СИЛОВАЛИ МЛАДИЋА ФЛАШАМА

Ne, ja se samo branim od pretnji. Kada neko hoce da ti nabije flasu u dup.e, ti bi mu to ljubazno dopustio, i ne bi pokusao da ga odbacis na 10 metara udaljenosti? :think:

Ne kolega, ja sam veoma umeren i demokratski orijentisan, nasilje nije moj način. Naravno da bih to rešio razgovorima i druženjem, kao i uticajem na njihovu toleranciju. Tebi je to, izgleda, nepoznato. Ponašaš se kao nekakav varvarski ratnik.

Mislis da su katolici? :think: Ocigledno su u pitanju neke klasicne ruske patriote, koji se loze na sav taj nacionalisticki folklor, u koji spada i pravoslavlje.

Kolega, izvin'te na vašem neznanju, ali pravoslavci jesu katolici. Verujem da si se malo zbunio od svog tog adrenalina. Nacionalizam je veoma lepo osećanje koje gaje svi razvijeni narodi, naročito oni kojima mi stremimo, naša braća iz EU. Nema među njima puno pravoslavnih, ali beć, biće kad mi postanemo deo.

Kolega, izvin'te na vašem neznanju, ali pravoslavci jesu katolici. Verujem da si se malo zbunio od svog tog adrenalina. Nacionalizam je veoma lepo osećanje koje gaje svi razvijeni narodi, naročito oni kojima mi stremimo, naša braća iz EU. Nema među njima puno pravoslavnih, ali beć, biće kad mi postanemo deo.

Ok, ispravljam se, znao sam to. :ok:

Nacionalizam nije nikakvo lepo osecanje, vec bolest.

- - - - - - - - - -

Ne kolega, ja sam veoma umeren i demokratski orijentisan, nasilje nije moj način. Naravno da bih to rešio razgovorima i druženjem, kao i uticajem na njihovu toleranciju. Tebi je to, izgleda, nepoznato. Ponašaš se kao nekakav varvarski ratnik.

Ok Refke, sledeci put kada neko krene da ti nabije flasu u anus, ti ga opcini svojim sarmom.

rusija je zemlja pravoslavna

I Srbija je, pa ovde vidimo jednog nepravoslavnog Srbina kamija kako bi da mlati.

- - - - - - - - - -

Ok, ispravljam se, znao sam to. :ok:

Nacionalizam nije nikakvo lepo osecanje, vec bolest.

- - - - - - - - - -

Ok Refke, sledeci put kada neko krene da ti nabije flasu u anus, ti ga opcini svojim sarmom.

Kami, bojim se da će tvoji snovi ostati nedosanjani. :(

Back