Silovanja Srpskih deca i zena do smrti.

Markelja:
Majstore, da se razumemo. Kao prvo ne mogu, a i ne zelim da budem tu kad neka budala otvori morbidnu temu. Nasao si da me optuzujes da eto nisam odgovorio rekao sam ti sta sam imao i svaka dalja prica sa moje strane je zavrsena. Takodje kod ove teme sam rekao sta sam imao. Posto sam sad procitao sadrzaj teme ciji si link ostavio, taj j dobio sta je zasluzio ako je zaista to radio. I ne razumem koja je tvoja uloga u svemu ovome. Sta si ti? Medijator? Vodis uredjivacku politiku ovde? Zato sjasi.............
Ako ti ne vidis slicnost izmedju ove dve teme onda ja stvarno nemam ni vremena ni energije za bacanje da ti polagano i rec po rec objasnjavam.
"Koja je moja uloga"? Zar ne mislis da je postavljati ovakvo pitanje na forumu krajnje glupavo? Zar ja ne smem iz nekog razloga, ovde da dam komentar na neciji komentar ili ponasanje?
I koja je onda tvoja uloga ovde? Ti si lektor ili si zvanicno zaduzen za ispravljanje gramatickih gresaka u necijoj temi? Svasta :roll:

Nego da se vratimo na temu.
Slučaj M.M iz ugledne , intelektualne, srpske porodice, kojoj su noću 8.maja 1992.godine u stan upali pripadnici jedinice Ismeta Bajramovića Ćele.
Posle pretresa stana uhapsili su joj muža a potom i nju odveli u školu -Franjo Kruz.
Tamo su u kabinetu biologije vezali za klupu, potrbuške, golu i pretučenu.Bila je neprestano silovana do 15.maja 1992.godine.
Porodica M je 25.maja 1992. godine izbegla iz Sarajeva i danas žive u predgrađu Beograda.

Ljuba postvi temu opravdano, da se ne zaboravi, sto se sve dogadjalo u posljednjim ratovima. Zanemarujem gtramaticke greske i necu da ih komentarisem, cesto i ja pravim takve i slicne propuste.

U svakom slucaju, tema vrijedna paznje, ukoliko se ne koristi u propagandne svrhe, pogotovo pzivom na mrznju, od pojedinaca, pa tako nagbrajam:

Isti Ljuba, postavljac teme, u komentaru na zlocin umjesto uz potiv za zaljenje, u cemu mu se pridruzujem, poziva i na stranacka prepucavanja kao da u strankama koje ne cijeni nema postenih lčjudi, gdje mu se nemogu pridruziti.

Jedan drugi, da se ne vracam traziti ko, poziva na osvetu, a sta cemo ako neki radikalni islamista pozove na osvetu, za silovanje muslimanski. OSVETA- dokle, zar je taj siguran da se silovanja nece ponoviti i na jednoj i drugoj strani,. pa onda opet OSVETA.

O ovom i ovakvim slucajevima netreba cutati i neka se zna ali potiv na osvetu ??????
Neznam sta bih rekao.

Opet neko kaze: "To nikad nebi ucinio srpski vojnik". Slozio bih se s njim da je napisao "To nebi nikad ucinio castan srpski vojnik" i dodao to nebi ucinio niti jedan castan covjek bez obzira dali je vojnik i kojoj naciji pripada.

Izgleda; da sad netrazim, pisac recenice "To nikad nebi ucinio srpski vojnik" nezna da je neki dan srbin, vojnik osudjen u Hagu zua silovana izmedju kojih je jedna djevojcica od 12 godina.

Opet neki kaze: "..................... neodrziva BIH". Taj vjerovatno nije iz BIH i nije imao priliku upoznati kult komsiluka koji su gajili moji, i ptreci Srba iz BIH vjekovima, sa nekoliko izuzetaka u zlim vremenima, a zasigurno te zla vremena nikad nisu donosili casni ljudi iz bilo koje nacije. Nije li to nepostivanje vjerskih i nacionalnih tradicija u BIH kao i tradicije vlastitih predaka, ako je kojim slucajem isti Bosanac.

Ja kazem zao mi je sto se taj slucaj uopšte dogodio kao i drugi slicni slucajevi zlocina te i ne samo te vrste, i iskazijem iskreno zeljenje svim porodicama koje su tu zalost i tugu trpjeti. DA SE NE PONOVI !!!

Podrzavam sve one koji traze da se pocinioci svih zlocina uhapse i kazne a posebno silovatelji maloljetne djece. Sva su ona potpuno nevina i za takav cin bi trebalo uvesti smrtnu kaznu a ako to nije moguce, svaki od silovatelja bi trebao dobiti dozivotnu robiju.

Back