Meklaud
Iskusan
- Poruka
- 6.000
Ovo je Srbija.Jako licemerna zemlja.Znam iz vidjenja devojku koja je bila silovana.Svi znaju o tome.Devojka je postena,mirna i nakon toga kad se to proculo,niko je ne zeli,u smislu da je ne muva, nema ponuda za vezu, drustvo i dalje ima, ali nije to vise kako je bilo pre.Verujem da muskarci na ovakvom mestu razmisljaju ovako i to im je verovatno glavni razlog ako uzmemo da mu se svidja i da i sam smatra da je postena- ''sta ce reci selo kad me vidi s njom'', ''kako se izboriti sa prostackim zapitkivanjem 'A jel znas da su je silovali? Jel ti rekla, jer smo culi da to krije.'',kao i eventualno javno ''bodrenje'' sto si s njom,kao uspeli ste da prebrodite predrasude
Kakva je buducnost ove osobe? Verujem da iako ne izrazava posebno emocije da joj je u dusi i mislima pakao. Verujem i da se odseli odavde, zadrzali bi kontakt s njom da bi mogli i dalje da je olajavaju.
P.S. Da ne bude sad sprdnja- a sto je ti ne ozenis? kao prvo uzeo sam za primer, da pokazem koliko mi nismo mnogo dalji od neke Turske,Irana ili Albanije, devojka je 10-tak godina starija od mene, nije moj tip...
A sad da se nadjem u takvoj dilemi resavao bih u hodu u zavisnosti od slucaja,stvarno ne znam sta da kazem

P.S. Da ne bude sad sprdnja- a sto je ti ne ozenis? kao prvo uzeo sam za primer, da pokazem koliko mi nismo mnogo dalji od neke Turske,Irana ili Albanije, devojka je 10-tak godina starija od mene, nije moj tip...
A sad da se nadjem u takvoj dilemi resavao bih u hodu u zavisnosti od slucaja,stvarno ne znam sta da kazem