- Poruka
- 70.173
Da li bi trazili devojci da vam vrati silikone nakon raskida ako ste joj vi to finansirali?
Ja bih trazio.
Ja bih trazio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne moze tako. Mogu onda i ja da kazem da se i ona lose kresala pa se potire. A ona meni nije platila silikone.a jel ce ona onda tebi traziti da joj vratis losa kresanja?
i kako bi joj to vratio? novim poboljsanim kresanjem?![]()
Ne znas ti kakve su sve zene danas. Nikad ne znas da li ces doci u tu situaciju. I to da te ne privlace sise nego gluteus a ona u fazonu moraju i sise da budu dobre.Teško mi je da ogovorim na to pitanje, sumnjam da ću ikada biti u takvoj situaciji![]()
Pa da.Требаће ми ти силикони за следећу девојку.
Мора да врати.
И прстен ће ми треба за следећу. И прстен да врати.
Kad nesto poklonis i dasDa li bi trazili devojci da vam vrati silikone nakon raskida ako ste joj vi to finansirali?
Ja bih trazio.
To ti je kao kada ulažeš u biznis, ako loše proceniš i propadneš sam si kriv. Niko ti pare neće vratiti.Da li bi trazili devojci da vam vrati silikone nakon raskida ako ste joj vi to finansirali?
Ja bih trazio.
koja si ti stipsa,jbtDa li bi trazili devojci da vam vrati silikone nakon raskida ako ste joj vi to finansirali?
Ja bih trazio.
Haha koji lik. Ako nemaju napisano da treba da mu vrati može da se slika...Ona nije u obavezi da mu vrati.koja si ti stipsa,jbt
moj jedan poznanik platio devojci zube,ona otišla kod drugog,on sad traži zube nazad...
šta će ti silikoni ja bi tražio kešDa li bi trazili devojci da vam vrati silikone nakon raskida ako ste joj vi to finansirali?
Ja bih trazio.
Genijalna tema, mora se priznati...Da li bi trazili devojci da vam vrati silikone nakon raskida ako ste joj vi to finansirali?
Ja bih trazio.
Mogu ja i u biznisu lepo da oduzemem opremu i iznesem je.To ti je kao kada ulažeš u biznis, ako loše proceniš i propadneš sam si kriv. Niko ti pare neće vratiti.
Tako je i ovde, loše si procenio žensku.
Pa cekaj brate. On joj platio zube a sad jede tudju supu? I on onda stipsa? Svaki novi decko, novi zubi.koja si ti stipsa,jbt
moj jedan poznanik platio devojci zube,ona otišla kod drugog,on sad traži zube nazad...
Ma garant nema golja, ulozila sve u startap.šta će ti silikoni ja bi tražio keš
U slučaju silikona ne možeš. Jedino da bivšu devojku klepiš po glavi, odvedeš je hirurgu da joj izvadi silikone.Mogu ja i u biznisu lepo da oduzemem opremu i iznesem je.
Mozda kad bi mogli da se ugrade neki cipovi sa pinom. I prvo joj lepo kazes a ako nece onda 0001 i puf izduvaju joj se.U slučaju silikona ne možeš. Jedino da bivšu devojku klepiš po glavi, odvedeš je hirurgu da joj izvadi silikone.
Da joj plati svaki put kad je morala da odglumi orgazam. Cenim da su na istom.a jel ce ona onda tebi traziti da joj vratis losa kresanja?
i kako bi joj to vratio? novim poboljsanim kresanjem?![]()
Ono sto dam, dam, jedino sad, ako insistira da vrati...Da li bi trazili devojci da vam vrati silikone nakon raskida ako ste joj vi to finansirali?
Ja bih trazio.