cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes, sve se skidaju da bi tebi slale signale"sto bi nas narod prosto rekao...."
Postoji razlika zaista.
Nekako mi potpuno gola djevojka.zena salje, mozda meni pogresan signal, u smislu" uzmi me, nemas sto ra cekas, razmisljas... poderi me". U kupacem je drugacije. Pristojnije![]()
Вид'о неки болиде "лијепе њихове" голу бабу - па наскочио, јадан...
Не разумем зашто уопште држе нудистичке плаже ако им је становништво на нивоу дивљег вепра у шуми ...
jes, sve se skidaju da bi tebi slale signale![]()
Ne samo meni... po nekada zene nisu ni svjesne kakve sve signale znaju da emituju.
Po nekad to rade nesvjesno a nekada namjerno. Recimo, danasnje djevojke (+18) seksualne signale salju nesvjesno iz razloga sto zele izgledati nesto starije. Zele lagano uciti kako manipulisati muskarcima. Vrlo cesto u tome znaju i da pretjeraju.
Suncanje celulita na FKK je meni nepojmljivo.
Kad pročitam ovakve stavove, više mi nije mrsko ono šerijatsko insistiranje na zabrađenosti devojaka i žena
Bule vama trebaju. U njih su signali ometeni tonama materijala kojima su umotane![]()
Ne samo meni... po nekada zene nisu ni svjesne kakve sve signale znaju da emituju.
Po nekad to rade nesvjesno a nekada namjerno. Recimo, danasnje djevojke (+18) seksualne signale salju nesvjesno iz razloga sto zele izgledati nesto starije. Zele lagano uciti kako manipulisati muskarcima. Vrlo cesto u tome znaju i da pretjeraju.
Suncanje celulita na FKK je meni nepojmljivo.
A neki su jednostavno zagoreli ko mladin rucak pa svud vide signale![]()
Prijava policiji
Jedna strana državljanka, stara oko 50 godina, u nedjelju poslijepodne je prijavila hvarskoj policiji kako sumnja da je silovana tijekom tog dana na nudističkoj plaži na otoku Hvaru.
Naime, kako piše Večernjak, žena se sjeća kako joj je na plaži prišao neki muškarac, nakon čega ne zna što se događalo jer je jedno vrijeme bila u nesvjesti. Ne zna ni kako je niti zbog čega izgubila svijest, ali nakon što se probudila, posumnjala je na silovanje i zato otišla na policiju.
Utvrđeno je i kako žena nije bila pod utjecajem alkohola, a upućena je u Dom zdravlja na ginekološki pregled.
Policija je navodno pronašla i očevica događaja, no službenu informaciju o cijelom događaju nije još uvijek nije moguće dobiti.
===========
Nije mi jasno kojeg vraga gospodja u zrelim godinama trazi na nudistickoj plazi.
Cini mi se da gospodja ima vrlo visoko misljenje o svome izgledu obzirom da je u dilemi dali je silovana ili nije.
stvar vaspitanja. mene su drugacije vaspitali i to mi nije nepristojno.Meni je nepristojno vidjeti golu zenu (ili muskarca) na plazi. Izgleda jako vulgarno. Pogotovu zena u zreloj dobi.
ni ne skida se ona zbog tebe ili bilo kog drugog. mi ljudi uvek mislimo da smo cebtar sveta. zato smo i mislili da se sunce okrece oko zemlje. cak smo i izmislili bogove u ljudskom obliku. i zeus, tor, jahve, ....Vjeruj da sam imun na potpuno gole zene i djevojke.
Mogla bi pored mene prolaziti 100 puta a da je ne primijetim.
Mnogo je ljepse kada je u kupacem kostimu pa fino zamisljas sto se krije ispod njega. U ostalom pjesnikinja je rekla: "Ljubav je lepa samo dok se ceka..."
Чизмице, ја сам мислила да си ти либералнији.Meni je nepristojno vidjeti golu zenu (ili muskarca) na plazi. Izgleda jako vulgarno. Pogotovu zena u zreloj dobi.
Чизмице, ја сам мислила да си ти либералнији.
Шта фали нудизму?![]()
Prijava policiji
Jedna strana državljanka, stara oko 50 godina, u nedjelju poslijepodne je prijavila hvarskoj policiji kako sumnja da je silovana tijekom tog dana na nudističkoj plaži na otoku Hvaru.
Naime, kako piše Večernjak, žena se sjeća kako joj je na plaži prišao neki muškarac, nakon čega ne zna što se događalo jer je jedno vrijeme bila u nesvjesti. Ne zna ni kako je niti zbog čega izgubila svijest, ali nakon što se probudila, posumnjala je na silovanje i zato otišla na policiju.
Utvrđeno je i kako žena nije bila pod utjecajem alkohola, a upućena je u Dom zdravlja na ginekološki pregled.
Policija je navodno pronašla i očevica događaja, no službenu informaciju o cijelom događaju nije još uvijek nije moguće dobiti.
===========
Nije mi jasno kojeg vraga gospodja u zrelim godinama trazi na nudistickoj plazi.
Cini mi se da gospodja ima vrlo visoko misljenje o svome izgledu obzirom da je u dilemi dali je silovana ili nije.
Sumnja da je silovana?
A to zna po cemu? Vise je gola no sto je bila kad se onesvestila?
Ybg sto je babi milo....
Вид'о неки болиде "лијепе њихове" голу бабу - па наскочио, јадан...
Не разумем зашто уопште држе нудистичке плаже ако им је становништво на нивоу дивљег вепра у шуми ...
gospodza brala jagode, nesto je ubode....a mislila je da je trava![]()
Na Cro Omaha Beach i nne moze da ocekuje nesto drugo, ili silovanje ili odbacenu iglu narkomana
Tako lepa ... tako blizu ...
eto na onoj temi si kukao ko neka baba kako se veselimovašoj nesreći i kako generalizujem i kako smo podmukli, ironični itd itd
a šta sad ti činiš!?
rugala se sova sjenici![]()
sve što imam za reć na ovoj temi i na još nekoliko aktivnih o Hrvatskoj....
jest:
KOSOVO JE SRCE SRBIJE
odoh sad na spavanje...neko radi sutra ujutro![]()
Prijava policiji
===========