Silovana na nudističkoj plaži na Hvaru

jes, sve se skidaju da bi tebi slale signale :mrgreen:

Ne samo meni... po nekada zene nisu ni svjesne kakve sve signale znaju da emituju.
Po nekad to rade nesvjesno a nekada namjerno. Recimo, danasnje djevojke (+18) seksualne signale salju nesvjesno iz razloga sto zele izgledati nesto starije. Zele lagano uciti kako manipulisati muskarcima. Vrlo cesto u tome znaju i da pretjeraju.

Suncanje celulita na FKK je meni nepojmljivo.

Ne samo meni... po nekada zene nisu ni svjesne kakve sve signale znaju da emituju.
Po nekad to rade nesvjesno a nekada namjerno. Recimo, danasnje djevojke (+18) seksualne signale salju nesvjesno iz razloga sto zele izgledati nesto starije. Zele lagano uciti kako manipulisati muskarcima. Vrlo cesto u tome znaju i da pretjeraju.

Kad pročitam ovakve stavove, više mi nije mrsko ono šerijatsko insistiranje na zabrađenosti devojaka i žena:lol:

Bule vama trebaju. U njih su signali ometeni tonama materijala kojima su umotane:roll:

A neki su jednostavno zagoreli ko mladin rucak pa svud vide signale :mrgreen:

Prijava policiji

Strankinja silovana na nudističkoj plaži na Hvaru?

0149007.48.jpg

Jedna strana državljanka, stara oko 50 godina, u nedjelju poslijepodne je prijavila hvarskoj policiji kako sumnja da je silovana tijekom tog dana na nudističkoj plaži na otoku Hvaru.

Naime, kako piše Večernjak, žena se sjeća kako joj je na plaži prišao neki muškarac, nakon čega ne zna što se događalo jer je jedno vrijeme bila u nesvjesti. Ne zna ni kako je niti zbog čega izgubila svijest, ali nakon što se probudila, posumnjala je na silovanje i zato otišla na policiju.

Utvrđeno je i kako žena nije bila pod utjecajem alkohola, a upućena je u Dom zdravlja na ginekološki pregled.

Policija je navodno pronašla i očevica događaja, no službenu informaciju o cijelom događaju nije još uvijek nije moguće dobiti.

===========

Nije mi jasno kojeg vraga gospodja u zrelim godinama trazi na nudistickoj plazi.

Cini mi se da gospodja ima vrlo visoko misljenje o svome izgledu obzirom da je u dilemi dali je silovana ili nije.

Covek trazio pare za silovanje,zato je prijavljen....
Naravnod a je pala u nesvest posle duge apstinencije.

Vjeruj da sam imun na potpuno gole zene i djevojke.
Mogla bi pored mene prolaziti 100 puta a da je ne primijetim.

Mnogo je ljepse kada je u kupacem kostimu pa fino zamisljas sto se krije ispod njega. U ostalom pjesnikinja je rekla: "Ljubav je lepa samo dok se ceka..."
ni ne skida se ona zbog tebe ili bilo kog drugog. mi ljudi uvek mislimo da smo cebtar sveta. zato smo i mislili da se sunce okrece oko zemlje. cak smo i izmislili bogove u ljudskom obliku. i zeus, tor, jahve, ....

uan milion dolar kveščon:
:per:
ko od ovih tri forumaša ne razmišlja svom glavom već samo gruva i loopa komentarima na ovu temu!? :think: :mrgreen:

1. cizmice

Prijava policiji

Jedna strana državljanka, stara oko 50 godina, u nedjelju poslijepodne je prijavila hvarskoj policiji kako sumnja da je silovana tijekom tog dana na nudističkoj plaži na otoku Hvaru.

Naime, kako piše Večernjak, žena se sjeća kako joj je na plaži prišao neki muškarac, nakon čega ne zna što se događalo jer je jedno vrijeme bila u nesvjesti. Ne zna ni kako je niti zbog čega izgubila svijest, ali nakon što se probudila, posumnjala je na silovanje i zato otišla na policiju.

Utvrđeno je i kako žena nije bila pod utjecajem alkohola, a upućena je u Dom zdravlja na ginekološki pregled.

Policija je navodno pronašla i očevica događaja, no službenu informaciju o cijelom događaju nije još uvijek nije moguće dobiti.

===========

Nije mi jasno kojeg vraga gospodja u zrelim godinama trazi na nudistickoj plazi.

Cini mi se da gospodja ima vrlo visoko misljenje o svome izgledu obzirom da je u dilemi dali je silovana ili nije
.

2. Jacob

Sumnja da je silovana?

A to zna po cemu? Vise je gola no sto je bila kad se onesvestila? :lol:

Ybg sto je babi milo....

3. eremita
:hahaha1:

Вид'о неки болиде "лијепе њихове" голу бабу - па наскочио, јадан...

Не разумем зашто уопште држе нудистичке плаже ако им је становништво на нивоу дивљег вепра у шуми
...

Prijava policiji

===========

Cini mi se da gospodja ima vrlo visoko misljenje o svome izgledu obzirom da je u dilemi dali je silovana ili nije.

Kao naturista mogu da izjavim da su se Beogradjani poprilično oslobodili "predrasuda":

- devojčice 7-8 razred snimaju mobilnim telefonima za noćno češkanje
- muškarci zavlače ruke u gaće dok prolaze pešačkom stazom iako je 80% nudista muškog pola
- Jedino su gore žene - dodju obučene medjhu muškarce, svrše i više ih nema sledeći dan...
- Na mene je jedan matori od 55 drkao iza žbunja na stazi, upozorili me ostali nudisti, kada sam pozvao policiju počeli da mene ispituju ko da im je to šef...

Daj da se ne lažemo za početak...

Back