MAXIMUS ! Primećen član Banovan Poruka 962 01.12.2006. u 01:53 - Шилерова-Шекспирова #26 no_problem: А ти Максимусе знаш то проверено? Kliknite za proširenje... Само аналогно,ништа анално.Мислим чуо сам али не бих проверавао,још сам млад и зелен.
no_problem: А ти Максимусе знаш то проверено? Kliknite za proširenje... Само аналогно,ништа анално.Мислим чуо сам али не бих проверавао,још сам млад и зелен.
_Milanche_ Poznat Poruka 7.334 01.12.2006. u 02:59 - Шилерова-Шекспирова #27 Korner zastavica: Milance ,jel to ovo predizborni slogan "Milance,to se zna" ? Kliknite za proširenje... dobra ideja :-)
Korner zastavica: Milance ,jel to ovo predizborni slogan "Milance,to se zna" ? Kliknite za proširenje... dobra ideja :-)
MAXIMUS ! Primećen član Banovan Poruka 962 01.12.2006. u 03:34 - Шилерова-Шекспирова #28 Подржавам,само овде је тема поређење између Шилерове и Шекспирове, да ли си ти миланче у некој од ових улица имао каквог посла?
Подржавам,само овде је тема поређење између Шилерове и Шекспирове, да ли си ти миланче у некој од ових улица имао каквог посла?
_Milanche_ Poznat Poruka 7.334 01.12.2006. u 05:05 - Шилерова-Шекспирова #29 MAXIMUS !: Подржавам,само овде је тема поређење између Шилерове и Шекспирове, да ли си ти миланче у некој од ових улица имао каквог посла? Kliknite za proširenje... pa kako da ne redovan sam gost kod gospodina Sekspira :-) e da je srece moj druze eee...
MAXIMUS !: Подржавам,само овде је тема поређење између Шилерове и Шекспирове, да ли си ти миланче у некој од ових улица имао каквог посла? Kliknite za proširenje... pa kako da ne redovan sam gost kod gospodina Sekspira :-) e da je srece moj druze eee...
MAXIMUS ! Primećen član Banovan Poruka 962 01.12.2006. u 13:50 - Шилерова-Шекспирова #30 Срећа прати храбре и одлучне,никада се не зна ...