crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
To je golemo pitanje.Psihopate su obično odliični glumci.
Nema roditelja koji ne može blagovremeno da provali glumu svog deteta, naročito ne posle punih dvadeset i nešto godina u zajedništvu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je golemo pitanje.Psihopate su obično odliični glumci.
Ja sam da ovakvi i slicni slucajevi postanu dobrovoljni davaoci ograna
Citam detalje o ubistvu one prve zene. Pa to je jos gori horor nego u filmovima. Elem, pocelo je oko neke bezazlene svadje pri kojoj je ovaj poceo da davi zenu da bi je dotukao cekicem. Zatim je uvio u jorgan i kolicima na jedan tocak prosao kroz celo selo,u sred bela dana kao da nosi neko djubre(mozda se isput i javio i popricao sa par komsija), i dosao do reke i tu je bacio. Sutra ujutro je navodno opet tu dosao da proveri i video da je telo jos tu i da pluta. Ulazi u vodu i kilometar ipo dalje ostavlja telo ispod nekog mosta u grmlje, gde je kasnije doveo i policiju.
Znaci ludilo par ekselans!![]()
Ako je tačno da su zatvorski uslovi dobri za najgore zločince i da su zaštićeni ko beli medvedi onda je i moguće da neki manijaci počine zločin na primer ako loše žive, siromašni su, rmbače po ceo dan na vrućini. Zatvor je onda za njih spas, ko hotel. Dragan Djuric je na fejsu pre ubistva objavio sliku kako je u zatvoru mnogo bolje biti nego raditi za privatnika. Em zadovolje svoje nenormalne nagone em dobiju zatvor i zaštitu u njemu, ne moraju ništa da rade i da se muče da zarade pare za sve to što imaju u zatvoru.
Bilo gde u svetu porodice skrivaju ono što u njima ne valja. To nije specifičnost ni Srbije ni Srba.
Citam detalje o ubistvu one prve zene. Pa to je jos gori horor nego u filmovima. Elem, pocelo je oko neke bezazlene svadje pri kojoj je ovaj poceo da davi zenu da bi je dotukao cekicem. Zatim je uvio u jorgan i kolicima na jedan tocak prosao kroz celo selo,u sred bela dana kao da nosi neko djubre(mozda se isput i javio i popricao sa par komsija), i dosao do reke i tu je bacio. Sutra ujutro je navodno opet tu dosao da proveri i video da je telo jos tu i da pluta. Ulazi u vodu i kilometar ipo dalje ostavlja telo ispod nekog mosta u grmlje, gde je kasnije doveo i policiju.
Znaci ludilo par ekselans!![]()
Неко однегде управља тим злочинима, рећи ћете да сам луд, али не може неко да се у једном тренутку тек тако слика са гомилом веселе деце, а онда да једно од њих тако свирепо убије.
Za mene su ovo cista ritualna ubistva, ispitati da li je bio blizak satanistima!
Za mene su ovo cista ritualna ubistva, ispitati da li je bio blizak satanistima!
Боље да га издржавају затвореног иза решетака, него да се он сам издржава ван затвора.