svorkapa
Zainteresovan član
- Poruka
- 224
Da li je po vama glupo pitati drugaricu da li ima silikone jer ima velike grudi ? Pre neki dan sam je prvi put video u brushalteru i ono baš su velike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne pitaj - pipaj!Da li je po vama glupo pitati drugaricu da li ima silikone jer ima velike grudi ? Pre neki dan sam je prvi put video u brushalteru i ono baš su velike.
Sta te briga za njene grudi ako ti je drugarica...Da li je po vama glupo pitati drugaricu da li ima silikone jer ima velike grudi ? Pre neki dan sam je prvi put video u brushalteru i ono baš su velike.
Jesu prave pitas,pa mogu da pipnemDa li je po vama glupo pitati drugaricu da li ima silikone jer ima velike grudi ? Pre neki dan sam je prvi put video u brushalteru i ono baš su velike.
mene vise zanima zasto mu je drugarica pokazala ( . ) ( . ) u brusu?Sta te briga za njene grudi ako ti je drugarica...
a zasto te zanima da li su prave ili silikoni?Da li je po vama glupo pitati drugaricu da li ima silikone jer ima velike grudi ? Pre neki dan sam je prvi put video u brushalteru i ono baš su velike.
Da, realno u pravu si..sto bi se ona presvlacila ispred njega...ma puckaju tu neke varnice izgleda,mene vise zanima zasto mu je drugarica pokazala ( . ) ( . ) u brusu?
sto ja nemam takve drugarice![]()
silikonske sesi su prijatnije od prirodnih pod prstima.Kolko Sam ih tako opipo jer Sam bio u nevjerici
I pod jezik brte nekako ko gumi bonbonesilikonske sesi su prijatnije od prirodnih pod prstima.
Na koju foru?Kolko Sam ih tako opipo jer Sam bio u nevjerici
ako treba neki sudija da presudi izmedju tvojih pravih i njenih silikonskih znas gde mi je pp..hmm. moram i ja da nabedim neku drugaricu da me pusti da joj pipnem silikone...
Da se ja uverim svojim rukama pa da pricamo...![]()
vidi se da nisi pipao silikoneI pod jezik brte nekako ko gumi bonbone
Pa cure vole potvrdu svoga postignucaNa koju foru?
Ja se ionako fokusiram na bradavicevidi se da nisi pipao silikone![]()
Kolko velke?Da li je po vama glupo pitati drugaricu da li ima silikone jer ima velike grudi ? Pre neki dan sam je prvi put video u brushalteru i ono baš su velike.
Ali ne da pa Bog, dokle će tako da me sprda ..Ako je to "ona" drugarica, ja msm da se ona sprema i gola da izađe pred tebe,...dok ti i dalje ovde otvaraš teme!![]()
Nzm tačno šta je to između vas.Ali ne da pa Bog, dokle će tako da me sprda ..
,,Poklonim i počnem" ? Zanimljivo je to što kad krenem onako bezobrazno da pričam svaka devojka koja nije zainteresovana tu prekida svaku dalju priču. E sad možda i jesam sve to umislio ali ova i dalje tera fazon mi smo samo drugari. Kako da budemo drugari nakon što sam joj rekao da mi se sviđa kao žena i da želim da budem sa njom ..Nzm tačno šta je to između vas.
Ili ti umišljaš nešto s njom ili ti ona "glumi" drugaricu.
Ako je ovo drugo u pitanju,...verovatno dok se "ne pokloniš i počneš"!
I ne treba. Kaži:" Ja neću da budemo više drugari"! Hoću da te,...,,Poklonim i počnem" ? Zanimljivo je to što kad krenem onako bezobrazno da pričam svaka devojka koja nije zainteresovana tu prekida svaku dalju priču. E sad možda i jesam sve to umislio ali ova i dalje tera fazon mi smo samo drugari. Kako da budemo drugari nakon što sam joj rekao da mi se sviđa kao žena i da želim da budem sa njom ..
Sto bi bilo glupo? Pitaj je brate. woow super su, jesu li prave? Kakve su na dodir?Da li je po vama glupo pitati drugaricu da li ima silikone jer ima velike grudi ? Pre neki dan sam je prvi put video u brushalteru i ono baš su velike.
Vidiš stvar je u tome što spadam u recimo dobre momke koji nikad ne bi rekli devojci nešto što bi je uvredilo.Sto bi bilo glupo? Pitaj je brate. woow super su, jesu li prave? Kakve su na dodir?