skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 101.256
koji grad u srbiji?
Čačak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji grad u srbiji?
Imala sam utisak da ću u tebi naći kvalitetnu osobu za diskusiju te je moja poenta bila da se žene iz pokreta ,me too, teško mogu tretirati sa viktimološkog aspekta što je mislim i glavna nit za diskusiju iz uvodnog posta. Akcenat nije na silovanim ženama već na ponašanju koje je sramno za ceo ženski rod a tiče se teških obmana u svrhu postizanja pozamašne finansijske dobiti
Ali obzirom da si se unervozila i ponudila niz bezobrazluka i kontradikcija u svom postu, izvređala me ni krivu ni dužnu ja ti se evo, izvinjavam što sam započela razgovor sa tobom kao sa ravnopravnim sagovornikom.
- - - - - - - - - -
nisam priznajem, tada sam čuvala sitnu decu.
jesam li propustila nešto važno, neki trend?![]()
jeednom, davno, registrovao sam ženski korisnički profil na forumu, pod imenom jelena, čisto da vidim kako će da reaguju forumaši
poslao sam samo jednu poruku, onako, poluprovokativnu na neku temu, i posetio nekoliko profila, bez ikakvog komentara, sa upaljenom lampicom, da ostane "moje" ime u spisku posetilaca
joj, kad su siroti forumaši počeli da trzaju ko somine, da šalju pepeove, poruke posetilaca, i svašta nešto
posle mi bilo žao da ih ložim, nisam se više ulogovao
al ti, braćela, prećera ga
Čovek koji može da zakupi celu postavu miss sveta na mesec dana za sitniš koji ima u džepu, silovao neku tamo. Ajde bre!
Silovanje i „silovanje“
Evo, Ronaldo je poslednji primer. Silovao. Glumci, sportaši, pisci, producenti, čak i kandidat za sudiju vrhovnog suda. Zadnjih godinu dve, posebno u Americi naprosto krenula lavina optužbi za silovanje od strane žena silovanih juče, prošle godine, pre dvajst godina. Znam da ima svega ali mi to deluje preterano. Kako su stvari krenule, u Americi još ostalo par žena koje nisu silovane. Bar jednom.
Doći će uskoro vreme kad će postati normalno da za dobit pitjke muškarcu trebaju dva svedoka i potpisan ugovor o dobrovoljnom opštenju.![]()
Silovanje i „silovanje“
Evo, Ronaldo je poslednji primer. Silovao. Glumci, sportaši, pisci, producenti, čak i kandidat za sudiju vrhovnog suda. Zadnjih godinu dve, posebno u Americi naprosto krenula lavina optužbi za silovanje od strane žena silovanih juče, prošle godine, pre dvajst godina. Znam da ima svega ali mi to deluje preterano. Kako su stvari krenule, u Americi još ostalo par žena koje nisu silovane. Bar jednom.
Doći će uskoro vreme kad će postati normalno da za dobit pitjke muškarcu trebaju dva svedoka i potpisan ugovor o dobrovoljnom opštenju.![]()