силована и убијена трогодишња девојчица...

Ja sam da ovakvi i slicni slucajevi postanu dobrovoljni davaoci ograna

i onda kad ti zakaže mozak još više da ti stave njegov jel?

- - - - - - - - - -

Citam detalje o ubistvu one prve zene. Pa to je jos gori horor nego u filmovima. Elem, pocelo je oko neke bezazlene svadje pri kojoj je ovaj poceo da davi zenu da bi je dotukao cekicem. Zatim je uvio u jorgan i kolicima na jedan tocak prosao kroz celo selo,u sred bela dana kao da nosi neko djubre(mozda se isput i javio i popricao sa par komsija), i dosao do reke i tu je bacio. Sutra ujutro je navodno opet tu dosao da proveri i video da je telo jos tu i da pluta. Ulazi u vodu i kilometar ipo dalje ostavlja telo ispod nekog mosta u grmlje, gde je kasnije doveo i policiju.
Znaci ludilo par ekselans! :confused:

Voli narod da čita boleštine pa da se zgražava umesto da čita oglase za posao.
Kad boleština nije dovoljno bolesna, a kriterijum opada vremenom, znatiželjan narod bi bio razočaran.
Slušaj, da je nije voleo ne bi sutradan dolazio na isto mesto nego bi našao drugu.
Ja mnogo obožavam urednicu ovog dela foruma, neću kažem koju...

- - - - - - - - - -

Ako je tačno da su zatvorski uslovi dobri za najgore zločince i da su zaštićeni ko beli medvedi onda je i moguće da neki manijaci počine zločin na primer ako loše žive, siromašni su, rmbače po ceo dan na vrućini. Zatvor je onda za njih spas, ko hotel. Dragan Djuric je na fejsu pre ubistva objavio sliku kako je u zatvoru mnogo bolje biti nego raditi za privatnika. Em zadovolje svoje nenormalne nagone em dobiju zatvor i zaštitu u njemu, ne moraju ništa da rade i da se muče da zarade pare za sve to što imaju u zatvoru.

Pa vidi ako za ludaka treba da se brine sadista onda ko je tu ludak i da li je sadista na budžetu države?
Dalje, imaš metode iz starog doba koji se primenjuju i danas - zatvoreni i izolovani od ljudskih bića
Savremena tehnologija dozvoljava i zvučnu izolaciju.
Posle par meseci i najzdravia osoba pošandrca jer nije videla ljudsko biće oko sebe.

A one američke fore idem gledam mučenje na električnoj stolici ti je valjda za odredjen tip osoba.

- - - - - - - - - -

Bilo gde u svetu porodice skrivaju ono što u njima ne valja. To nije specifičnost ni Srbije ni Srba.

Kad se rodi grbavo pitaš ženu - Bog te molovo šta je ovo?
a onda ona - mislim da je prababa poslednja imala taj problem...
dal je iko ikad pitao ribu pre ženidbe - jel bilo ludaka u tvojoj porodici?

Citam detalje o ubistvu one prve zene. Pa to je jos gori horor nego u filmovima. Elem, pocelo je oko neke bezazlene svadje pri kojoj je ovaj poceo da davi zenu da bi je dotukao cekicem. Zatim je uvio u jorgan i kolicima na jedan tocak prosao kroz celo selo,u sred bela dana kao da nosi neko djubre(mozda se isput i javio i popricao sa par komsija), i dosao do reke i tu je bacio. Sutra ujutro je navodno opet tu dosao da proveri i video da je telo jos tu i da pluta. Ulazi u vodu i kilometar ipo dalje ostavlja telo ispod nekog mosta u grmlje, gde je kasnije doveo i policiju.
Znaci ludilo par ekselans! :confused:

Policija nema vremena da se bavi takvim zlocinima. Turili ga na poligraf, "prosho" i mirna Backa.
Za mene je strava i uzas da se ubistvom jedne zene ( coveka) policija bavi samo ako premijer i dr Nesa
smatraju da im to koristi, a naravno i ako je zrtva neka poznatija licnost i ako je iz Beograda.

Ja zaista nikada nisam cula da policija po belom svetu koristi poligraf za otkrivanje zlocina.
Iskrena da budem do Vucica i dr Neshe nisam ni znala sta je uopste poligraf, milila sam da
to postoji samo u americkim filmovima mada ih ni tamo nema barem zadnjih cetrdeset godina.
U vreme kada je DNK analiza alfa i omega za resavanje zlocina dr Nesa uvodi poligraf za zamajavanje
naroda.
Uostalom tek kada je otac monstruma rekao da je verovatno ubio i ovu zenu oni su se setili da ga pitaju,
a on im je mrtav ladan sve ispricao.

Неко однегде управља тим злочинима, рећи ћете да сам луд, али не може неко да се у једном тренутку тек тако слика са гомилом веселе деце, а онда да једно од њих тако свирепо убије.

Za mene su ovo cista ritualna ubistva, ispitati da li je bio blizak satanistima!

Mene brine zapadnobalkanska populacija - Bosanci, Hercegovina i Crnogorci.
To je patologija u odrastanju i traume tokom detinjstva.zakucane za ceo život
Kad odraste jadno izmučeno samo dalje širi sadizam.

Možda je ubica ipak nama nepoznat?
Možda selo bolje zna, a obično zna samo neće da kaže, kako je tretiran u detinjstvu?
Možda ga je nešto asocialo na nemilu scenu mučenja?
Boja kose, boja očiju, postupak, neka reč ili reakcija...

Recimo imao sam u firmi kolegu koji je na sve izraze imao odgovor samo je upadao u paranoidnu histeriju kada bih rekao "pričaš gluposti"
Ko zna šta je sledilo u njegovoj kući za kaznu "za opamećivanje" kada su mu njegovi govorili da "priča gluposti"
Pazite, samo je na tu kombinacju reagovao agresivno

- - - - - - - - - -

Seoskoj patologiji nema kraja u morbidnim pričama
Alo to su danas ODRASLI LJUDI SA PRAVOM GLASA

SOCIJALNE SLUŽBE NE MOGU DA ŠTITE SVU DECU OD NASILJA
lakše im je da kažu psihosocijalni-milje i da šljapnu dlanom o dlan jer to je to...

Recimo ludi Krajišnici, koliko je tu suza proliveno u "čeličenju muškog" ojsa aaaaaa

- - - - - - - - - -

Maltretirano dete od strane sadističkog roditelja neće uvek postati sadista kad odraste
ali će imati traume koje će odredjivati njegovo ili njeno neuračunljivo ponašanje bez obzira na stepen inteligencije ili obrazovanja stečenih tokom života.

Dovoljno da vas bračni drug (ili partner-ka) podseti svojim činjenjem u verbalnom duelu na preživljenu scenu iz detinjstva da ponovi neki izraz ili postupak iza kog je sledilo fizičko zlostavljanje da bi sad kao odrasla osoba koja može da se brani burno reagovali na bračnog druga ili partnera-ku.
Burnije nego inače, sa malo težim završetkom...

I zbog toga se dešavaju ona "misteriozna ubistva"
Nema tu ništa misteriozno.
Ima samo nasilje nad decom

- - - - - - - - - -

Za mene su ovo cista ritualna ubistva, ispitati da li je bio blizak satanistima!

u Vašem komentaru se vidi striktnost i isljučivost
da li su vas tukli roditelji i ponavljali postupak dok ne ispunite njihove bolesne ambicije?
da li mislite da su vaši roditelji dobri ljudi?
kog roditelja više volite?
da li vas je taj roditelj manje zlostavljao?
da li su za vas žene niža bića?
da li su vam muškarci neprijatelji?

Poslednja izmena:
Ovde imamo smrtni slučaj, trajalo je koliko je trajalo...

gq5g54g54w5g.jpg

šta ćemo sa decom bez roditelja po Americi?
Tamo ih država koristi za ispitivanje potrebne količine neke nove injekcije za potrebe farmakomafije.
Jelte kako su odredili kolika je doza dovoljna?

29A49FDB00000578-3125080-Soldier_A_shocking_new_video_reveals_how_ISIS_is_transforming_yo-m-11_1434440159565.jpg

Zatim čuveni kontroverzni program MK Ultra...
dete od 4 godine trpi bolove u vidu elektrošokova kao i ostala verbalna mučenja odraslih u laboratoriji.
Zatim detetu donose mače i daju mu nož da ubije mače
Dete ne želi da ubije mali život kraj sebe ali čike iz laboratorije žele da dete to učini.
Opet stavljaju dete na elektrošokove i opet uslovljavaju nožem.
Dete u suzama ubija mače.
Dalje je lakše

Slično imate u vrbovanju dece za bombaške napade

6591-ispred-spensa-sns-miting5.jpg

Slično su i vama radili kad posle jednog i po meseca vi više ne glasate za Demoratsku Stranku već za SNS
Kao da zajebete ove iz DS-a a svi prešli u SNS plus je SNS forsiran preko medija koji su bili kontrolisani od ovih iz DS-a
Sad kad ste ih zajebali nećete da potencirate pljačku koju je obavio DS. Sad ste fokusirani na SNS u koji su mnogi iz DS-a prešli
Oni koji nisu prešli apsolutno nemaju finansijske potrebe a niti ćete ih više pominjati.
SNS koji je presedan u srpskoj istoriji parlamentarizma jer nikad otcepljena frakcija od bilo koje stranke nije uspela da postane apsolutno vodeća.
Pogotovo ne od večito opozicione.

Hvala što ste učestvovali u Projektu.

Poslednja izmena:
e zato ja vama kažem - mrš pichka vam materina seljačka
pa nek me urednica isključuje koliko hoće - i ona je istraumirana
ne može niko da se ponaša tako a da je iz normalne porodice gde je postojalo poštovanje

- - - - - - - - - -

nisu poštovali nju - ne može ni ona nas niti ikog oko sebe

postoji odredjena služba ali narod ne voli tu službu iako će baš u toj službi naći nekog da ih konačno sasluša
pa i posavetuje i pomogne lakše nego što ste zamišljali

Poslednja izmena:
Evo opet raspravljaju o uvodjenju dozivotne robije.Ali sa mogucnoscu pomilovanja posle 25 godina.Samo treba uvesti bez pomilovanja.Za svaku nevinu zrtvu ne samo za dete.I ako je pocinilac *dete* (moze da bude i maloletan sa 17,5 godina jos uvek je za neke dete) njemu takodje dozivotnu.Kao u USA.
Sto se tice zrtava narod se digne samo kad je dete u pitanju.A sta je sa ostalim zrtvama.Ova ubijene zena?Niko nije cuo za nju nit su mediji preneli.Sumnja se da je pre 10 godina jos jednu zenu ubio.I najcesce ako budu uhvaceni nebudu osudjeni na 40 godina nego na 10-15 godina.Pa imate slucaj ubice maloletne Ivane Podrascic cij je ubica pre 20 godina brutalno ubio neku babu i rasporio joj utrobu.Za to je dobio 7 GODINA.Posle je imao niz silovanja i kradja,razbojnistva i jedva da je osudjivan.
I sto mi jos ide na zivce su komentari tipa *presudice mu i silovace ga zatvorenici...*A sta su oni i zbog cega su tu?Zaboravili da vrate knjigu u biblioteku?A mozda su bas oni osudjivani zbog silovanja ali su dovoljno jaki.I ne da ce silovati nekog silovatelja nego mozda i nekog koji nije imao da plati struju,imao saobracajku,ubio provalnika u svom stanu...

Боље да га издржавају затвореног иза решетака, него да се он сам издржава ван затвора.

onda lepo da se utvrdi ko je protiv smrtne( u ovakvim slucajevima) i za dozivotnu, pa vi placajte
ja ne zelim ni para jedna moja da ode na ovakva cudovista
al rado bih placala sredstva za eutanaziju istih djubradi

Back