje. Pozdrav

jeednom, davno, registrovao sam ženski korisnički profil na forumu, pod imenom jelena, čisto da vidim kako će da reaguju forumaši
poslao sam samo jednu poruku, onako, poluprovokativnu na neku temu, i posetio nekoliko profila, bez ikakvog komentara, sa upaljenom lampicom, da ostane "moje" ime u spisku posetilaca
joj, kad su siroti forumaši počeli da trzaju ko somine, da šalju pepeove, poruke posetilaca, i svašta nešto
posle mi bilo žao da ih ložim, nisam se više ulogovao

al ti, braćela, prećera ga

Sta hoces da kazes?
Da imam testise?

Čovek koji može da zakupi celu postavu miss sveta na mesec dana za sitniš koji ima u džepu, silovao neku tamo. Ajde bre!

ko će ga znati
mi, obični smrtnici, kad se ogrebemo za neku snoškicu sa nekom novom ženicom, mi sve petama u stražnjicu udaramo...
al te zvezde, ti idoli, to sve poludi, pre ili kasnije
dosade mu žene, više ga ne lože, sve su na izvolte, pa pređe na muškarce, pa na decu, ko zna , možda i na životinje, al jadne životinje ne umeju da ispričaju

eno ga onaj riki, sve žene lude za njim, a on se venčao sa muškarcem

Silovanje i „silovanje“

Evo, Ronaldo je poslednji primer. Silovao. Glumci, sportaši, pisci, producenti, čak i kandidat za sudiju vrhovnog suda. Zadnjih godinu dve, posebno u Americi naprosto krenula lavina optužbi za silovanje od strane žena silovanih juče, prošle godine, pre dvajst godina. Znam da ima svega ali mi to deluje preterano. Kako su stvari krenule, u Americi još ostalo par žena koje nisu silovane. Bar jednom.

Doći će uskoro vreme kad će postati normalno da za dobit pitjke muškarcu trebaju dva svedoka i potpisan ugovor o dobrovoljnom opštenju. :mrgreen:

Ja vala guram, dok se žemska ne požali na neprijatan miris zapaljene gume. Jednom se živi.

Silovanje i „silovanje“

Evo, Ronaldo je poslednji primer. Silovao. Glumci, sportaši, pisci, producenti, čak i kandidat za sudiju vrhovnog suda. Zadnjih godinu dve, posebno u Americi naprosto krenula lavina optužbi za silovanje od strane žena silovanih juče, prošle godine, pre dvajst godina. Znam da ima svega ali mi to deluje preterano. Kako su stvari krenule, u Americi još ostalo par žena koje nisu silovane. Bar jednom.

Doći će uskoro vreme kad će postati normalno da za dobit pitjke muškarcu trebaju dva svedoka i potpisan ugovor o dobrovoljnom opštenju. :mrgreen:

Zna se šta je silovanje
Ako žene nisu reagovale odmah, imale su razlog i neka sad reaguju
ako lažu, idiotkinje su

Back